Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pt MugurStefan
In general ceea ce a spus Caius asa este. Dar mai exista si exceptii. Pe canale daca vrei putem merge in locuri unde eu am prins anul acesta (marlite). Tu poti pescui spinning daca vrei nimeni nu te opreste. Poate mai i-mi arati si mie cate ceva. Putem sa ne impartim: unul o ia in aval iar altul in amonte. Eu insa tot las cateva bete la peste viu. Se prinde si singura in tripla daca ai noroc. 

- Mugurstefan
- veteran
Maine, poate ultima
zi de pescuit din acest an.
e adevarat ca locurile nu ti le spune nimeni, ci le descoperi singur,eu cu masina pe bega nu stiu sa am acces decat in 2 locuri......nu prea am timp de cautat locuri de acces....
Ma uit pe geam, si vad senin si soare afara, am fost si pe afara si nu mi se pare dezastros de rece.cei drept bate usor vantul.
As ppleca maine la un spinning , poate mai e cineva amator.
acum cat mai am masina ca dupa o bag in service si kiar ca nu mai ies pe afara.
daca a prins cineva la spinning in perioada asta si e amator sa trimita mail,sau sms(0722207320) sa discutam amanunte.
e adevarat ca locurile nu ti le spune nimeni, ci le descoperi singur,eu cu masina pe bega nu stiu sa am acces decat in 2 locuri......nu prea am timp de cautat locuri de acces....
Ma uit pe geam, si vad senin si soare afara, am fost si pe afara si nu mi se pare dezastros de rece.cei drept bate usor vantul.
As ppleca maine la un spinning , poate mai e cineva amator.
acum cat mai am masina ca dupa o bag in service si kiar ca nu mai ies pe afara.
daca a prins cineva la spinning in perioada asta si e amator sa trimita mail,sau sms(0722207320) sa discutam amanunte.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Caius:vreo balta nu gasim?Macar sa degeram un pic,simtim ca am iesit din casa 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Caius:vineri,sambata si duminica sunt liber,dar daca nu se poate amana,ma fortez si miercuri sau joi(sunt de noapte).
Michael va recomanda Regulamentul forumului