Ochelari polarizanti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
ii stiu pe cei de la rapala care seamana cu cei din poza, in ziua cand i-am luat si-a luat si un prieten modelul indicat de tine, cu gemulet in lateral, doar ca eu am luat alt model, ambii i-am luat in aceeasi zi, acelasi magazin, acelasi pret, ai lui sunt impecabile, ai mei praf, de asta mi s-a parutr ciudat ca s-au crapat asa ai mei;
ps: au balzer o preche cu lentila de aia mica in lateral, stie careva ceva de ei? si sunt la vreo 45 ron, mai ieftin ca rapala
ps: au balzer o preche cu lentila de aia mica in lateral, stie careva ceva de ei? si sunt la vreo 45 ron, mai ieftin ca rapala
asa sunt si ai mei. Deci ma pot astepta sa-i mai pot folosi inca un an fara probleme

@adrian25 Am avut si din aia de la balzer. IS foarte buni, dar au aceeasi problema pe care am mai spus-o: li se rup ramele dupa o perioadade aprox 3-4 luni. Am avut cam toate modelele (5-6bucati) pe care le-am gasit in magazine de la balzer. Is mai ieftini dar nu-s la fel de fiabili

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
si eu am ac. problema, si am gasit asta:Michael scrie:exista lentile mai mult sau mai putin polarizate.
asta se poate testa pe un display lcd al telefonului mobil, cu cat se inegreste mai tare cu atat e mai polarizata lentila.
si eu zic ca Polaroid e mama ochelarilor de soare polarizanti, din pacate eu fara ochetzi de vedere nu mai umblu, asa ca ori merg cu heliomatul la pescuit, ori clipsez peste lentilele de vedere niste lentile polarizate.
http://www.fishusa.com/tackleshop/catal ... 574D8&fx=1
- Catalin M.
- utilizator constant
- hunting_fish
- veteran
BALZER am impresia ca se fac undeva pe barca de salvare a vaporului sub steag chinezesc, ancorat in portul chinezesc... Mai nou sunt plasticuri de cea mai proasta calitate in aproape tot ce e BALZER. Exceptii sunt produsele facute in Comunitatea Europeana, de ex. am, vrut s aimi iau un bat de jerk - Balzer Jerkbait Trigger, dar era pana in 80 gr, si mie imi trebuia ceva mai heavy. Arata super-ok batul, se vedea calitate.
Ochelarii - culoarea aia a plamanilor, un roz spre maro, sunt execrabili, iam tinut in mana! Hai sa va dau un pont: gasiti in METRO pe la una din intrari niste stative ce se rotesc cu ochelari. Sunt de 2 feluri : VIEW OPTICS si POLAR VIEW. Sunt la preturi d 45-52 RON, si sunt enspe modele - mai mari, mai mici. Logic, doar cei POLAR VIEW sunt polarizanti, si sunt si model clasic - cu rama metalica! Eu totusi o sa optez pentru SHIMANO DIAFLASH, au 14 grame, se distorsioneaza de numa, si au niste"tampoane" din silicon, care ii tine departati de nas..
Spor la cumparaturi!

Ochelarii - culoarea aia a plamanilor, un roz spre maro, sunt execrabili, iam tinut in mana! Hai sa va dau un pont: gasiti in METRO pe la una din intrari niste stative ce se rotesc cu ochelari. Sunt de 2 feluri : VIEW OPTICS si POLAR VIEW. Sunt la preturi d 45-52 RON, si sunt enspe modele - mai mari, mai mici. Logic, doar cei POLAR VIEW sunt polarizanti, si sunt si model clasic - cu rama metalica! Eu totusi o sa optez pentru SHIMANO DIAFLASH, au 14 grame, se distorsioneaza de numa, si au niste"tampoane" din silicon, care ii tine departati de nas..
Spor la cumparaturi!

...... ><(((@> .......
- Catalin M.
- utilizator constant
- hunting_fish
- veteran
- Catalin M.
- utilizator constant