Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca e sa luam legea si sa o interpretam, acolo scrie ca permisele ANPA se elibereaza prin Asosiatiile de pescari, dar nu scrie si ca esti obligat sa fii membru al acestora!!!
cu alte cuvinte, asta ar insemna ca eu pot lua permisul de la ei fara a plati si cotizatia de membru, ei fiind practic un intermediar (ca si cum l-as cumpara de la un magazin).
problema e ca smecherii din conducerile asociatiilor vor face presiuni sa le platesti si cotizatia...
cu alte cuvinte, asta ar insemna ca eu pot lua permisul de la ei fara a plati si cotizatia de membru, ei fiind practic un intermediar (ca si cum l-as cumpara de la un magazin).
problema e ca smecherii din conducerile asociatiilor vor face presiuni sa le platesti si cotizatia...
-
- junior
pai daca or sa dea asociatiile permisele fara sa ceara si cotizatie de membru atunci or sa fie majoritatea declarate falimentare
ca vorba 'ceea de unde sa isi traga ei salarii, masini, concedii ... etc. daca nu din banii pescarilor care vor sa fie cu acte in regula
, si (sa mai fac o paranteza) nu cred ca este cineva care sa creada ca asociatiile s-au zbatut atat de mult sa distribuie ele permisele fara sa ia in calcul cotizatiile de membru pescar. ma-nsel cumva? pana la urma ne furam singuri caciula - vrem sa mergem inainte dar fiecare trage in partea lui, saracia si lacomia ne dezbina si ne demoralizeaza 
pacat ca sunt multi oameni si buni si destepti in tara asta, dar din nefericire sunt "inecati" de marea "prostime"
romanul cinstit = "specie" pe cale de disparitie.

pacat ca sunt multi oameni si buni si destepti in tara asta, dar din nefericire sunt "inecati" de marea "prostime"
romanul cinstit = "specie" pe cale de disparitie.

Intrebare de baraj: citind primul nr al revistei SuperPescar, am dat de un text interesant, mai exact la pagina 12, unde se discuta despre permise 2010, si zice-asa: "O alta noutate este anexa cu regulamentul de pescuit sportiv....bla-bla-bla...Una dintre acestea este interzicerea pescuitului cu momeli naturale cu carlig triplu!"
Mai exact, cand dam la stiuca cu carasei, nu mai putem folosi ancore. O fi adevarat, sau ramane la stadiul de zvon?
Mai exact, cand dam la stiuca cu carasei, nu mai putem folosi ancore. O fi adevarat, sau ramane la stadiul de zvon?

-
- utilizator nou
nu mai este voie cu carlig triplu, e adevarat (conform proiectului de lege). problema e ca au gandit asa de bine formularea, ca daca ai ancora cu 4 carlige, esti in regula...shimano scrie:Intrebare de baraj: citind primul nr al revistei SuperPescar, am dat de un text interesant, mai exact la pagina 12, unde se discuta despre permise 2010, si zice-asa: "O alta noutate este anexa cu regulamentul de pescuit sportiv....bla-bla-bla...Una dintre acestea este interzicerea pescuitului cu momeli naturale cu carlig triplu!"

normal nu mai ai voie decat cu carlig dublu
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou