Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Aha,Chartreusse,parca-i zice...intreb,ca la silicoane inca nu am luat nimic,dar nu ma las 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Eu am lau Michael... Si daca am luat eu, cred ca poate lua oricineMichael scrie:Aha,Chartreusse,parca-i zice...intreb,ca la silicoane inca nu am luat nimic,dar nu ma las

Trebuie insistat , schimbate silicoanele, insistat iarasi, schimbat locul, stilul, etc etc.
Eu am luat stiuca la silicon de 6cm, alb cu spate albastru
P.S. ... Dar nici eu nu ma las pana nu iau salau!
- Mugurstefan
- veteran
Eu am lau Michael... Si daca am luat eu, cred ca poate lua oricinePaul scrie:Michael scrie:Aha,Chartreusse,parca-i zice...intreb,ca la silicoane inca nu am luat nimic,dar nu ma las

Trebuie insistat , schimbate silicoanele, insistat iarasi, schimbat locul, stilul, etc etc.
TREBUIE IN PRIMUL RAND SA FIE PESTE !! acolo unde dai tu.
In locul cu pricina dau de 2ani de zile de iarna pana vara si skimb samd....
Probabil ca numai acum iarna cand nu mai vin tot felul de pescari sau sateni sa faca baie sau sa braconeze ,sa tras si el intr-o balastiera pe malul asta.
Am luat si eu la Twister dar numai stiuka pana acum.
Intr-o zi am dat 6 ore fara oprire cu toate goangele posibile si imposibile in toate directiile si din toate pozitiile.Numai cu spatele la rau nu am dat sau pe dupa corp.daca eram in Delta cred ca dupa o zi din asta nu mai pescuiam o saptamana.
In primul rand sunt putini si in al doilea rau sunt speriati de om.
E atat de rar pestele cel putin pe Timis si si pe Bega ca ma mir ca se mai si prind in conditiile in care are hrana din belsug.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Pentru Mugurstefan
Ti-am dat un mesaj pe privat. Daca e valabil da-mi un raspuns.
Fir intins!
Fir intins!
- Mugurstefan
- veteran
Si care crezi tu ca e cauza ca nu mai este peste pe Bega si Timis ca acum 10 ani?bogdank scrie:Categoric nu mai este peste pe Bega si Timis cit era cu 10 ani in urma. Dar si pestii s-au smecherit. Daca te uiti in AvP din 2003 si 2004, o sa vezi citeva capturi capitale de salau, toate prinse de prietenii mei pe Timis (6, 7, 8 kg). Nu mai vorbesc de rateuri la pesti de acelasi calibru.
Asta mi-au spus si 'Batranii' adica pescari care prind de 10 de ani,ca mai sunt pesti sub 0.5KG si mai sunt monstrii de la 4KG in sus ,cat or mai fi si ashtia........
Si dupa aia ..........
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
In ideea ca va mai intereseaza detalii despre CORNESTI tocmai am vb cu patronul si mi-a zis ca se poate pescui la stiuca in balta 1 .In urmatoarea saptamana s-ar putea sa bage vreo 400 kg de biban.Daca doriti mai multe detalii puteti sa luati legatura cu el la nr de tel 0745620989 iar numele lui este ADRIAN CHIRITOIU.