Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Ian 2010, 18:52

MARIUS POPA,
Nici nu o sa te intrebam vreodata ce avem de gand sa facem. Nu avem motive. Poti sa ne ceri ce vrei, ca nu te bagam in seama. Du-te la ANPA sa-ti dea drept de pescuit, ca anul trecut. Care este problema?
Vrei controale? De ce nu le-ai facut, ca aveai aceleasi drepturi ca si mine. Uiti ca intr-o asociatie membri au drepturi egale si ca cei care le conduc sunt alesi de membri?

Zamfi, te lamuresc eu. E vorba de faptul ca pe permis este scris asociatia .... care elibereaza permisul. Nu era mare lucru de inteles.
Domnul Popa are impresia ca s-a nascut pescar sportiv si are exclusivitate pe pareri.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Ian 2010, 18:58

Vedeti , deja incepe ceea ce am scris pe topicul cu Jandarmii si controlul . Razbunarea asociatiilor impotriva membrilor non-grata :lol: :lol: :lol:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Ian 2010, 18:59

Scuze , a pescarilor si nu a mebrilor .

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Ian 2010, 19:03

apsalba scrie:MARIUS POPA,
Nici nu o sa te intrebam vreodata ce avem de gand sa facem. Nu avem motive. Poti sa ne ceri ce vrei, ca nu te bagam in seama. Du-te la ANPA sa-ti dea drept de pescuit, ca anul trecut. Care este problema?
Vrei controale? De ce nu le-ai facut, ca aveai aceleasi drepturi ca si mine. Uiti ca intr-o asociatie membri au drepturi egale si ca cei care le conduc sunt alesi de membri?

Zamfi, te lamuresc eu. E vorba de faptul ca pe permis este scris asociatia .... care elibereaza permisul. Nu era mare lucru de inteles.
Domnul Popa are impresia ca s-a nascut pescar sportiv si are exclusivitate pe pareri.
bravo, bravo.
pledoarie, adica toti aceea care sunt membri de asociatie, vin la MINE, si-mi solicita permisul, si se asteapta ca o sa-l arat???
s-o creada ei, ce spune legea?cine are drept de control, orisicine?nu mai retin exact, ca se schimba mai mereu!!
tu nu te dai cu parerea?spune apsalba, avem dreptul.
macar la mine e sufletul impacat ca sunt corect si respect natura, insa , la unii, nu stiu cum li se odihneste sufletul noaptea, si nu numai.
zamfi, nu stiam la ce te referi, te-a lamurit apsalba poate.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Ian 2010, 19:33

zamfi, nu stiam la ce te referi, te-a lamurit apsalba poate.
Partial colegu :lol: Eram interesat si de chestia cu coltul de balta de la Lancrami, rezervatie, controale ,samd :lol: Sincer, nu cunosc situatia cu balta aia si de aceea intreb in ce sens are un colt protejat? Daca bine am inteles. Doar nu o fi protejata zona aia cu ,crucile ...cimitir... :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 04 Ian 2010, 07:28

apsalba scrie: .............................
.............................
Pariu ca nu are aceleasi drepturi ?
Ai uitat ca in asociatia ta numai tu si citiva acoliti aveti drept de vot decizional.
Ceilalti, daca ridica mina (voteaza) ca tine intaresc caracterul democratic al asociatiei ... iar daca voteaza impotriva ... oricum nu conteaza ! :shock:
apsalba scrie: .............................
E vorba de faptul ca pe permis este scris asociatia .... care elibereaza permisul. Nu era mare lucru de inteles.
.............................
Nu scrie in ordin ca rubrica privind asociatia trebuie si completata ... mai ales ca nu stim (in ordin nu e precizat) daca acolo se va inscrie asociatia din care face parte pescarul sau asociatia care elibereaza permisul. :P

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 04 Ian 2010, 13:12

Daca am inteles eu bine absolut orice asociatie de pescari legal constituita in Romania va avea sarcina de a distribui si permisele ANPA? Anii trecuti erau asociatii care nu aveau aceste permise si dadeau doar carnetul de membru spunand ca nu e nici o problema. Numai ca inspectorii ANPA nu cred sa se multumeasca doar cu acestea. Bun, discutia are un caracter ipotetic: in realitate in 2 ani de cand ANPA e "pe felie" nu am fost controlat de nici un inspector de -al lor.
Imi vine sa rad, dar oare si AJVPS-ul va distribui cartonasele roz sau bleu ale ANPA? Ar fi comic...

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 04 Ian 2010, 15:33

Daca nu aveai permisul ANPA,era posibil sa ti-o furi de la jandarmi,era s-o pateasca un amic cu care eram la pescuit,avea carnetul vizat pe 2009 la AJVPS Pitesti,dar nu avea permisul ANPA pe care respectiva asociatie n-a catadicsit sa il mai dea,iar jandarmul i-a cerut"permisul de pescuit" nu carnetul de membru!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Ian 2010, 16:00

Fario_nebunu scrie:Daca am inteles eu bine absolut orice asociatie de pescari legal constituita in Romania va avea sarcina de a distribui si permisele ANPA? Anii trecuti erau asociatii care nu aveau aceste permise si dadeau doar carnetul de membru spunand ca nu e nici o problema. Numai ca inspectorii ANPA nu cred sa se multumeasca doar cu acestea. Bun, discutia are un caracter ipotetic: in realitate in 2 ani de cand ANPA e "pe felie" nu am fost controlat de nici un inspector de -al lor.
Imi vine sa rad, dar oare si AJVPS-ul va distribui cartonasele roz sau bleu ale ANPA? Ar fi comic...
exact asa a fost si la noi, acuma 2 ani la aps si nu numai.
....nu este nevoie domnu de permis, inca nu sau tiparit, e buna si chitanta, sunati daca este cazul.....!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Ian 2010, 16:13

stati sa vedeti confuzie cand mai multe asociatii o sa aiba acelasi luciu de apa.dai cu banu si colo si colo .nu stiu daca o sa avem doua sau trei cartoane anpa.

Scrie răspuns