Michael scrie:Anul asta cred ca s-a terminat cu pescuitul,desi se spune ca rapitorul merge mai bine in sezonul rece,eu cred ca deja e prea rece.Pentru mine cel mai prolofic sezon este vara.Altfel misca tot ce e in apa.
Pentru mine primavara!
din pacate se suprapune cu perioada de boishte in cele mai multe cazuri.
Si prinzi mai mult clean decat stiuka, pe care il eliberez ca nu-mi place carnea lui.M-as multumi si cu bibani dar la cat sunt de nehaliti si ei si pescarii au devenit raritati pana si aia de 8cm.
Daca ar fi peshte, si lumea ar elibera tot ce e sub 0.6kg ,in special la stiuka si salau s-ar bucura toata lumea de partide de pescuit placute.
Eu prefer in loc sa merg de 20 de ori la spinning si sa vin acasa in total cu 2( doua) capturi peste 3 kg, sa prind 3-5 pe partida( adica peste 60 de capturi in 20 de iesiri) si sa iau acasa doar ce e peste 1KG.
Ma gandesc ca ce dau drumul acum la anul are peste 1 kg si ca poate are noroc sa depuna icre si sa dea nastere unei noi generatii de rapitori.
Parerea mea.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !