Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Caius:sambata sau duminica ar fi beeeeetoncaius scrie:Michael:
nu trebuie sa te fortezi ptr ca vreau si in w sa mergem pe undeva,dar daca vrei sa vii miercuri sau joi nu-i nici o problema, anunta-ma.
Fir intins..................

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Am fost si eu astazi ( na ca na fost ultima zi de pescuit inca!) pe bega si apoi pe Timis cu un haver care nu mai accepta sa mai vina si un al treilea cu noi.caius scrie:adilucu:
da de balastiere este vorba,si au si rapitor , s-a prins stiuca de 11k,dar eu n-am fost pana acuma si vreau sa le incerc.
Pe Bega au luat unii 2 marlitze la pestisor.
Apoi am fost la o balastiera pe Timis.
Am scapat un salau la mal de ,zic eu, 2k, ca l-am vazut vazut in toata splendoarea lui cand l-am adus pana la suprafata si a cotit-o .
A fost prima oara cand am avut salau in 'mana', !
In rest nici un atac .Cica creste Timisul si d'aia nu trage, ziceau niste localnici care vruiau sa scobareasca.
Vineri as merge dinnou sa-mi incerc norocu.
Cine vrea sa vina cu mine sa-mi scrie.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Nu , nu la Lugoj.La Hitias am fost.Nu le stiu pe cele de la Lugoj, n-am fost niciodata si nici nu stiu cum se ajunge la ele.caius scrie:Mugurstefan:
la ce balastiera ai fost,pe la Lugoj cumva ?
timisul si bega erau murdare ?
te intreb ptr ca vreau sa merg zilele astea si nu m-am hotarat inca unde,oricum balastierele de la lugoj raman pe primul loc.
merci
fir intins.....................
Bega mi sa parut normala, adica nu era tulbure si nici prea scazuta nu era.Timisul insa era maricel si spuneau niste scobarari ca e in crestere.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Twister.Michael scrie:Mugurstefan:la ce a intrat salaul?...daca nu e secret
si inca nu mi-a trecut supararea.poate e de vina jigul.Era mluat marca Gipo.
Cica ar fi unele ascutite electrokimic mai bune dar nu stiu.
Stie cinevade asa ceva?
Acum am citit pe forum de voblere care ce foloseste.
Ma tot gandesc si eu asa ca romanul ca daca am avea o sursa mai ieftina de voblere salmo poate ne organizam intr-un fel si cu acelas buget fiecare timisorean ar avea mai multe voblere.
Ultima oară modificat 01 Dec 2004, 23:40 de către Mugurstefan, modificat 1 dată în total.
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran