Ochelari polarizanti

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 09 Iul 2008, 13:50

Multumesc.[/quote]
Nu stiu daca exista ochelari cu "bataie" mai lunga, insa in mod cert exista ape in care "bataia" ochelarilor este mult mai lunga. :D Eu zic sa incerci intr-o pastravarie. :wink:

Da nu s-or speria pastravii daca ma vad cu ochelari?

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 09 Iul 2008, 13:54

gpdorin scrie: Da nu s-or speria pastravii daca ma vad cu ochelari?
daca-s ochelari de firma nu cred :twisted: :lol:

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 09 Iul 2008, 13:58

daca-s ochelari de firma nu cred :twisted: :lol:[/quote]

aaaaa....pastravii nu cred? Dar daca is botezati si o iau la sanatoasa? :lol:

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 09 Iul 2008, 14:00

Eu cred ca voi condundati ochelarii polarizati cu cei de scafandru :twisted: :P

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 09 Iul 2008, 14:00

Inca ceva. Exista ALIVIO de la SHIMANO - ochelari polarizanti cu lentile galbene. Se folosesc seara, deoarece deschid la culoare. Sunt foarte buni, deoarece vezi mai bine conturul obiectelor. Sunt si mai ieftini decat orice alt SHIMANO. Pe xxx.ro de exemplu:

http://www.xxx.ro/produse/193/1586/O ... NALV2.html
...trebuie sa imi cumpar si eu o pereche, cat de repede!
...... ><(((@> .......

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Iul 2008, 14:04

gpdorin scrie:Da nu s-or speria pastravii daca ma vad cu ochelari?
Stai linistit ... pastravii nu te vad ... pentru ca ei nu au ochelari (de firma) ! :D

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 09 Iul 2008, 14:13

[quote="Ioan S."][quote="gpdorin"]Da nu s-or speria pastravii daca ma vad cu ochelari?[/quote]
Stai linistit ... pastravii nu te vad ... pentru ca ei nu au ochelari (de firma) ! :D[/quote]

Voi cred ca radeti de ochelarii mei de firma.
Iar eu numai bucuros nu is, ca pe langa ca am dat o groaza de bani pe ei, cred ca .... rad pestii de mine.... ori banuiesc ca is chior de tot! :(

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Iul 2008, 14:22

gpdorin scrie:Voi cred ca radeti de ochelarii mei de firma.
Iar eu numai bucuros nu is, ca pe langa ca am dat o groaza de bani pe ei, cred ca .... rad pestii de mine.... ori banuiesc ca is chior de tot! :(
Acu ... ce sa zic ... sincer sa fiu ... prima data mi-am luat o pereche de ochelari de firma (Polaroid). Nici nu-ti spun cit m-au costat ... mai bine iti spun ca Polaroid este tata si mama pentru lentilele cu filtru de lumina polarizata.
Intre timp am gasit si am luat inca 2 perechi de ochelari (scrie pe ei KEEN) ... cu 5 RON perechea (pret redus - de la Kaufland). Ca si filtrare a luminii polarizate nu simt diferente fata de cei de firma ... nu simt sa aiba dioptrii ... nu ma tem ca-i pierd .
Insa pe mine nu ma deranjeaza sa port ochelari care nu sunt ... de firma. :oops: :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2008, 14:32

am jaxon si fara ei nu plec la pescuit, sa intamplat sa ma intorc de la jumatea drumului doar sa i iau. Mai ales cand pescuiesti cu lingura la stiuca consider k sunt absoluti necesari

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 09 Iul 2008, 14:35

Nu te lasi Ioane....nu te lasi.

Ai impresia ca pe mine ma deranjeaza? Uite, la noapte ma duc fara ochelari, poate nu ma vede pestele.
S apoi, daca scrie pe ei Shimano, pot eu crede ca intr adevar is Shimano?
Un oftalmolog, pe un post tv, recomanda odata, despre ochelarii de soare, ca lumea sa nu se zgarceasca si sa nu isi cumpere ochelari de duzina, ca isi pot strica vederea in timp. Acuma poate omul avea si vreun magazin cu ochelari, si deh....
Ca sa te lamuresc, nu tremur dupa chestii de firma, dar mai bine un lucru bun care sa te tina si sa fi multumit de calitate, decat sa cumperi ceva si mereu sa regreti ca nu ai facut un efort sa iei ceva ce ti ai dorit. Si evident ca renunti la altceva pentru o vreme. Asta daca nu e vorba de ceva strict necesar si altfel nu se poate.

KEEN ziceai? Iti spun cand e ziua mea?

:)

Scrie răspuns