Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Pai ce as mai putea sa inteleg??Eu ca si pescar,pot sa semnalizez org .competente acte de braconaj.Daca o fac ,risc sa patesc ce a patit Andrei Sava,si autoritatile vor face cam tot atit cit si copacul ala scorburos de pe marginea apei.Asta reiese din experientele noastre personale.Ce putem face mai mult?Daca ai vreo solutie mai buna ascult bucuros....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Pai ziceai ca aia de se cara nu-s patrioti,acuma ii ridici in slavi ca-s destepti.Ca sa ti-o spun pe aia dreapta ,asa direct,aia de pleaca o fac din cauza unora ca tine,si eu voi face parte cit de curind din categoria respectiva,pentru ca nici nu mai pot sa inghit ,nici sa mai rabd.Cit despre renumita ta potenta intelectuala poate ne dai un exemplu cum trebuie sa intelegem legile alea cretine,date de niste NEpescari ,ca si tine ,din spatele biroului,si care se bat cap in cap ,sint greu de aplicat si ineficiente ,si asta ca urmare a faptului ca sint produsul unor potente intelectuale deosebite.Atit de deosebite ,incit nu se sfiiesc sa copieze un statut facute de pescari si apoi sa si-l aroge ca fiind produsul luminatelor lor minti,fauritoare de federatii de asociatii.Dupa mintea mea aia nescolita la institutiile voastre,ar fi o unica solutie la starea decazuta a pescuitului recreativ sportiv in Romania.Educarea maselor de pescari,prin promovarea pescuitului de competitie,indiferent de gen,deoarece numai asa marea masa apescarilor pot vedea ca in pescuit mai exista si alte orizonturi si alternative decit formula: bag intr-o partida de pescuit 100ron si trebuie sa scot dublu.Promovarea materialelor informative care sa sprijine respectul fata de mediu.Dar unii ca tine nu pot sa faca acest lucru pentru ca nu sint nici macar pescari,daramite pescari de competitie,voi nu sinteti capabili decit sa mimati ca sinteti pescari si sa furati de la altii statute.
Aceasta solutie are efect pe termen lung si sper ca ,copii nostrii sa o traiasca,daca vor apuca sa faca acest lucru din cauza" dinozaurilor"care nu vor sa lase loc,altor 'mamifere',mai bine adaptate la situatia actuala.
Aceasta solutie are efect pe termen lung si sper ca ,copii nostrii sa o traiasca,daca vor apuca sa faca acest lucru din cauza" dinozaurilor"care nu vor sa lase loc,altor 'mamifere',mai bine adaptate la situatia actuala.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Nu mai am ce sa spun ca ai spus tot ce trebuia. Respectele mele!semlecangheorghe scrie:Pai ziceai ca aia de se cara nu-s patrioti,acuma ii ridici in slavi ca-s destepti.Ca sa ti-o spun pe aia dreapta ,asa direct,aia de pleaca o fac din cauza unora ca tine,si eu voi face parte cit de curind din categoria respectiva,pentru ca nici nu mai pot sa inghit ,nici sa mai rabd.Cit despre renumita ta potenta intelectuala poate ne dai un exemplu cum trebuie sa intelegem legile alea cretine,date de niste NEpescari ,ca si tine ,din spatele biroului,si care se bat cap in cap ,sint greu de aplicat si ineficiente ,si asta ca urmare a faptului ca sint produsul unor potente intelectuale deosebite.Atit de deosebite ,incit nu se sfiiesc sa copieze un statut facute de pescari si apoi sa si-l aroge ca fiind produsul luminatelor lor minti,fauritoare de federatii de asociatii.Dupa mintea mea aia nescolita la institutiile voastre,ar fi o unica solutie la starea decazuta a pescuitului recreativ sportiv in Romania.Educarea maselor de pescari,prin promovarea pescuitului de competitie,indiferent de gen,deoarece numai asa marea masa apescarilor pot vedea ca in pescuit mai exista si alte orizonturi si alternative decit formula: bag intr-o partida de pescuit 100ron si trebuie sa scot dublu.Promovarea materialelor informative care sa sprijine respectul fata de mediu.Dar unii ca tine nu pot sa faca acest lucru pentru ca nu sint nici macar pescari,daramite pescari de competitie,voi nu sinteti capabili decit sa mimati ca sinteti pescari si sa furati de la altii statute.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
hai sa te intreb o chestie, ca vad ca crapa vesta antiglont pe tine de satietate pseudointelectuala sau pseudopescareasca:apsalba scrie:Atunci inghite-n sec si rabda.![]()
Tara de impotenti, cum se exprima cineva pe forum. Nu e de mirare ca tot ce e mai bun in tara asta se cara dincolo.
zi-mi si mie, ca mare si ultrapotent ('telectual, se'ntelege) diriguitor de O.N.G., cate fonduri europene NERAMBURSABILE ai adus pentru pescarii pe care-i reprezinti??? cati euroi ai adunat pt binele pescuitului pe langa insignifianta de cotizatie???
cate proiecte eligibile pt fiintare ai fost in stare sa faci? sau dormi pe banii contribuabililor, precum cei pe care-i critici? (incuietorii de legi).
stii (intrebare retorica...) ca dupa copiii napastuiti, ecologia si acvacultura au prioritate de finantare???
p.s. pe langa toate astea, de cate ori ai pus autoritatile in miscare pt combaterea braconajului???