Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Eu unul cred ca o sa ne apuce cu siguranta martie, poate chiar aprilie pana cand o sa primim permisele - daca le cumparam - ca asa logic daca ne gandim, e aproape februarie, sa presupunem ca se aproba legile, banii - tot ce isi doresc oamenii "sus pusi", deci februarie=aprobarile necesare, apoi cel putin o luna le ia pana cand or sa le tipareasca, apoi inca o luna sa se certe cine, cum si cand o sa le distribuie pe la asociatii - si uite asa au mai trecut inca 2 luni din an si noi o sa platim ca in fiecare an pretul permisului pe un an intreg, si sa nu imi mai aduc aminte ca vine si prohibitia si pana trece - s-a facut jumatatea anului si nu reusim sa pescuim cu acte in regula. Ne mai miram ca e tara plina de hoti, braconieri, gainari si ... nu mai zic. Vrem sa dam inainte sa fim o tara civilizata, dar daca de la conducerea ei nu merge bine ... stim cu totii vorba "pestele de la cap se-mpute si de la coada se curata" in cazul nostru daca se-mpute treaba pe la guvern (capul) tot oamenii de rand au de suferit (coada).
- edi_curiosul
- veteran
eu astept ziua cand va fi interzis sa duci pesti acasa, atunci nu mai avem nici o scuza, in cazul asta cred ca multi fomisti vor disparea de pe ape, ca stiu ca nu au voie sa ia peste acasa, si bineinteles tehnicile alea cu mult filament
iar daca esti prins, dosar penal si munca in folosul pisciculturii: curatenie pe malul apei si sa vedeti ce ape curate avem, (credeti?)
iar daca e ranit naspa, il arunci in apa ca are grija natura de el
cati sunteti deacord cu asta? va spun eu: 2%
atunci se vede cine pescuieste de placere
iar daca esti prins, dosar penal si munca in folosul pisciculturii: curatenie pe malul apei si sa vedeti ce ape curate avem, (credeti?)
iar daca e ranit naspa, il arunci in apa ca are grija natura de el
cati sunteti deacord cu asta? va spun eu: 2%
atunci se vede cine pescuieste de placere
apsalba a scris
Tu campionul necontestat al celei mai mari intreceri pescaresti numita "ONOARE SI CURAJ"
- asa ai facut educatie pescarilor de sub nasul tau ?
sau printre greblasi nu e niciun membru al federatiei ?
cand le-ai dat permis "i-ai verificat" la cunostinte daca sunt pescari sportivi ?
Tu ai tupeul sa vorbesti despre nivelul discutiilor de pe forum ?Nu este de mirare, avand in vedere nivelul discutiilor.
Tu campionul necontestat al celei mai mari intreceri pescaresti numita "ONOARE SI CURAJ"
Cum la Alba exista greblasi ? sub nasul tau ? pai cum e cu controalele pe care le face aps alba si federatia ? ii controloaza de la distanta ?La Alba sunt deja grupuri formate. E o ''placere'' sa vezi greblarii si pescarii seriosi, pescuind unii langa altii. Intreb inca odata; astia sunt pescari sportivi? Merita permis sau nu?

cand le-ai dat permis "i-ai verificat" la cunostinte daca sunt pescari sportivi ?
S'altare și bunăstare !
-
- veteran
taicanoe scrie:apsalba a scrisTu ai tupeul sa vorbesti despre nivelul discutiilor de pe forum ?Nu este de mirare, avand in vedere nivelul discutiilor.
Tu campionul necontestat al celei mai mari intreceri pescaresti numita "ONOARE SI CURAJ"Cum la Alba exista greblasi ? sub nasul tau ? pai cum e cu controalele pe care le face aps alba si federatia ? ii controloaza de la distanta ?La Alba sunt deja grupuri formate. E o ''placere'' sa vezi greblarii si pescarii seriosi, pescuind unii langa altii. Intreb inca odata; astia sunt pescari sportivi? Merita permis sau nu?![]()
![]()
![]()
la alba, controalele se fac psihotronic

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Cum stam cu ordinul ministrului prind pescuitul recreativ /sportiv?
Azi se implineste o saptamana de cand ar fi trebuit sa apara publicat in MO. Daca au inghetat salariile si pensiile, se pare ca au inghetat si cateva creiere de pe la ministerul agriculturii. De fapt cu gerul de afara nici nu-i de mirare. 

-
- veteran
Nu ma supara sa mai intarzie 2-3 saptamani ca sa ma fac cateva iesiri la pastrav fara sa incalc legea...In fond ce atata graba? Se poate bine mersi pescui inca cu vechiul permis.danone scrie:Cum stam cu ordinul ministrului prind pescuitul recreativ /sportiv?Azi se implineste o saptamana de cand ar fi trebuit sa apara publicat in MO. Daca au inghetat salariile si pensiile, se pare ca au inghetat si cateva creiere de pe la ministerul agriculturii. De fapt cu gerul de afara nici nu-i de mirare.