Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
alexis fara suparare frate dar pe logica ta, tinand cont ca noaptea se petrec mai multe talharii decat ziua, hai sa interzicem circulatul noaptea pe strazi pentru toata lumea ca sa nu mai fie noaptea talhari pe stradaasa ca daca pescuitul este interzis noaptea orice misca la apa este braconier sau pescar cu acte in regula....
sau sa se interzica spinning-ul, ca unii braconieri simuleaza ca dau cu o lanseta la spinning si de fapt dau la japca
frate daca nu iti place noaptea la pescuit stai acasa si uita-te la televizor
cine vrea sa prinda braconieri poate sa ii prinda si noaptea la fel de bine ca ziua, iar pescarii sportivi care sunt prezenti noaptea pe balta incurca braconierii nu ii ajuta cum sugerezi tu
Rapala Man
Greselile sesizate au fost receptionate si se vor face corecturile necesare.
Chiar crezi tot ce se spune? Iti fac o invitatie sa te convigi singur.
PS Daca faceam din cotizatiile pescarilor ce am facut pana acum, trebuiau sa cotizeze pentru 87 de ani anticipat. Calculat matematic, fara gluma. Si apropo, nu sunt nici salariatul asociatiei, nici al federatiei. Asta asa, ca sa te linistesti.
Greselile sesizate au fost receptionate si se vor face corecturile necesare.
Chiar crezi tot ce se spune? Iti fac o invitatie sa te convigi singur.
PS Daca faceam din cotizatiile pescarilor ce am facut pana acum, trebuiau sa cotizeze pentru 87 de ani anticipat. Calculat matematic, fara gluma. Si apropo, nu sunt nici salariatul asociatiei, nici al federatiei. Asta asa, ca sa te linistesti.
- Rapala Man
- veteran
In actualele conditii pare intradevar deplasat. Veniturile mi le fac din alte surse, nicidecum din pescuit. Cei care ma cunosc (si sunt corecti) stiu acest lucru.Rapala Man scrie:Bine acuma sincer fara nici un misto ,![]()
![]()
chiar sunt miscat de ce ai zis,oau chiar faci ceva maret, sa lucrezi pt binele pescarului fara nici un venit legal
![]()
![]()
![]()
DE ADMIRAT
- MARIUS POPA
- veteran
apsalba, oare, daca reusiti sa faceti balta, si reusiti sa o amenajati, dupa cum se zvoneste, ca nu eu am cerut!!!...eu vroiam doar niste controale mai severe, imi placea cum era, salbatica;trebuie sa platesc nu?ca sa pot pescui, ca mi-am pierdut "dreptul", nemaifiind cotizator!
insa....exista un coltisor al baltii , care este rezervatie naturala, nu???
acolo pot pescui relaxat, atita timp cat altii, inafara de voi, nu veniti in control.
vad ca ai dat o cautare in data de baze!
ce balti mai luati in primire, sau care le mai aveti?
ati observat cumva mica diferenta fata de permisul trecut, un mic paragraf??
insa....exista un coltisor al baltii , care este rezervatie naturala, nu???
acolo pot pescui relaxat, atita timp cat altii, inafara de voi, nu veniti in control.
vad ca ai dat o cautare in data de baze!
ce balti mai luati in primire, sau care le mai aveti?
ati observat cumva mica diferenta fata de permisul trecut, un mic paragraf??

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
lamureste-ma , ca nu inteleg ce vrei sa zici, postarea anterioara are trimitere directa la apsala, doar ultima propozitie/fraza era generalazamfi scrie:@MARIUS POPA
Deoarece urmaresc cu (relativ) interes aceasta discutie, as vrea sa te rog sa fii putin mai explicit daca se poate in postare.Ti-am zis , ma intereseaza discutia. Merci.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.