Eu am propus ceva concret:educarea maselor de pescari,prin promovarea pescuitului de competitie,publicatii care sa dezvolte respectul pentru mediu.Voi ,ca si asociatii,puteti promova asemenea actiuni,nu eu ca si individ.Si as adera si eu la o asociatie,daca ar oferi si altceva decit vorbe goale pe hirtie.Am mai scris asta,dar te faci ca nu observi,si imi arunci impunsaturi fara substrat.Si iti mai propun ceva:DECIT SA FACETI POPULARI PE HIRTIE,MAI BINE IESITI DIN SAPTELE BIROURILOR, LUATI DE MINA JANDARMII ,POLITIA SI PE MAI CINE VRETI VOI,APOI IDENTIFICATI SI PAZITI LOCURILE NATURALE DE REPRODUCERE A PESTILOR.Am scris cu litere mari ,poate ai orbul gainilor si nu vezi.Daca ve-ti face acest lucru citiva ani la rind,ani in care sa mai dati si o raita pe la greblari,curentasi si plasari,nu va mai fi nevoie de populari,decit poate intr-o masura mult mai mica.Eu personal nu arat doar cu degetul ci ma ofer voluntar sa identific ,sa semnalez,si sa particip la ocrotire unor astfel de zone.Mai ramine sa se gaseasca si asociatia care sa promoveze si sa coordoneze astfel de actiuni.In acea asociatie ma voi inscrie si eu,uzind de dreptul meu la libera asocere.Pina atunci sint obligat sa ma inscriu in pseudoasociatii,care fac de toate si nimic.De toate pe hirtie si nimic in practica.Acuma ti-am propus solutii,daca eu te-am acuzat pe nedrept si esti bine intentionat,imi cer scuze,ramine ca actiunile tale sa ma contrazica,daca am avut dreptate ,la fel ,actiunile tale vor prinde viata doar pe hirtie.Anii care vin vor demonstra asta.Si nu ne aduce noua in discutie baltile tale particulare ,ca si eu daca as avea o suma mare de bani la dispozitie as putea crea o incinta perfecta pentru pescuit.Noi vorbim de apele naturale,unde orice om ,posesor de permis are dreptul sa pescuiasca.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.