Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 07 Sep 2005, 09:55

Am fost iarasi in weekend pe Nera , cred ca ultima partida pe anul asta in zona la clean

Am dat vreo 2 ore cu 2 prieteni, clean mult si frumos,locuri superbe, nu ca pe Timis..a fost frumos, eu am luat vreo 5 buc, si prietenii 3 buc, plus atacuri si rateuri, clenii cam la 500 g, am avut si un atac spectaculos la un Salmo de 5 cm la suprafata, exact cand a pleoscait voblerul pe apa a lovit si namila (bucata mare, cred ca peste kil), l-am simtit,l-am ratat, am mai tras o tura de manivela si a dat din nou la suprafata dar a ratat voblerul
..am vazut iarasi carduri imense de scobar (si bucati mari :shock: ) pe tot parcursul raului, un prieten a luat si un scobar de vreo 400 g la musca (isi facuse o montura cu vobler si musca ptr clean)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 07 Sep 2005, 10:08

Pe Nera e frumos , si locurile nu sunt 'batute'.Din cate stiu eu , Nera mai e si rezervatie naturala ,dar nu stiu daca si la Naidas sau mai in jos. Acu' asta nu am zis-o cu repros pentru ca stiu ca sunteti dintre pescarii civilizati si nu de voi trebuie protejata natura, ci ma refer la controale ,alea alea... !
Totusi , nu sunt cam ososhi clenii aia? Ca specialitate culinara pe mine nu m-au impresionat niciodata.
Ar fi o afacere sa mergi la varsarea ei, unde e stiuca dupa spuse . Dar nu stiu cum e cu granicerii etc.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Cosinus
junior
junior

Mesaj de Cosinus » 07 Sep 2005, 11:05

Salve!
Rezervatie este la varsare...
Cat despre locuri batute, ar trebui sa mergi in weekend si cred ca o sa-ti schimbi parerea.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 07 Sep 2005, 12:15

Stefan, eu nu-i mananc , clenii, le dau drumul ca nu ma pasioneaza sa-i halesc(doar salau , pastrav din cand in cand, si de ce sa mint :lol: Crapul e printre primele locuri la mancat!!)
Cosinus, eu numai in weekend am fost (asta a fost a 3-a iesire in approx o luna jumate)si de-aia mi-am facut un obicei, ca nu-s batute locurile
In afara de 2-3 scobarari (si astia doar weekendul asta) si un muscar pe cativa kilometri buni de rau n-am vazut pe nimeni....si n-am vazut nici un panou cu rezervatie, acolo nu cred ca este rezervatie
A fost cineva in sus pe Nera ? Este si pastrav spre munte?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 07 Sep 2005, 22:38

Vroiam sa-ti cunosc parerea!
Am facut o data greseala sa iau 2 cleni acasa. aveam musafiri, si de ironii cu pescari ma asturasem. Cum tot eu trebuia sa-i curat,eviscerez etc. am intrat actiune.
Vreau sa-ti spun ca mi-am varsat matele... Gata cleanul e ocrotit de mine de acum incolo. C&R forever pentru clean.
:lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Cazatorul
junior
junior

Mesaj de Cazatorul » 08 Sep 2005, 05:29

Este pastrav si pe Nera si pe Susara,dar nu ai voie sa pescuiesti.Toata zona Nerei este rezervatie.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Sep 2005, 08:19

:shock: Ce spui Cazatorule??? ca tot raul Nera e prohibit la pescuit ?? :shock:
Domnu Michael si Domnul Mugurstefan, ce ati facut ieri pe Timis ? Mearsa ceva ?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2005, 16:31

bogdans scrie:
Domnu Michael si Domnul Mugurstefan, ce ati facut ieri pe Timis ? Mearsa ceva ?
Subtire,Mugur a luat o marla si un salau mic,eliberati amandoi.Timisul e inca mare,tulbure,aproximez inca o saptamana de caldura,fara ploaie pana atinge Timisul cote ideale.Daca avem noroc si nu ploua,saptamana viitoare,ne revansam 8)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Sep 2005, 20:34

Tulbure? Sambata trecuta era bun de spinning. S-a murdarit de atunci? :shock:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 08 Sep 2005, 22:35

cred ca e destul de mare diferenta limpezimii timisului intre hitias si cebza. cel putin uneori.

Scrie răspuns