Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 15:25

Anul asta in toamna la ultima vizita in Delta, eram pe Lumina si la un momentdat aproape ca sa blocat motorul barci , ce credeti ca era o plasa intinsa pe latimea lacului am verificat acea peste 1000 m fara exagerare
Nu vreau sa exagerez dar nu ne mai ramane sane organizam intrun Ku Klux Klan anti braconaj si sa trecem la actiune :evil: :evil:

masini
utilizator nou
utilizator nou

re

Mesaj de masini » 02 Ian 2010, 15:40

Da . Sigur multi au autorizatie pentru vanatoare. Ne luam pustile si ii speriem de le tataie izmenele :lol: :lol:

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 15:52

Bine am zis si eu asa, sincer sunt lipsit de speranca se va mai face ceva in viitorul apropiat :roll:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 02 Ian 2010, 15:54

[quote="apsalba"][quote="iovys"]Cu pet-urile are dreptate, dar asta nu justifica ingradirea unor drepturi pentru toti pescarii. Solutia ar fi destul de simpla: cei care iau bani pescarilor(asociatiile) sa-si faca datoria si mai important, sa se aplice legeile pentru toti la fel... dar asta cine stie cand va fi posibil!?!?[/quote]

Nu te obliga nimeni sa dai bani la asociatii. Fa-ti si tu o asociatie si vezi ce poti sa faci cu banii din cotizatii. Se pare ca nu s-a inteles nimic si toti repeta ca o placa stricata ca asociatiile fura banii pescarilor. Daca dai bani, ai dreptul sa vezi si ce se face cu ei. Nu pleca de la ideea ca asociatiile sunt chioscurile de vandut permise emise de ANPA. Sunt curios cate asociatii vor lua ape de la ANAR, fiindca aceasta nu le da pe pupe, ci pe niste angajamente clare.[/quote]

Vrei sa spui ca asociatia voastra si-a facut datoria? Sau ca acest an isi va face datoria? Datoria unei asociatii nu este doar sa adune banii de la pescari, iar cu o parte mica din ei sa populeze. Trebuie sa aiba grija ca resursele actuale sa nu se risipeasca(binenteles si populand, dar nu doar atat)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Ian 2010, 16:00

Sau mai degraba e o scapare, o formulare superficiala? N-ar fi permisa intr-un text de lege, mai ales ca s-a facut "cu consultarea forurilor de reprezentare ale pescarilor legal constituite la nivel national din domeniul pescuitului recreativ/sportiv".
asta-i rezultatul cand e consultat "marele" pescar apsalba care stie tot.
S'altare și bunăstare !

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 16:05

va pun aceasta intrebare deoarece sunt relativ nou pe forum
stie cineva cine se ascunde in spatele nikului apsalba?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 02 Ian 2010, 16:11

Rapala Man scrie: stie cineva cine se ascunde in spatele nikului apsalba?
Nimeni :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Ian 2010, 16:23

Rapala Man scrie:va pun aceasta intrebare deoarece sunt relativ nou pe forum
stie cineva cine se ascunde in spatele nikului apsalba?
Da,omul se numeste Stefan Popescu cu domiciliul in Alba-Iulia si este presedintele FNPSR si a asoc. APS.Alba :wink:
Te ajuta la ceva? :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 16:30

Da macar stiu cine scrie cele mai mari minciuni

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 02 Ian 2010, 16:39

stiu ca as putea fi acuzat de ipocrizie avand in vedere ca am facut mincinos pe cineva pe care nu il cunosc
dar avand in vedere ca autoritatile nu fac nimic pentru pescuit,eu in locul dansului nu as mai posta
RUSINE

Scrie răspuns