Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidius
veteran
veteran

Fishing

Mesaj de ovidius » 18 Noi 2004, 08:41

A fost cineva in toamna aceasta pe canalul de la Uivar? Cum mai sta treaba pe acolo? Eu am auzit ca ar fi aruncat cineva substante otravitoare. Ce oameni?
INFORMATIE: Pe canalul de la Becicherec nu mergeti, apa foarte scazuta.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 18 Noi 2004, 14:16

Timisoarenii,

Va ganditi la vreo iesire pe weekend ? Vremea se anunta insorita, dar unde draq sa iesi cu viiturile astea ? Ma refer mai pe-aici pe-aproape..

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 22 Noi 2004, 00:48

Baieti,

se pare ca avenit iarna pe bune si cu viiturile astea cred ca trebuie sa ne punem sculele "la naftalina"
ati fost pe undeva in weekend :?:
caius delamarian

ovidius
veteran
veteran

Fishing in weekend (YES)

Mesaj de ovidius » 22 Noi 2004, 10:19

Am fost la un pescuit stationar de stiuca. Doua trasaturi, una prinsa (0,5kg) una scapata. Binenteles pe canal, caci pe rauri asa cum ai spus:viituri. Am propus un subiect in meniul Echipamente si accesorii ("Locuri de pescuit in jud. Timis") nepotrivit ca includere in forumul echipamente (asta a fost din alt motiv) deoarece propunerea se referea la diverse date referitoare la pescuit (data, ora, nr.capturi,etc.) dar am observat ca nimeni nu a fost interesat. Poate mai degraba prin intrebari directe asa cum ai intrebat tu Caius.
Fir intins.
Ultima oară modificat 22 Noi 2004, 10:24 de către ovidius, modificat 1 dată în total.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Noi 2004, 10:23

Ovidiu, pe canalul de la iesirea spre Mosnita ai fost?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ovidius
veteran
veteran

Pt.Adilucu

Mesaj de ovidius » 22 Noi 2004, 10:33

Am fost pe un canal dupa Becicherecul Mic. Ai de mers pe jos cam 1Km. Un canal plin de sovare, ochiuri de apa, ideal pentru stiuca. Am observat ca sunt locuri necalcate demult de picior de pescar. Canalul nu este foarte lat, apa aprox 1m adancime.
A-si fi bucuros daca mai multi timisoreni ar dezvalui din tainele locurilor de pescuit. :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Noi 2004, 04:01

Ce stiti de Timis si Bega,s-au linistit/limpezit?Ati iesit undeva in Week-end?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: Pt.Adilucu

Mesaj de Mugurstefan » 24 Noi 2004, 00:34

Ovidius scrie:Am fost pe un canal dupa Becicherecul Mic. Ai de mers pe jos cam 1Km. Un canal plin de sovare, ochiuri de apa, ideal pentru stiuca. Am observat ca sunt locuri necalcate demult de picior de pescar. Canalul nu este foarte lat, apa aprox 1m adancime.
A-si fi bucuros daca mai multi timisoreni ar dezvalui din tainele locurilor de pescuit. :D
Salut,

Asta cu locurile de pescuit e greu de precizat zau.
Stiu sigur ca e stiuka la Topolovatu Mare , am prins si eu o marlita acolo .........Dar e atat de 'batut' locul incat cred ca numai marlite mai pot fi pacalite , la spinning......
Eu nu ma pot lauda cu cine stie ce capturi., anu asta am prins doar un avat si ala de vreo 400 gr. :( , edrept ba a scazut Bega ba m-am dus sa ma relaxez si n-am cautat locuri noi.....
Vreau si eu sa merg cu cineva care mai si prinde , poate prinde si salau cum ama auzit ca ar fi si de la 4 kile in sus , si dupa aia pot sa mor.
eu cred ca sunt mai multi pescari decat pesti pe Timis si Bega :(
Iar Balti cu stiuci ... mai vorbim poate peste 10 ani.cand o sa uite nehalitul de om de ele si o sa se reproduca din nou pestii acolo...........era la Dumbravita pe vremuri... dar la cat se pescuia pe atunci nici nu ma mir ca nu mai aud nici povesti despre ea.mai era la o balta langa Ghiroda, despre care am auzit dupa aia ca e a unui nebun care vine cu gipanu si da drumul la caini pe tine. si aia plina de iarba.....Am fost la ea , nu neaparat pt. stiuci , era prima data pentru amandoi si erau stiuci la greu dar unde sa dai ca era iarba ca iti trebuia sa dai cu rubesiana de 15 metri ca sa o pui in oki si sa o scoti de acolo......
In rest , nimik nou pe frontul de vest......... pesti din ce in ce mai rari si mai greu de pacalit.......si spun asta nu privind lucrurile la cat am prins eu.. dar te mai intalnesti si cu altii ... si vezi . mai vorbesti si cu amicii , pescari 'batrani ' si tot asa...... :(
se Rade tot , ca e cat pixu , ca e stiuca ca e clean si e destui samd nu se iarta nimic..........
fata de canalul pe care am fost eu in delta acum 20 ani si unde la a treia aruncare aveai marlita ,biban sau stiuca in ancora e diferenta Maaaaaaaare.
asa ca la cat de rari au ajuns pe rauri rapitorii eu zic sa nu te mire faptul ca nimeni nu vrea sa-ti spuna vreun loc........asta nu se stie pana cand si ala va mai fi un loc de prins rapitor......
Poate mergem pe unul din canalele de care spunea-i tu dar preferabil la spinning nu la pestisor.....
te duc si eu pe unde am prins candva si unde nu am prins deloc anul asta.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 24 Noi 2004, 01:22

Mugurstefan,

nu astepta sa-ti spuna cineva locuri de pescuit, cel mai bine e sa le cauti singur, intrucat la spinning nu este ca la stationar, te asezi pe un loc si gata, trebuie sa "ari" nu gluma.Zone de pescuit poti sa afli si de pe forum la topicul "Balti si locuri de pescuit".Canalele lasa-le ptr cei care pescuiesc la stationar,parerea mea, intrucat nu o sa ai satisfactii prea mari.
Sa stii ca Bega are un potential mare de rapitor, dar este foarte capricioasa.

Fir intins !
caius delamarian

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Noi 2004, 04:06

Intradevar,Caius,ai dreptate,cel putin stiuca este mult mai multa pe Bega decat pe Timis,nici nu se compara...Bega are conditii de stiuca mult mai bune decat Timisul.Problema este ca stiuca o gasesti pe Bega in locuri unde nu ai acces de pe mal,e necesara o barca,sa mergi in amonte,spre Ghiroda,poate si mai sus.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns