Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Dec 2004, 07:47

Ati observat ca de cand nu mai putem pescui in rauri,ne cramponam de fiecare balta sau canal?Boala grea,pescuitul asta... :lol: Noroc cu acest forum,ne mai descarcam of-urile aici. :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Dec 2004, 21:52

Stiti ceva de Timis,s-a limpezit?Bega e inca tulbure... :cry:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 13 Dec 2004, 13:52

La multi ani si multi bibani. S-a interesat cineva de Cornesti ? Cum sta treaba ? S-a populat cu bibani ? :D

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 13 Dec 2004, 20:11

da-i un tel si intreaba-l...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 15 Dec 2004, 07:25

Am fost ieri pana la Timis,la Parta.Dezolant... :cry: Apa mare,tulbure,mocirla ca nu te poti apropia pe mal de apa,risti s-o iei la vale.Asta e,pentru anul asta-pauza :!:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 18 Dec 2004, 12:25

...ieri 17-12-2004 am trecut pe la vaporu' si era bega "spre" limpede,dar cu ploaia de azi nu se stie cum va fi.Eu oricum cred ca o sa incerc la Costei pe luni sau marti sa vad cum e.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Dec 2004, 00:40

Anul asta cred ca s-a terminat cu pescuitul,desi se spune ca rapitorul merge mai bine in sezonul rece,eu cred ca deja e prea rece.Pentru mine cel mai prolofic sezon este vara.Altfel misca tot ce e in apa.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Dec 2004, 13:31

Ovidius scrie:La multi ani si multi bibani. S-a interesat cineva de Cornesti ? Cum sta treaba ? S-a populat cu bibani ? :D
Parca inca nu!
Eu am vorbit cu d-na Tasedan , vaduva lui "Lica " de la Somonul si spunea ca nu are cunoshtinta inca ,ca ar fi stiut.
as merge pe Mures dar nu cunosc locurile de spinning.
Poate poate.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Dec 2004, 13:44

Michael scrie:Anul asta cred ca s-a terminat cu pescuitul,desi se spune ca rapitorul merge mai bine in sezonul rece,eu cred ca deja e prea rece.Pentru mine cel mai prolofic sezon este vara.Altfel misca tot ce e in apa.
Pentru mine primavara!
din pacate se suprapune cu perioada de boishte in cele mai multe cazuri.
Si prinzi mai mult clean decat stiuka, pe care il eliberez ca nu-mi place carnea lui.M-as multumi si cu bibani dar la cat sunt de nehaliti si ei si pescarii au devenit raritati pana si aia de 8cm.
Daca ar fi peshte, si lumea ar elibera tot ce e sub 0.6kg ,in special la stiuka si salau s-ar bucura toata lumea de partide de pescuit placute.
Eu prefer in loc sa merg de 20 de ori la spinning si sa vin acasa in total cu 2( doua) capturi peste 3 kg, sa prind 3-5 pe partida( adica peste 60 de capturi in 20 de iesiri) si sa iau acasa doar ce e peste 1KG.
Ma gandesc ca ce dau drumul acum la anul are peste 1 kg si ca poate are noroc sa depuna icre si sa dea nastere unei noi generatii de rapitori.
Parerea mea.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 21 Dec 2004, 14:43

La Liebling a prins cineva biban in acest sezon rece?

Scrie răspuns