Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MARIUS POPA,
Nici nu o sa te intrebam vreodata ce avem de gand sa facem. Nu avem motive. Poti sa ne ceri ce vrei, ca nu te bagam in seama. Du-te la ANPA sa-ti dea drept de pescuit, ca anul trecut. Care este problema?
Vrei controale? De ce nu le-ai facut, ca aveai aceleasi drepturi ca si mine. Uiti ca intr-o asociatie membri au drepturi egale si ca cei care le conduc sunt alesi de membri?
Zamfi, te lamuresc eu. E vorba de faptul ca pe permis este scris asociatia .... care elibereaza permisul. Nu era mare lucru de inteles.
Domnul Popa are impresia ca s-a nascut pescar sportiv si are exclusivitate pe pareri.
Nici nu o sa te intrebam vreodata ce avem de gand sa facem. Nu avem motive. Poti sa ne ceri ce vrei, ca nu te bagam in seama. Du-te la ANPA sa-ti dea drept de pescuit, ca anul trecut. Care este problema?
Vrei controale? De ce nu le-ai facut, ca aveai aceleasi drepturi ca si mine. Uiti ca intr-o asociatie membri au drepturi egale si ca cei care le conduc sunt alesi de membri?
Zamfi, te lamuresc eu. E vorba de faptul ca pe permis este scris asociatia .... care elibereaza permisul. Nu era mare lucru de inteles.
Domnul Popa are impresia ca s-a nascut pescar sportiv si are exclusivitate pe pareri.
- MARIUS POPA
- veteran
bravo, bravo.apsalba scrie:MARIUS POPA,
pledoarie, adica toti aceea care sunt membri de asociatie, vin la MINE, si-mi solicita permisul, si se asteapta ca o sa-l arat???
s-o creada ei, ce spune legea?cine are drept de control, orisicine?nu mai retin exact, ca se schimba mai mereu!!
tu nu te dai cu parerea?spune apsalba, avem dreptul.
macar la mine e sufletul impacat ca sunt corect si respect natura, insa , la unii, nu stiu cum li se odihneste sufletul noaptea, si nu numai.
zamfi, nu stiam la ce te referi, te-a lamurit apsalba poate.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Partial coleguzamfi, nu stiam la ce te referi, te-a lamurit apsalba poate.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Pariu ca nu are aceleasi drepturi ?apsalba scrie: .............................
.............................
Ai uitat ca in asociatia ta numai tu si citiva acoliti aveti drept de vot decizional.
Ceilalti, daca ridica mina (voteaza) ca tine intaresc caracterul democratic al asociatiei ... iar daca voteaza impotriva ... oricum nu conteaza !

Nu scrie in ordin ca rubrica privind asociatia trebuie si completata ... mai ales ca nu stim (in ordin nu e precizat) daca acolo se va inscrie asociatia din care face parte pescarul sau asociatia care elibereaza permisul.apsalba scrie: .............................
E vorba de faptul ca pe permis este scris asociatia .... care elibereaza permisul. Nu era mare lucru de inteles.
.............................

-
- veteran
Daca am inteles eu bine absolut orice asociatie de pescari legal constituita in Romania va avea sarcina de a distribui si permisele ANPA? Anii trecuti erau asociatii care nu aveau aceste permise si dadeau doar carnetul de membru spunand ca nu e nici o problema. Numai ca inspectorii ANPA nu cred sa se multumeasca doar cu acestea. Bun, discutia are un caracter ipotetic: in realitate in 2 ani de cand ANPA e "pe felie" nu am fost controlat de nici un inspector de -al lor.
Imi vine sa rad, dar oare si AJVPS-ul va distribui cartonasele roz sau bleu ale ANPA? Ar fi comic...
Imi vine sa rad, dar oare si AJVPS-ul va distribui cartonasele roz sau bleu ale ANPA? Ar fi comic...
Daca nu aveai permisul ANPA,era posibil sa ti-o furi de la jandarmi,era s-o pateasca un amic cu care eram la pescuit,avea carnetul vizat pe 2009 la AJVPS Pitesti,dar nu avea permisul ANPA pe care respectiva asociatie n-a catadicsit sa il mai dea,iar jandarmul i-a cerut"permisul de pescuit" nu carnetul de membru!
- MARIUS POPA
- veteran
exact asa a fost si la noi, acuma 2 ani la aps si nu numai.Fario_nebunu scrie:Daca am inteles eu bine absolut orice asociatie de pescari legal constituita in Romania va avea sarcina de a distribui si permisele ANPA? Anii trecuti erau asociatii care nu aveau aceste permise si dadeau doar carnetul de membru spunand ca nu e nici o problema. Numai ca inspectorii ANPA nu cred sa se multumeasca doar cu acestea. Bun, discutia are un caracter ipotetic: in realitate in 2 ani de cand ANPA e "pe felie" nu am fost controlat de nici un inspector de -al lor.
....nu este nevoie domnu de permis, inca nu sau tiparit, e buna si chitanta, sunati daca este cazul.....!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.