Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2005, 17:11

bogdank scrie:Nu e de gluma :cry: :cry:
Cu 2 RNR-uri din cele 4 voblere pierdute e clar: s-au agatat in apa adinca la Dunare, nici o sansa :evil:
Dar cu cel de ieri si cu un Rat-L-Trap acu 2 sapt: am agatat linga mal, la apa mica.
Nu esti dotat cu dezagatator?Daca nu e mare distanta(adancimea nu conteaza,cu cat mai mare,cu atat mai bine),ai sanse de a recupera,mai ales voblerele,ca au 2 ancore.Eu am improvizat ceva cu care am recuperat foarte multe naluci,voblere si oscilante.Doar daca distanta e mare si nu am un unghi suficient de mare sa-mi alunece "scula" pe fir,pana la naluca,nu pot sa o recuperez.Nororc ca majoritatea agataturilor sunt cam in apropierea malului.In unele locuri ma ajuta malurile inalte ale Timisului,slabesc firul,urc pana in punctul cel mai inalt si dau drumul super-recuperatorului :lol: 8)

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 28 Iul 2005, 19:41

...am fost pe la Cebza acu vreo cateva zile.Rapitor si acolo la greu.Dar tot pe parte opusa sareau.Am reusit sa agat unul mic de vreo 400gr la rotativa mica .Cred ca a venit rapitor o data cu tot pestele mic care a urcat pe meleagurile noastre. :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2005, 19:46

nutzu_z scrie:Dar tot pe parte opusa sareau.
Asa-i ca intotdeauna sar pe partea opusa? :lol:...mama lor de rapitori... :lol:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 28 Iul 2005, 19:59

:lol: :lol: :lol:

...da, asa e! pe partea cealalta numai bazati! pe partea mea numai un zapacit de vreo juma' de kil care se chinuia sa rapeasca sub o salca! ..da las ca tura viitoare ma duc pe partea cealalta! :wink: ...si atunci sa vezi!!!! ...cum sar in malul opus! :evil:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2005, 20:45

In special rapitorul mare,devine si solitar si ocupa un teritoriu de obicei in locuri unde malul este inaccesibil omului.Asta imi aduce aminte de un avat de 4.6 Kg,prins acum multi ani la snur care atarna de creanga unei salcii aplecate spre rau.Momeala:peste viu lasat doar vreo 10 cm in apa.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Iul 2005, 23:46

Are careva vesti proaspete despre Timis?Ati fost careva zilele astea pe undeva?Pe luni dupa-masa vreau sa fac o iesire,untr-un fel ma bucura canicula care este,am fost sambata si Timisul era in scadere-limpezire.Daca o tine tot asa,pe luni va fi perfect :!:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Iul 2005, 12:44

bogdans scrie:Mugurelule,

Ce-ai facut la Dunare ? Ca am fost si eu acum o luna si am dat o seara si o dimineata fara nici macar o salata sa-mi dea fiori, nimic salau..
Chiar si cei care stateau zilnic acolo cu cotrurile nu luasera nimic de 2 saptamani
Despre Cornesti ce sa va zic, nu vreau sa-i fac antireclama lui Adi care e un baiat ok si a vrut sa ma si duca la stiuca pe balta 2, dar somnul ala african nu prea cred eu sa dea in plastice si voblere decat mai mult decat intimplator, eu am dat vreo 3 ore la de toate artificialele si nimic, desi colcaia de somn, ii vedeam si le dadeam chiar pe langa nas
Oricum e un peste puternic si un drill frumos, care sunteti adepti livebaits (ceva ficatei, rama groasa, coropisnita) aveti sansa sa va simtiti bine, eu cand am vazut ca nu vrea la artificiale, am pus un ficatzel (primit tot de la Adi ca nu eram dotat cu nimicc altceva decat artificiale) si am luat un somnuletz de vreo 2 Kg la batzul Cormoranul meu 5-25 g, supersenzatie!!!
Sambata am fost cu Michael la Parta, rapitor mult, avat foarte mult, am intepat unul mai maricel, nu l-am vazut (cred ca avea la 1-1.5 Kg) dar l-am simtit vreo cateva secunde, mi-a carait si frana un pic si s-a dezagatat
Partea buna e ca se vede rapitor multicel, mai nasol e ca nu mai stii la ce sa dai ca sa-i placa

Voi ?
Salut Bogdans,
La Dunare , intre Divici si Bazias,am avut la dispozitie doua dupa amieze in care am dat cam 2 ore .Nu am gasit loc sa dau la salau, erau ocupate toate si asta in zile de marti si miercuri.Plin de corturi side masini.Mishcare slabasi la pasnici.Abia am coborat la un loc "la sarma" -pentru cine stie, sa dau, si mai la 10 metri de el aval. pe grohotish.Ce sa spun? sport extrem!!Ash fi dat si mai pe seara la salau , si poate aveam ceva,ca locul e clar perfect de salau, dar fiind singur-singurel nu m-am aventurat pe noapte sa urc pe acolo.Am avut dor un atac de avat. 0 capturi.
La Corneshti mi-a rupt nailonul un somn, cred ca era (sigur era) peste 3k ca nu am putut sa-l ridic deloc sa-i pompez, ma carat 15 metri paralel cu malul la 3 metri de mal, si cand era sa intre pe sub unditele unui alt pescar am incercat sa-l opresc si sa-l trag mai la mal da.....
Am incercat pe noapte la Sag cand a fost Timisul mare si cafeculapte dar nu am luat nimic.Joi noapte insa nu prea mai rapeau la suprafata , Timisul in scadere si limpezire.
Poate mai incerc intr-o noapte saptamana ce vine, poate il pacalesc.Se anunta si zile cu nori si poate ploaie.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 31 Iul 2005, 15:05

razvan m. scrie:Ca p'aci sa mor de invidie ca la altu ii rupe si mie nu-mi intra asa mari. :lol:
Noroc cu mesajul clarificator !
Mah, unu' nu era f. mare, ca mi-am infasurat firul pe mina si am inceput sa il trag spre mine... pina a dat de unu' mare-mare. :lol: :lol:

Daca ai chef de scufundari, iti zic eu de un loc pe Mures unde am lasat 3 RNR-uri.... :twisted:
@Michael
... si un dezgatator :lol:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 31 Iul 2005, 15:09

..azidimineata am fost cu adi chiritoiu la Dragsina la un scobar(na mers nimic) dar in schimb M-AM INTERNAT!!!!!!!!!!!!! ...ce avati rapeau am zis ca nu e adevarat! ...pur si simplu sareau aproape de tot din apa! Tre sa dau o fuga maine ca nu se mai poate! Care vrea sa vina?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2005, 22:53

Eu merg maine dupamasa,dar nu la Dragsina,in alt loc,tot pe Timis.

Scrie răspuns