Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cred ca nu ai inteles. Aia au fost banii mei, nu ai asociatiei. Cat despre popularea cu lipan, te invit sa verifici. MI este unul din membri nostri seriosi si care nu baga de vina asociatiei, ca tine. Spre deosebire de tine el stie cu ce se ocupa asociatia asta. Lipanii aia mutati au deja progenituri. Si multe chiar.
- MARIUS POPA
- veteran
lasand la o parte toate discutiile, care sau lungit pina la infinit pentru unii, care este totusi Ordinul ministrului privind pescuitul in 2010,cel real, care este legea?stim ceva concret, cum pescuim pina la urma pe apele noastre, a romaniei?
inca se mai asteapta raspunsuri concrete, de la persoane care stiu ce vorbesc, si care isi dau interesul.eu unul nu stiu pe ce sa ma bazez ,inafara de vechea lege.
inca se mai asteapta raspunsuri concrete, de la persoane care stiu ce vorbesc, si care isi dau interesul.eu unul nu stiu pe ce sa ma bazez ,inafara de vechea lege.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Deci asociatia n-a facut nici o populare?apsalba scrie:Cred ca nu ai inteles. Aia au fost banii mei, nu ai asociatiei. Cat despre popularea cu lipan, te invit sa verifici. MI este unul din membri nostri seriosi si care nu baga de vina asociatiei, ca tine. Spre deosebire de tine el stie cu ce se ocupa asociatia asta. Lipanii aia mutati au deja progenituri. Si multe chiar.
Lipanii mutati nu se numesc populare. Ei aveau progenituri si daca ramaneau la locul lor.
apsalba scrie:Nu exista acumulari de munte sau de ses, exista acumulari de apa. Scoate-ti din cap expresii care nu exista.
Chiar definitia asta vorbeste de ape de munte!!! Ai inceput sa nu mai citesti legea la fel de atent ca altadata!apsalba scrie:Citeste definitia habitatelor piscicole naturale din L.317/2008 si vei constata ca se incadreaza in aceasta categorie.

Marius Popa, ti-a raspuns danone mai sus;

Asadar, deocamdata nu e completata legislatia pentru a se emite permisele pentru 2010. Dupa ce apare ordinul se pot emite permise si se pot distribui. Doar dupa ce apare ordinul vom sti exact cum se va proceda. Pana atunci raman doar visele si banuielile clarvizionarilor!danone scrie:Tot discutam aici pe forum in legatura cu prevederile acestui ordin. Conform prevederilor art. 23 alineatul(2) din OUG 23/2008, in termen de 90 de zile de la aprobarea acestei ordonante prin Legea 317/2009 , Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale ar trebui sa emita ordinul privind conditiile de practicare ale pescuitului sportuiv/recreativ. Cum Legea 317/2009 de aprobare a OUG23/2008 a intrat in vigoare la data de 21.10.2009, asta ar insemna ca mult discutatul ordin sa intre in vigoare cel mai tarziu la data de 19.01.2010 (in 90 de zile de la data publicarii L317 in MO). Eu pana acuma nu am vazut publicat in MO nici un fel de ordin. Ordinul care face obiectul acestei dezbateri pe forum , deocamdata este un act legislativ PROPUS. Daca stie cineva altceva sa ne dumireasca.

-
- veteran
- storm fish
- veteran
apsalba scrie:Te indoiesti ca oridinul nu va aparea? Unii clarvizionari chiar au participat la redactarea lui.
Din categoria "Care este ... "
Vom vedea din nou probabil cit de competenti, cinstiti si onesti sunt cei care au participat la Marea Retardare, pardon Redactare. Si daca au participat deja ... cum se pot numi clarvizionari? ... dar oare de ce ma mai mir de toate ineptiile astora??