OK, dar oricum cu vechiul permis pescuiesti legal pana apare cel nou, asadar va fi valabil din martie 2010 in martie 2011. Exact un an! Nu vad unde exista nedreptatea...old_radu scrie:
...optimistii spun ca in martie s-ar putea sa avem permise
...da , dar taxa o cer pentru tot anul...nu ?
Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Nu se poate oare ca permisele sa fie eliberate cum am mai spus in perioada de prohibitie si sa fie valabile de la sfarsitul prohibitiei pana la inceputul ei, adica 3 aprilie 2010 pana la 5 iunie 2011 cu mentiunile de rigoare pentru zonele speciale, pastrav, lipan, stiuca, etc . Ar fi timp suficient doua luni de zile pentru procurarea lor si am putea pescui linistiti fara a ne gandi daca e legal sau ilegal sa pescuiesti fara permis.
ia uitati ce spune in- declaratia drepturilor omului
Articolul 20.
1. Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.
2. Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie
oare cum se impaca asta cu noul ordin al ministrului muncii care ma obliga sa fac parte dintr-o asociatie in asa fel incat sa pot sa imi iau permisul de pescuit. mentionez ca cei din asociatie sustin cu tarie ca nu au de gand sa populeze apele publice (exact ce ma intereseaza pe mine),motivand ca nu au de gand sa bage ei peste ca sa profite pescarii din asociatia rivala :shock:
Articolul 20.
1. Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.
2. Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie
oare cum se impaca asta cu noul ordin al ministrului muncii care ma obliga sa fac parte dintr-o asociatie in asa fel incat sa pot sa imi iau permisul de pescuit. mentionez ca cei din asociatie sustin cu tarie ca nu au de gand sa populeze apele publice (exact ce ma intereseaza pe mine),motivand ca nu au de gand sa bage ei peste ca sa profite pescarii din asociatia rivala :shock:
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde
potrivit legislatiei in vigoare, nici nu au voie sa populeze apele publice, singurii care pot face acet lucru fiind ANPA-istii.jacks scrie: mentionez ca cei din asociatie sustin cu tarie ca nu au de gand sa populeze apele publice (exact ce ma intereseaza pe mine),motivand ca nu au de gand sa bage ei peste ca sa profite pescarii din asociatia rivala
asociatiile au voie sa faca populari doar pe baltile concesionate

-
- junior
nasoala situatie (daca e si adevarata!!!boistean scrie:potrivit legislatiei in vigoare, nici nu au voie sa populeze apele publice, singurii care pot face acet lucru fiind ANPA-istii.
asociatiile au voie sa faca populari doar pe baltile concesionate

-
- junior
daca se gandesc numai la asta - e grav. inseamna ca numai la tv s-au uitat oamenii - la fishzillaboistean scrie:probabil ca s-au gandit ca poate veni cineva si cu populari cu alte specii de peste care ar fi malefici pt zona respectiva sau cine mai stie...