Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
Eu nu stiu decat pe ala de la Hary si de la UTA ( cum ii zice la asta ?). Astea sunt printre cele enumerate de tine? si mai stiu unul unde au si arme pe langa un parc, o strada lunga ... stie amicul meu. Strazi nu cunosc prin Arad.
10x pentru INFO.
10x pentru INFO.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- utilizator constant
Scule,scule...dar cu pescuitul cum stati?Eu nu am avut timp,numai ce m-am intors din Tirol-Austria,am vazut acolo rauri de munte pline cu pastravi de juma de metru,de care nu se atinge nimeni pentru ca nu e voie.Tare mi-ar fi placut sa joc niste naluci in fata lor.Parca si ei (pastravii) stiau ca nu se atinge nimeni de ei,ca statea fara nici o jena in fata noastra,nici nu se oboseau sa se tireze de acolo.Las' ca ma duc si ma descarc pe Timis,la pestii nostri autohtoni. 

Eu am inceput sa umblu "weekendual", tocmai am reusit sa conving 2 prieteni cu neveste ca-i mai frumos la pescuit decat sa stea cu nevasta acasa
Din pacate capturi nimic, cu ploile astea toate apele sunt compromise
Sambata " echipa pescar hoinar" a plecat pe Nadragel (auzisem ca e pastrav), apa ciocolata si curgea ca dracu, am renuntat si ne-a zis un satean ca e un baraj pe-aproape, dupa indicatiile lui am ajuns la Surduc (fara sa stim ce lac e, am aflat acolo), acolo iarasi manelisti si grataristi, in plus ne-am invartit vreo 3 ore in jurul lacului fara sa gasim o cale de acces, cu ocazia asta am realizat ca romanul are simtul proprietatii foarte dezvoltat, au ingradit tot lacul cu cabanele lor, totul e Proprietate Privata, oricum lacul nu mi-a placut deloc
...in concluzie am plecat acasa dupa 1/2 de zi fara sa pescuim
Duminica la 5.30 plecarea, Topolovat pe Bega, tulbureala groaznica, curent mare, am dat vreo 3-4 ore si am vazut doar 2 urmariri scurte (cred ca nu vedea stiuca nici la 5 centimetri, ca eu nu vedeam linguroiul pana nu-l scoteam din apa)
Saptamana asta sper sa se mai limpezeasca apele (poate merg din nou pe Nera sa sparg cleanul), iar cealalta mi-or da si mie 1 saptamana de concediu ca am planuit de mult o iesire cu cortul de evreo 5 -6zile sa nenorocesc salaul
Din pacate capturi nimic, cu ploile astea toate apele sunt compromise

Sambata " echipa pescar hoinar" a plecat pe Nadragel (auzisem ca e pastrav), apa ciocolata si curgea ca dracu, am renuntat si ne-a zis un satean ca e un baraj pe-aproape, dupa indicatiile lui am ajuns la Surduc (fara sa stim ce lac e, am aflat acolo), acolo iarasi manelisti si grataristi, in plus ne-am invartit vreo 3 ore in jurul lacului fara sa gasim o cale de acces, cu ocazia asta am realizat ca romanul are simtul proprietatii foarte dezvoltat, au ingradit tot lacul cu cabanele lor, totul e Proprietate Privata, oricum lacul nu mi-a placut deloc

...in concluzie am plecat acasa dupa 1/2 de zi fara sa pescuim
Duminica la 5.30 plecarea, Topolovat pe Bega, tulbureala groaznica, curent mare, am dat vreo 3-4 ore si am vazut doar 2 urmariri scurte (cred ca nu vedea stiuca nici la 5 centimetri, ca eu nu vedeam linguroiul pana nu-l scoteam din apa)
Saptamana asta sper sa se mai limpezeasca apele (poate merg din nou pe Nera sa sparg cleanul), iar cealalta mi-or da si mie 1 saptamana de concediu ca am planuit de mult o iesire cu cortul de evreo 5 -6zile sa nenorocesc salaul