Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In actualele conditii pare intradevar deplasat. Veniturile mi le fac din alte surse, nicidecum din pescuit. Cei care ma cunosc (si sunt corecti) stiu acest lucru.[/quote]
Ce afaceri bre?cu balastrul care il scoti din baltile pe care le sapi?haraso, asa imi convine si mie sa traiesc.hai du-te si vezi-ti de ale tale si nu ne mai minti.oricum stim cine esti, nu te mai zbate atat in rahat ca te afunzi si mai mult.cel putin pentru noi esti nul.si tu si asociatia ta.
Ce afaceri bre?cu balastrul care il scoti din baltile pe care le sapi?haraso, asa imi convine si mie sa traiesc.hai du-te si vezi-ti de ale tale si nu ne mai minti.oricum stim cine esti, nu te mai zbate atat in rahat ca te afunzi si mai mult.cel putin pentru noi esti nul.si tu si asociatia ta.
-
- veteran
draga doriane ,nu pot fi de acord cu tine
chiar daca omul e cum e dar asociatia poate fi formata din oameni calumea si nu lovi cu batul
daca seful e incapabil si vrea reclama e treaba lui
la resita daca nu esti membru la o as ce faci?
de unde permis
chiar daca mie personal nu-mi place stilul lui apscaras e treaba mea ,
am prieteni care sunt membri la el in as si sunt ok
chiar daca omul e cum e dar asociatia poate fi formata din oameni calumea si nu lovi cu batul
de unde permis
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
- veteran
nu cred ca pe la nemti iei permisul de la aldi sau lidl
am prieteni pescari si acolo si au facut 6 luni curs pentru permis
chiar imi spunea unul dintre ei ca a invatat mai mult decat pentru permisul de conducere.
la noi daca ar fi asa multi ar pierde permisul de pescuit si statutul de membru al unei asociatii.
incearca sa faci permis de vanatoare la noi si vezi ce pretentii sunt
am prieteni pescari si acolo si au facut 6 luni curs pentru permis
chiar imi spunea unul dintre ei ca a invatat mai mult decat pentru permisul de conducere.
la noi daca ar fi asa multi ar pierde permisul de pescuit si statutul de membru al unei asociatii.
incearca sa faci permis de vanatoare la noi si vezi ce pretentii sunt
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
@ stefi oprea
...ai fi deacord sa ne comparam si cu potentialul piscicol al nemtilor si cu ceea ce fac factorii de raspundere in ceea ce priveste pestii si pescuitul?
..."constiinta" nemteasca si cea occidentala in general a fost formata in mare parte in urma unor legi adecvate si stricte si care daca nu au fost respectate s-au luat masuri drastice ...cu alte cuvinte :constinta se dobandeste cu parul !
...inainte de a cere ceva cuiva , ofera-i mai intai
...pestele tot de la cap se impute ...

...ai fi deacord sa ne comparam si cu potentialul piscicol al nemtilor si cu ceea ce fac factorii de raspundere in ceea ce priveste pestii si pescuitul?
..."constiinta" nemteasca si cea occidentala in general a fost formata in mare parte in urma unor legi adecvate si stricte si care daca nu au fost respectate s-au luat masuri drastice ...cu alte cuvinte :constinta se dobandeste cu parul !
...inainte de a cere ceva cuiva , ofera-i mai intai
...pestele tot de la cap se impute ...

nu e vb de membrii domnule stefanovici, e vb de aia de sus.care is cariati toti.degeaba esti tu painea lu` dumnezeu daca esti doar un membru.sa nu ma abureasca pe mine alde popexu cu aiurelile lui.cat timp nu e pescar, nu ne stie ofurile si cu asta am incheiat.proiecte poate sa faca si sulea spataru`, si tu, si eo, si multi altii de aici.dar daca tot le faci, fa-le in favoarea pescarilor, nu a ta.asa ca ... restul e can can.
-
- veteran
-
- veteran
nu pot sa cred ca intro asociatie pot exista oameni de foarte buna calitate, iar in fruntea lor sa aleaga un.......zero ca om.stefi oprea scrie:draga doriane ,nu pot fi de acord cu tine
de unde permis
dumneata domnule oprea ai face parte dintro asemnea asociatie??
ai vrea sa fi reprezentat de un individ de aceasta speta??
da-mi voie sa ma indoiesc, numai daca nu cumva faci parte din politica romaneasca fiindca asa ceva numai in politica se intampla, intr-o societate normala mai ales de tip germanic nu cred sa se intample.
ahhh, am omis un aspect
se poate sa postezi in fruntea asociatie un individ lipsit de scrupule si caracter, daca interesele asociatie o cer si cum majoritatea asociatiilor au interes sa se vada cu sacii in caruta .........
din cate stiu si Resita este inca tot in Romania deci anul trecut si pescarii resiteni au putut pescui cu permis ANPA pe apele publice
ce nu a fost bine?? ce nu le-a placut??
sau mai degraba habar nu au avut de treaba asta pentru ca asociatiile de gen din zona au instituit un alt regim local??
stiti care este paradoxul??
ca asociatiile au ales sa se lupte tot cu pescarii de rand fara sa faca nimic in sensul opus, fiindca trebuie sa recunoasca ca multi pescari inscrisi in asociatii au fost indoctrinati cu ideea imbecila ca trebuie sa se reduca presiunea asupra resursei acvatice din ce in ce mai imputinata,reducandu-se numarul celor care pescuiesc legal, iar de aici deriva toate acele idiotenii emise de diversi guru ai pescuitului romanesc
eu zic ca este mai trist faptul ca ni se ingradesc anumite libertati, ca se impun anumite lucruri sub masca unor reguli
zic ca este mult mai trist faptul ca se da muuult prea mult din gura din partea celor care sunt pusi si indreptatiti sa faca ceva, fara a face ceva decat in momentul in care interesul personal sau de grup, o impune
chestia tipic romaneasca este ca la noi intai se ia cu japca ce se mai poate, apoi se impun anumite reguli care sa te forteze sa te raliezi sau sa intri in curtea lor si abia dupa ce te jupoaie, eventul, zic eventual, se mai gandesc sa iti de'a si tie de o ciorba.
in rest,...traim in romania cu totii.
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
asta e ordinul de anul trecut, sau, care este ideea link-ului?apsalba scrie:http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=300