Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MihaiV:nu stiu cum e acum,dar pe vremuri,in revista Pescar Modern,vedeam pastravi de lac de 8-10-12Kg,prinsi pe Tarnita.Am dreptate?Cum e acum?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Asa erau. Dar acu 4-5 ani au golit lacul aproape complet pentru lucrari la baraj si a ramas fara peste. Asa ca nemaifacandu-se populari cu pastrav si lostrita s-a dezvoltat cleanul. E plin de clean! Cand merg cu barca nici macar nu ma mai deplasez mult in cautarea locurilor. Imi aleg o zona de vro 500 m si imi ajunge. Am auzit ca s-a mai prins cate unu-doi pastravi mari pe an. N-am vazut nici mare si nici mic.
Pacat de pastravul care era acolo.O fi cleanul drag noua,dar pastravul e totusi pastrav
Oare tot pastravul mare care era acolo,a luat-o pe rau in jos,sau l-au macelarit?

E un pastrav la 100-200 cleni. Si nici ala nu e pastrav adevarat, ci aduce mai degraba a alevin. Se prind 2-3 pastravi adevarati pe an (2-3 kg bucata). Acu a inceput sa creasca mult si populatia de biban. A aparut si babusca. Mai ramane sa apara si crapul si santem aranjati! Dar clean e mult si e mare si lupta cu multa vigoare.
Caius:luni-marti suntem liberi.Facem o iesire,daca poti si vrei,dai un semn.
OK,dar eu si colegul cu care merg,avem Week-End-ul pe luni si marti,asta e programul nostru,ce sa-i faci.Cred ca iesim luni,inca nu ne-am hotarat unde,dar daca esti interesat,te vom anunta.