Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2010, 23:50

dan bobei scrie:
apsalba scrie:Atunci inghite-n sec si rabda. :oops:
Tara de impotenti, cum se exprima cineva pe forum. Nu e de mirare ca tot ce e mai bun in tara asta se cara dincolo.
Cum de ati ramas aici?!?
Dane, vezi ce minte perversa are numitul fanel de Alba? Deci in capul lui, cine sta aici in tara e impotent, cine se "cara" dincolo e viril! Pai Fane vad ca a ramas aici in ciorba colectiva. rezulta ca domnia sa e cam....hmm, impo... :lol: ma rog, asta doar nevasta lui stie! Dar uite cum s-a dat de gol pardalnicu! :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 07:53

:lol: :lol: :lol:
La varta noastra sunt 2 categorii de barbati; aia care nu mai pot si aia care nu recunosc. Tu unde te incadrezi? :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 08:00

boistean scrie:
apsalba scrie:Atunci inghite-n sec si rabda. :oops:
Tara de impotenti, cum se exprima cineva pe forum. Nu e de mirare ca tot ce e mai bun in tara asta se cara dincolo.
hai sa te intreb o chestie, ca vad ca crapa vesta antiglont pe tine de satietate pseudointelectuala sau pseudopescareasca:
zi-mi si mie, ca mare si ultrapotent ('telectual, se'ntelege) diriguitor de O.N.G., cate fonduri europene NERAMBURSABILE ai adus pentru pescarii pe care-i reprezinti??? cati euroi ai adunat pt binele pescuitului pe langa insignifianta de cotizatie???
cate proiecte eligibile pt fiintare ai fost in stare sa faci? sau dormi pe banii contribuabililor, precum cei pe care-i critici? (incuietorii de legi).
stii (intrebare retorica...) ca dupa copiii napastuiti, ecologia si acvacultura au prioritate de finantare???

p.s. pe langa toate astea, de cate ori ai pus autoritatile in miscare pt combaterea braconajului???
Vreun miliard si vreo 600 milioane dintr-un singur proiect. Il gasesti pe www.afm.ro/ proiecte realizate in 2007. Plus 2 balti de 12 si respectiv 14 ha luciu de apa propietatea asociatiei (facute fara fonduri) pe proiecte personale. E deajuns in 3 ani?
In lucru Strategia nationala privind practicarea pescuitului sportiv si introducerea acestuia in proiectele de dezvoltare durabila. Pe 11.02.2010 o depun la Directia de dezvoltare a turismului care este interesata sa promoveze si sa finanteze asemena proiect. Punctul forte este reintroducerea lostritei in bazinele piscicole naturale (rauri cu debite mai si lacuri de acumulare din zona montana). Subscri?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Feb 2010, 08:13

apsalba scrie:
boistean scrie: hai sa te intreb o chestie, ca vad ca crapa vesta antiglont pe tine de satietate pseudointelectuala sau pseudopescareasca:
zi-mi si mie, ca mare si ultrapotent ('telectual, se'ntelege) diriguitor de O.N.G., cate fonduri europene NERAMBURSABILE ai adus pentru pescarii pe care-i reprezinti??? cati euroi ai adunat pt binele pescuitului pe langa insignifianta de cotizatie???
cate proiecte eligibile pt fiintare ai fost in stare sa faci? sau dormi pe banii contribuabililor, precum cei pe care-i critici? (incuietorii de legi).
stii (intrebare retorica...) ca dupa copiii napastuiti, ecologia si acvacultura au prioritate de finantare???
Vreun miliard si vreo 600 milioane dintr-un singur proiect. Il gasesti pe www.afm.ro/ proiecte realizate in 2007. Plus 2 balti de 12 si respectiv 14 ha luciu de apa propietatea asociatiei (facute fara fonduri) pe proiecte personale. E deajuns in 3 ani?
Ceva e putred in ALBA :shock:

Unde ai ascuns baltile ... ca uite :oops: ... executorul judecatoresc nu zice ca le-ar fi gasit. :twisted:
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... 7&start=10

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Feb 2010, 08:51

apsalba scrie::lol: :lol: :lol:
La varta noastra sunt 2 categorii de barbati; aia care nu mai pot si aia care nu recunosc. Tu unde te incadrezi? :lol: :lol: :lol:
Fanele, e trist daca la varsta ta iti pui problema asa. Eu la 37 primaveri inca ma descurc onorabil. Sau macar asa cred... :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2010, 09:30

