Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 12:00

Am revenit la topic. Daca tot mori de grija, ai rabdare sa se termine actiunea.

PS Vezi ca s-a pus de o noua asociatie de pescuit in RM Valcea. Nu-i lasa sa se constituie. Mama lor de profitori. :lol: :lol: :lol:

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 02 Feb 2010, 12:05

divagati si apsalba va face din vorbe .
cazul lui apsalba e cazul tipic al unei concesiuni sau investitii civilizate (?!) care starneste polemici invidii, discutii sterile si concret in romania comportament de ciocoi parvenit .cunosc concret un astfel de caz ,pazesc balta ca boii ,rigoare de lagar si le moare pestele de caldura ca nu au fost in stare sa angajeze un piscicultor cu cap .
pe noi trebuie sa ne intereseze apele publice care la ora actuala sunt pradate salbatic .puteti crede ca un lac de 1900 ha da pe noapte 2t de peste ,in conditiile in care braconierii baga panze cu mare fereala si lacul e belit non stop de 20 de ani .
rugati-va sa nu acceseze fonduri europene si sa faca fabrici de conserve .
in rest apsalba poate face pe hartie ce investitii vrea ,dar nu am vazut nici macar o clona sa spuna un cuvant de bine despre el .
cicoii vechi si noi ruleaza non stop in romania !!!!
walleye

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 02 Feb 2010, 12:11

bingo!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 12:14

adrian frunza,

As fi deacord cu tine in conditiile in care as profita de pe urma cotizatiilor pescarilor. Dar atata timp cat nu sunt salarizat, dau sediu si logistica gratuit asociatiei si federatiei, investitiile sunt vizibile si se dezvolta in timp ce altele se afla pe planseta, ce poti tu sa-mi reprosezi? Faptul ca, spre deosebire de altii, fac cate ceva, dupa posibilitatile mele pentru asociatie? Ai facut un calcul ce ar fi fost daca fiecare vorbitor ar fi facut macar cat am facut eu?

Oare de ce se da cu balegar in cei ce fac cate ceva? Raspuns - tipic romanesc.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Feb 2010, 12:14

apsalba scrie:Revenim la topic.

Joi apare in MO ordinul privind conditiile de practicare a pescuitului sportiv. S-ar putea sa cautati cam mult dupa permise, intrucat unele asociatii nu prea cunosc legea. Singura care a depus documentatia completa este .... FNPSR. Oare de ce?
Eu nu stiu de ce ... dar poate va afla DNA-ul. Stai linistit ... nu acum ... cel mai probabil dupa ce partidul demodat paraseste corabia :shock: puterii ! :twisted:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 12:19

Iti spun eu sa nu-ti obosesti memoria. Pe aici se citesc si se cunosc legile. Daca ai fi citit proiectul de ordin ai fi realizat ca nici asociatiile nu mai sunt ceea ce au fost. Dar la tine oricum nu conteaza.

Ce are federatia cu partidul demodat? Cei care au fost la ultima intrunire te-ar putea contrazice cu probe ca e pe dos.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 02 Feb 2010, 12:23

apsalba eu nu iti reprosez nimic,te inscrii perfect in peisajul mioritic .faci un rating de speriat si transformi topicul in menajerie impreuna cu combatantii belicosi .
baga si tu o clona sa ne zica ce carmaci destoinic esti .
parca esti trailer la razboiul lui murphy.
hai ca ti-am pus insigna in pept!
walleye

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Feb 2010, 12:51

apsalba scrie:Iti spun eu sa nu-ti obosesti memoria. Pe aici se citesc si se cunosc legile. Daca ai fi citit proiectul de ordin ai fi realizat ca nici asociatiile nu mai sunt ceea ce au fost. Dar la tine oricum nu conteaza.

Ce are federatia cu partidul demodat? Cei care au fost la ultima intrunire te-ar putea contrazice cu probe ca e pe dos.
Care proiect de ordin ? Care din cele 3 afisate pe net ? :twisted:

Si ... ca sa nu ma intelegi gresit ... eu m-as bucura sa traim intr-o tara normala.

In cazul de fata asta ar insemna egalitate de sanse pentru toate asociatiile.
Vii insa tu si spui ca numai niste asociatii vor putea elibera permise ... si eu inteleg ca numai acestea au cunoscut si efectuat demersurile necesare ... ptiu drace ! ... au cunoscut inainte de a apare ordinul de ministru ... :shock: :twisted:

Sa revenim totusi la prezumtia tara normala :wink: ... la egalitatea de sanse :oops: ... la impartialitatea functionarilor publici :shock: ... cred ca asta sustine si FNPSR ! :respekt:

Ma insel daca consider ca tu vei sesiza DNA-ul in cazul in care ordinul ce va apare joi are vreun clenci de natura a favoriza un grup de asociatii ? :lol:

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 02 Feb 2010, 14:07

eu abea astept ziua de joi sa vad cand si cum naiba pot sa-mi fac permisul

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 14:25

je_xman scrie:eu abea astept ziua de joi sa vad cand si cum naiba pot sa-mi fac permisul
Nu poti sa-l faci. Poti sa-l cumperi. Joi apare ordinul; pana apar permisele mai dureaza vreo 2 saptamani.

IoanS,

Ce pot sa intuiesc este ca AGVPS va ataca ordinul in contencios administrativ. Atunci voi proceda in consecinta.

Scrie răspuns