Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Aug 2005, 08:18

Am auzit si eu de faza cu kilele de stiuci, acu' citeva zile. Chiar se prind cu sutele mirlitze de sfert de kil. Cite una peste litru la 1000 de 'bebe'. Am vrut sa ma duc sa filmez sa ii duc la Lazu sa vada. De la GHilad spre Deta si Voiteni e aceeasi situatie. Il sun azi pe Petcu de la Inspectia Piscicola.

Mugurstefan
veteran
veteran

Timis????

Mesaj de Mugurstefan » 06 Aug 2005, 18:52

A fost cineva zilele astea pe Timis ?
Vreau sa ma duc maine dimineata si nu stiu cum e.
Multumesc de info![/b]
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Aug 2005, 19:17

Am fost luni.Desi nivelul scazuse,inca era tulbure.Nu zic ca e bine sa fie foarte limpede,dar daca mai scade putin din tulbureala,e ok.Cine stie,de luni pana acum poate s-a mai limpezit. :roll:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 06 Aug 2005, 20:04

Multzam Mihael,
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2005, 22:28

baieti, ati fost undeva recent? ce ati luat?
eu am fost azi pe Timis, dupamasa, ca am avut putin timp liber. Apa arata bine pt. pescuit. Am luat doar un avat cam la 300 gr. si un shalau de 10-15 cm :P eliberat, bineinteles.

Problema a fost ca erau doi "mari pescari" care au prins o marla de 15 cm si au retinut-o!!!! :evil: Au mai prins o mreana de vre-o 20 cm, si m-au intrebat pe mine ce peste este :lol: Cand au plecat, m-au intrebat daca nu vreau pestii. Eu am zis ca nu, dar ca ar fi bine sa elibereze marlitza. A dat din mana, in semn ca nu-i pasa, si a dat pestii altui pescar. Dupa aceea m-am gandit ca mai bine ii luam eu si le dadeam eu drumul.... Oricum, nu mi-a venit sa cred.... Era asa mica marla aia, cat un stilou chinezesc. Daca te uitai bine, vedeai prin ea... :cry:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Aug 2005, 05:52

Adi,la ce ai luat avatul...dar salaul?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Aug 2005, 09:11

Michael scrie:Adi,la ce ai luat avatul...dar salaul?
La acelasi vobler.... Dady :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 15 Aug 2005, 11:24

Fost-am si eu la peshte,

Sambata mi-a venit Brusk ideea cu u prietin sa-i dau inainte pana dau de Dunare, am facut vreo 130 Km si cica mai erau vreo 50, am renuntat ca nu mai prea aveam gaz si era investitia cam mare, asa ca am ramas pe Nera (mai ales ca se vedeau niste cleni din drum de pe podul de la Naidas)
Am facut gratare, mancat, baut, apoi am dat si dupa clean ( putinii localnici pe care i-am intalnit ziceau ca e si stiuca, se poate, erau ceva locuri frumoase si de stiuca)
Am luat fiecare cate 4 cleni, toti frumusei, cel mai mare la vreo 700 g, si la rotativa, si la oscilanta si la vobler..a fost frumos, iar Nera arata intr-adevar virgina (noi am plecat la 7 sa ajungem pe lumina, sigur mai luam daca insistam), nu ca Timisul nostru unde am fost next day..
...la Parta.. kilometri buni de mal plin de tzarani cu saltele, gratare, jdemii de betze aruncate fara rost prin toata balta, pleoscaituri si ragete, Culmea !! ..la pod era un paznic care probabil percepea taxa ca mergi pe malul Timisului (nu l-am intrebat dar am vazut din masina, fiindca noi am fost pe celalalt mal)
Am intepat si eu un avat mic la vobler, vreo 200-300 g dar s-a dezagatat la mal (prea mare voblerul pentru el), si am luat si un Salau!!- putin mai mare ca oscilanta (deci vreo 10 cm)
Concluzie: Mai bine bag benzina si stau peste noapte la Nera sau ma duc la Dunare decat sa mai merg pe Timis

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Aug 2005, 18:45

Asta e ghinionul tau Bogdan:ca nu ai posibilitatea de a merge doar in week-end la pescuit.Daca mergi in cursul saptamanii,esti singur cu natura si cine stie...poti sa ai noroc de-o captura frumoasa.Ca doar.....peste este din belsug. :D

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 17 Aug 2005, 10:35

Din pacate Jud.Timis are un mare "-" minus la turism si locuri de petrecere a timpului liber.
Asa ca trebuie sa ne obisnuim ca in WE sa mergem la locuri indepartate daca vrem sa avem intimitate in natura.De tarani si manele nu vom scapa vreodata! :cry:
Mugur Dixit !

Scrie răspuns