Ochelari polarizanti

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iul 2008, 08:53

rapala sportsman polarized sunt si ai mei, dar cred ca au alt cod, de scapat nu prea i-am scapat, dar rama e de calitatae cam slabuta :wallbash: , lentilele 10+

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 10 Iul 2008, 09:26

Exista niste Rapala, tot din gama Sportsman, care seamana cu acesti Daiwa:
Imagine
Eu ii am de 2 ani deja si se prezinta bine. Purtati zi de zi (in afara zilelor noroase sau ploioase :))daca ai un magazin Gipo prin zona, incearca sa vezi poate au.
Stima
8)
...... ><(((@> .......

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 10 Iul 2008, 09:44

ii stiu pe cei de la rapala care seamana cu cei din poza, in ziua cand i-am luat si-a luat si un prieten modelul indicat de tine, cu gemulet in lateral, doar ca eu am luat alt model, ambii i-am luat in aceeasi zi, acelasi magazin, acelasi pret, ai lui sunt impecabile, ai mei praf, de asta mi s-a parutr ciudat ca s-au crapat asa ai mei;

ps: au balzer o preche cu lentila de aia mica in lateral, stie careva ceva de ei? si sunt la vreo 45 ron, mai ieftin ca rapala

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iul 2008, 10:07

hunting_xxx scrie:Exista niste Rapala, tot din gama Sportsman, care seamana cu acesti Daiwa:
Imagine
Eu ii am de 2 ani deja si se prezinta bine. Purtati zi de zi (in afara zilelor noroase sau ploioase :))daca ai un magazin Gipo prin zona, incearca sa vezi poate au.
Stima
8)
asa sunt si ai mei. Deci ma pot astepta sa-i mai pot folosi inca un an fara probleme :wink:
@adrian25 Am avut si din aia de la balzer. IS foarte buni, dar au aceeasi problema pe care am mai spus-o: li se rup ramele dupa o perioadade aprox 3-4 luni. Am avut cam toate modelele (5-6bucati) pe care le-am gasit in magazine de la balzer. Is mai ieftini dar nu-s la fel de fiabili :cry:

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 10 Iul 2008, 11:23

Michael scrie:exista lentile mai mult sau mai putin polarizate.
asta se poate testa pe un display lcd al telefonului mobil, cu cat se inegreste mai tare cu atat e mai polarizata lentila.
si eu zic ca Polaroid e mama ochelarilor de soare polarizanti, din pacate eu fara ochetzi de vedere nu mai umblu, asa ca ori merg cu heliomatul la pescuit, ori clipsez peste lentilele de vedere niste lentile polarizate.
si eu am ac. problema, si am gasit asta:
http://www.fishusa.com/tackleshop/catal ... 574D8&fx=1

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 10 Iul 2008, 12:00

eu atata am de spus in legatura cu ochelarii polarizanti de la Rapala. am de 2 ani o pereche Sportsman si pot sa zic ca raportul calitate pret este supraunitar (adica sunt de calitate :lol:)

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 10 Iul 2008, 16:15

BALZER am impresia ca se fac undeva pe barca de salvare a vaporului sub steag chinezesc, ancorat in portul chinezesc... Mai nou sunt plasticuri de cea mai proasta calitate in aproape tot ce e BALZER. Exceptii sunt produsele facute in Comunitatea Europeana, de ex. am, vrut s aimi iau un bat de jerk - Balzer Jerkbait Trigger, dar era pana in 80 gr, si mie imi trebuia ceva mai heavy. Arata super-ok batul, se vedea calitate.
Ochelarii - culoarea aia a plamanilor, un roz spre maro, sunt execrabili, iam tinut in mana! Hai sa va dau un pont: gasiti in METRO pe la una din intrari niste stative ce se rotesc cu ochelari. Sunt de 2 feluri : VIEW OPTICS si POLAR VIEW. Sunt la preturi d 45-52 RON, si sunt enspe modele - mai mari, mai mici. Logic, doar cei POLAR VIEW sunt polarizanti, si sunt si model clasic - cu rama metalica! Eu totusi o sa optez pentru SHIMANO DIAFLASH, au 14 grame, se distorsioneaza de numa, si au niste"tampoane" din silicon, care ii tine departati de nas..
Spor la cumparaturi!
8)
...... ><(((@> .......

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 10 Iul 2008, 16:18

daca ii sa ne luam dupa preturi...rapala sportsman acuma is pe la 55-60 ron.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 10 Iul 2008, 16:20

Gasesti si SHIMANO la banii aia. SHIMANO NEXAVE - 52 RON pe xxx.ro
Dar ma repet : mi se par mai sensibili cei de la SHIAMANO.
8)
...... ><(((@> .......

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 10 Iul 2008, 16:22

asta ziceam si eu intr-un fel...mai bine cumperi o pereche shimano, rapala cam pe la acelasi pret ca si cei din metro...cel putin ai garantia calitatii

Scrie răspuns