Apsalba ,toata tara asta geme de proiecte ,unul mai indraznet si mai bine intentionat decit altul,insa in practica nu a fost pus nimic,toate nefiind decit vorbe goale ,scrise aiurea pe hirtie.La fel cum Ghiorocul a fost POPULAT ,anul trecut.De o asociatie de pescari care au stabilit acolo ce norme au vrut ei.Nu stiu cit scrie pe foaie ca au populat,IN REALITATE,in apa au ajuns citeva coseri de carasi pina in 300GR,plus citiva ciortani pina in 2kg.Pe astia i-am vazut eu,la citeva zile dupa populare cum ce invirteau in bancuri la suprafata,unde este apa mai calda.Apoi balta a fost pescuita tot sezonul de "pescarii unei asociatii legal constituite".Efectul a fost ca in toamna, si nu numai, ori pescuiai pe Ghioroc,ori in vana de acasa,era cam acelasi lucru.De asta sinteti capabile voi,pseudoasociatiile.Daca scenariul asta se extinde la nivel national,si sint toate premisele sa o faca,efectul de 'vana de Ghioroc',se va extinde la nivel national.Dar,pot sa ma culc linistit,in vidurile piscicole ramase se va popula cu lostrita,de catre cineva care n-a fost capabil sa pastreze in limite firesti populatia de pesti mult mai putin importanti,decit pe hirtie.Acolo totul e perfect.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 09:40

Fario_nebunu scrie:
apsalba scrie::lol: :lol: :lol:
Fanele, e trist daca la varsta ta iti pui problema asa. Eu la 37 primaveri inca ma descurc onorabil. Sau macar asa cred... :lol: :lol:
Sa te vad la 54 de ani si apoi vorbim. :lol: :lol: :lol: Daca ma gandesc bine, de nu ratam la primul cartus, aveam un copil de varsta ta. :lol: :lol:

Semelcangheorghe,
Da o fuga pe la Alba sa te convingi. Ma tot astept sa dai si tu o solutie concreta la problemele pescuitului. De bagatori de vina e plinsacul.

IoanS,
Ai vazut ce bine le-am mascat? Sunt obiective de interes public, nu le-am facut pentru activitati economice.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2010, 10:45

Eu am propus ceva concret:educarea maselor de pescari,prin promovarea pescuitului de competitie,publicatii care sa dezvolte respectul pentru mediu.Voi ,ca si asociatii,puteti promova asemenea actiuni,nu eu ca si individ.Si as adera si eu la o asociatie,daca ar oferi si altceva decit vorbe goale pe hirtie.Am mai scris asta,dar te faci ca nu observi,si imi arunci impunsaturi fara substrat.Si iti mai propun ceva:DECIT SA FACETI POPULARI PE HIRTIE,MAI BINE IESITI DIN SAPTELE BIROURILOR, LUATI DE MINA JANDARMII ,POLITIA SI PE MAI CINE VRETI VOI,APOI IDENTIFICATI SI PAZITI LOCURILE NATURALE DE REPRODUCERE A PESTILOR.Am scris cu litere mari ,poate ai orbul gainilor si nu vezi.Daca ve-ti face acest lucru citiva ani la rind,ani in care sa mai dati si o raita pe la greblari,curentasi si plasari,nu va mai fi nevoie de populari,decit poate intr-o masura mult mai mica.Eu personal nu arat doar cu degetul ci ma ofer voluntar sa identific ,sa semnalez,si sa particip la ocrotire unor astfel de zone.Mai ramine sa se gaseasca si asociatia care sa promoveze si sa coordoneze astfel de actiuni.In acea asociatie ma voi inscrie si eu,uzind de dreptul meu la libera asocere.Pina atunci sint obligat sa ma inscriu in pseudoasociatii,care fac de toate si nimic.De toate pe hirtie si nimic in practica.Acuma ti-am propus solutii,daca eu te-am acuzat pe nedrept si esti bine intentionat,imi cer scuze,ramine ca actiunile tale sa ma contrazica,daca am avut dreptate ,la fel ,actiunile tale vor prinde viata doar pe hirtie.Anii care vin vor demonstra asta.Si nu ne aduce noua in discutie baltile tale particulare ,ca si eu daca as avea o suma mare de bani la dispozitie as putea crea o incinta perfecta pentru pescuit.Noi vorbim de apele naturale,unde orice om ,posesor de permis are dreptul sa pescuiasca.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 11:53

Revenim la topic.

Joi apare in MO ordinul privind conditiile de practicare a pescuitului sportiv. S-ar putea sa cautati cam mult dupa permise, intrucat unele asociatii nu prea cunosc legea. Singura care a depus documentatia completa este .... FNPSR. Oare de ce?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Feb 2010, 11:57

apsalba scrie:..... Plus 2 balti de 12 si respectiv 14 ha luciu de apa propietatea asociatiei (facute fara fonduri) pe proiecte personale. E deajuns in 3 ani? .........
executorul ala judecatoresc zice altceva.
deci, unde sunt propietatile asociatiei, ca nici pe hartie nu apar??

Scrie răspuns