Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 28 Ian 2010, 12:30

AndyHunter scrie:
boistean scrie:probabil ca s-au gandit ca poate veni cineva si cu populari cu alte specii de peste care ar fi malefici pt zona respectiva sau cine mai stie... :?
daca se gandesc numai la asta - e grav. inseamna ca numai la tv s-au uitat oamenii - la fishzilla :lol:. dar totusi ar trebui sa mai aiba si altcineva drept de repopulare altfel - nu cred ca cei de la ANPA vor fi in masura sa acopere cu repopulari intreg teritoriul tarii.
dar crezi ca macar ii intereseaza? :twisted:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 28 Ian 2010, 13:27

Din cate stiu eu pot popula si asociiatiile, dar numai cu aprobarea ANPA, iar pentru asta trebuie sa aiba ceva aprobari de la mediu, in legatura cu speciile care vor fi populate

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 28 Ian 2010, 16:34

eu pe AJVPS-isti i-am vazut toata viata doar depopuland :twisted:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 28 Ian 2010, 16:45

Pai nu aveai cum sa ii vei populand pentru ca ei tot timpul se plang de ceva. Ori lipsa fonduri(cica pt a popula specii noi tre facut ceva studiu care costa mult bla bla bla), ori lipsa de competenta. Ei acum dau vina pe legile de anul trecut(am fost legati de maini), trecand cu vederea peste toti anii in care ei au fost bastani, dar nu au facut aproape nimic!

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 28 Ian 2010, 16:50

iovys scrie:Pai nu aveai cum sa ii vei populand pentru ca ei tot timpul se plang de ceva. Ori lipsa fonduri(cica pt a popula specii noi tre facut ceva studiu care costa mult bla bla bla), ori lipsa de competenta. Ei acum dau vina pe legile de anul trecut(am fost legati de maini), trecand cu vederea peste toti anii in care ei au fost bastani, dar nu au facut aproape nimic!
ba, dupa cum spuneam, au depopulat in draci. mai ales alea cateva balti din administrare...

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 28 Ian 2010, 17:00

Nimic bun! am uitat sa precizez(':P')

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 28 Ian 2010, 18:42

all@ -eu nu sunt curios daca asociatiile au sau nu drept de populare, pe mine ma supara faptul ca : trebuie sa ma asociez ca sa primesc permis de pescuit de la ANPA si sa platesc 140 ron in loc de 30
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 28 Ian 2010, 18:46

da , asta ma nelinisteste si pe mine , ca pana la urma cu toata nemultumirea noastra , cei de la asociatii se vor lupta sa nu putem trai fara ei :( Sa speram ca pana la urma resim sa nu ne inregimentam de voie de nevoie in asociatii dubioase pt a pute da cu batul pe ape pe care ei nu fac nimic

AndyHunter
junior
junior

Mesaj de AndyHunter » 29 Ian 2010, 08:53

daca - pana la urma - singura/ultima solutie de a putea intra in posesia unui permis de pescuit valabil este sa ne asociem si sa platim contravaloarea la 4-5 permise :twisted: , atunci o sa o facem - chiar daca o sa le umplem frigiderele cu "carne" pe urmatorii 'enspe mii de ani - credeti ca lor le pasa de drepturile omului (vizavi de ce a spus jacks in legatura cu declaratia drepturilor omului) daca mai este si ea valabila, ca cine stie ce lege fantoma s-a mai votat prin parlament si s-au schimbat drepturile omului in Romania si noi nu stim
:shock:
s-a publicat Ordinul privind pescuitul recreativ sportiv in anul 2010 in MO?? Putem sa il vedem/citim si noi? exista limite superioare ale intervalului taxei in care asociatiile or sa elibereze permise?

nu s-ar putea tot prin lege sa interzica asociatiilor sa majoreze taxa de eliberare a permisului de pescuit cu mai mult de 100% fata de valoarea permisului in sine? :roll:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 29 Ian 2010, 10:25

Ieri, 28.01.2010, a fost publicat in MO ordinul privind pescuitul comercial in habitatele piscicole naturale.

Scrie răspuns