PS Vezi ca s-a pus de o noua asociatie de pescuit in RM Valcea. Nu-i lasa sa se constituie. Mama lor de profitori.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu nu stiu de ce ... dar poate va afla DNA-ul. Stai linistit ... nu acum ... cel mai probabil dupa ce partidul demodat paraseste corabiaapsalba scrie:Revenim la topic.
Joi apare in MO ordinul privind conditiile de practicare a pescuitului sportiv. S-ar putea sa cautati cam mult dupa permise, intrucat unele asociatii nu prea cunosc legea. Singura care a depus documentatia completa este .... FNPSR. Oare de ce?
Care proiect de ordin ? Care din cele 3 afisate pe net ?apsalba scrie:Iti spun eu sa nu-ti obosesti memoria. Pe aici se citesc si se cunosc legile. Daca ai fi citit proiectul de ordin ai fi realizat ca nici asociatiile nu mai sunt ceea ce au fost. Dar la tine oricum nu conteaza.
Ce are federatia cu partidul demodat? Cei care au fost la ultima intrunire te-ar putea contrazice cu probe ca e pe dos.
Nu poti sa-l faci. Poti sa-l cumperi. Joi apare ordinul; pana apar permisele mai dureaza vreo 2 saptamani.je_xman scrie:eu abea astept ziua de joi sa vad cand si cum naiba pot sa-mi fac permisul