Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 17 Aug 2005, 15:41

Norocul meu ca am un program de lucru haotic.In cursul saptamanii vad numai oi si cate un cioban.Atat. :wink:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Aug 2005, 18:00

"Ploua ploua ploua ploua,
Vreme de betzie"

Unde mergem fratilor sa pescuim? Ca m-am saturat de Bacovia ca de mere paduretze!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Aug 2005, 18:18

Mugurstefan scrie:"Ploua ploua ploua ploua,
Vreme de betzie"

Unde mergem fratilor sa pescuim? Ca m-am saturat de Bacovia ca de mere paduretze!
Raspuns: Rapala Pro Fishing!!! :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 27 Aug 2005, 12:46

Stie cineva unde pot vedea in TM sau AR fir WHIPLASH sau PowerPro ?
Multumesc anticipat.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Aug 2005, 21:06

In Arad gasesti Power Pro la magazinele Harsan de pe Gh. Lazar si Calea Lipovei. Ceva Whiplash au intr-un magazin deschis nu de mult vis-a-vis de Politia Rutiera
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 27 Aug 2005, 21:14

Eu nu stiu decat pe ala de la Hary si de la UTA ( cum ii zice la asta ?). Astea sunt printre cele enumerate de tine? si mai stiu unul unde au si arme pe langa un parc, o strada lunga ... stie amicul meu. Strazi nu cunosc prin Arad.
10x pentru INFO.
Mugur Dixit !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Aug 2005, 22:05

Ala de la UTA e tot al lui Harsan, dar nu stiu daca are. Vezi ca gasesti pe net harta Aradului cu toate strazile.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 29 Aug 2005, 11:38

@Mugurstefan-mai bine sa iti aduca cineva din Ungaria Wiplash, ptr. ca mag. de vis-a-vis de pol. rutiera aduce multa marfa de la Bucuresti si nu ai certitudinea calitatii.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Aug 2005, 14:02

Scule,scule...dar cu pescuitul cum stati?Eu nu am avut timp,numai ce m-am intors din Tirol-Austria,am vazut acolo rauri de munte pline cu pastravi de juma de metru,de care nu se atinge nimeni pentru ca nu e voie.Tare mi-ar fi placut sa joc niste naluci in fata lor.Parca si ei (pastravii) stiau ca nu se atinge nimeni de ei,ca statea fara nici o jena in fata noastra,nici nu se oboseau sa se tireze de acolo.Las' ca ma duc si ma descarc pe Timis,la pestii nostri autohtoni. :wink:

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 30 Aug 2005, 12:44

Eu am inceput sa umblu "weekendual", tocmai am reusit sa conving 2 prieteni cu neveste ca-i mai frumos la pescuit decat sa stea cu nevasta acasa
Din pacate capturi nimic, cu ploile astea toate apele sunt compromise :(
Sambata " echipa pescar hoinar" a plecat pe Nadragel (auzisem ca e pastrav), apa ciocolata si curgea ca dracu, am renuntat si ne-a zis un satean ca e un baraj pe-aproape, dupa indicatiile lui am ajuns la Surduc (fara sa stim ce lac e, am aflat acolo), acolo iarasi manelisti si grataristi, in plus ne-am invartit vreo 3 ore in jurul lacului fara sa gasim o cale de acces, cu ocazia asta am realizat ca romanul are simtul proprietatii foarte dezvoltat, au ingradit tot lacul cu cabanele lor, totul e Proprietate Privata, oricum lacul nu mi-a placut deloc :(
...in concluzie am plecat acasa dupa 1/2 de zi fara sa pescuim
Duminica la 5.30 plecarea, Topolovat pe Bega, tulbureala groaznica, curent mare, am dat vreo 3-4 ore si am vazut doar 2 urmariri scurte (cred ca nu vedea stiuca nici la 5 centimetri, ca eu nu vedeam linguroiul pana nu-l scoteam din apa)
Saptamana asta sper sa se mai limpezeasca apele (poate merg din nou pe Nera sa sparg cleanul), iar cealalta mi-or da si mie 1 saptamana de concediu ca am planuit de mult o iesire cu cortul de evreo 5 -6zile sa nenorocesc salaul

Scrie răspuns