cam asta e numele actorului, din scena apsalba.valistrati scrie:Da,omul se numeste Stefan Popescu cu domiciliul in Alba-Iulia si este presedintele FNPSR si a asoc. APS.AlbaRapala Man scrie:va pun aceasta intrebare deoarece sunt relativ nou pe forum
stie cineva cine se ascunde in spatele nikului apsalba?![]()
Te ajuta la ceva?
intrebati-l ce se petrece in gura ampoiului, la varsare in mures, s-a facut ceva in privinta asta?nu!
ce se petrece in judet , pe mures, cu indivizii cu generatoare, s-a facut ceva, da, cred o simpla amenda, dar pestii grei, nu mai sunt, clenii aia de peste 2.5kg, de care amintea colegul shimanoo, sunt mituri.
nu am prins un control, de cand pescuiesc, chiar daca nu am experienta unora, umblu de ceva vreme pe malul apelor.
nu ne mai spune de regulamente, si ordine interioare, si aliniate, ca suntem satui de abureala,
vreau sa ma duc la balta la Lancram, nu poti accesa malurile, de plutasi cu carasei in ancore, parca gestionati acea balta, !!(si mizerii, se baga vara cu barcile lor cu copiii, sar de pe cruce, este o cruce acolo, stiti voi)
un controll am prins si eu, la insistenta mea si a unor camarzi de-ai mei, spiningari, care au dat peste un domn cu mustata, si zicea ca vrea sa faca din balta, o amenajare frumoasa, ca s-au bagat draglinele sa largeasca, blablabla..(domnu zicea ca este presedintele apsului, era oltean para-mi-se)
in fine, sunt povesti ce povestesc eu, care sunt fumate si afumate si de altii.
in esenta, pot spune ca povestea se repeta,
scuze de scris si astept si eu, si mai sper inca, un miracol,nu pe foaie...
fire intins.