Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
luci_t
- veteran

-
hai ca deja parca suna a reclama rapala/shimano
am un cunoscut care are magazin de ochelari si ar putea sa-mi aduca ceva ochelari sau numai lentilele polarizate (si rama sa mi-o aleg eu) pe comanda dar pretul sare bine de tot peste 100euro. Daca nu ma insel sunt lentile de la polaroid.
-
hunting_fish
- veteran

luci_t
Ai inteles gresit, nene! Eu trimiteam lumea la METRO, unde sunt okelari mai ieftini decat Rapala sau Shimano!

Si tocmai ca acolo sunt mult mai multe modele decat are un magazin de pescuit obisnuit. Cele mai multe modele ce am vazut cu ochii mei, erau vreo 11-12 modele la Szeged, care e un magazin aprovizionat b-ton! Capisco... .?
Si inca ceva.. ia du-te pe straduta aia de pe centru coltz cu VODAFONE in jos spre piata M.Viteazu, si imediat pe stanga la pivnita e OptiClar... Ia vezi ce okelari k-lumea au acolo, incepand de la 80 RON..

Polarizanti!
Stima

...... ><(((@> .......
-
DidelPro
- veteran

In general 90 % din ce vine la noi sunt produse contrafacute,dar nu astai baiul .Este bine atunci cind cumperi,sa ii probezi la lumina naturala si sa ii ti la ochi 3-4 minute,nu toata lumea{ochii} accepta aceasi culoare si fond.Eventual ,probatii de 2-3 ori

-
Catalin M.
- utilizator constant

nu crezi ca cu valoarea de 90% ai cam exagerat?

-
luci_t
- veteran

-
hunting_xxx
Chestia cu reclama era o gluma pe care sper ca ai inteles-o:lol:
Serios vorbind, mai bine sa-ti cumperi o pereche de ochelari polarizati de calitate, chiar daca mai scumpi, decat ceva ieftin care poate nu au lentile de calitate si reusesc sa-ti strice si ochii. Acum eu am patit-o cu cei de la balzer care chiar daca au lentile bune, ramele se rupeau mult prea repede
Sfatul meu e ca cine vrea sa-si cumpere o pereche de ochelari polarizati sa incerce sa-si cumpere ceva de calitate.
-
adrian25
- senior

pai si daca renuntam la firme"de renume" si cumparam de la magazine de optica, nu-s aceesi ochelari polarizanti buni la pescuit si eventual si la condus? nu-s mai recomandati ce-i de la optica? ma gandesc ca daca sunt mai scumpi la optica, platesti mai mult calitatea, si nu ce scrie pe ei (shimano, rapala, balzer, etc, doar cateva exemple)
-
luci_t
- veteran

-
cam asa ar trebui sa fie, dar la noi mai sunt si exceptii

De la un magazin de optica care se respecta in mod normal ar trebui sa-ti dea un produs de cea mai buna calitate, pt un pret mai mare decat la produsele obisnuite, de serie.
-
Ioan S.
- veteran

adrian25 scrie:pai si daca renuntam la firme"de renume" si cumparam de la magazine de optica, nu-s aceesi ochelari polarizanti buni la pescuit si eventual si la condus? nu-s mai recomandati ce-i de la optica? ma gandesc ca daca sunt mai scumpi la optica, platesti mai mult calitatea, si nu ce scrie pe ei (shimano, rapala, balzer, etc, doar cateva exemple)
Nu cred ca diferenta de pret intre ochelarii de la optica medicala si cei de la magazinele de ochelari de soare se justifica prin calitate ... ci mai ales prin comisioanele lanturilor de distributie.
In speta intreaba cit costa o pereche de ochelari Polaroid la optica medicala si vezi cit costa in Mall ... s-ar putea sa ai surpriza ca cei de la optica medicala sa coste de 3 ori mai mult (si nici ochelarii Polaroid din Mall nu sunt chiar ieftini).
Pentru mine shimano, rapala, balzer sunt no-name in domeniul ochelarilor ... la fel cum Polaroid e no-name in scule de pescuit.

-
gene3004
- utilizator constant

am o cunostinta care lucreaza in domeniu "optica"... au niste comisioane la magazin peste orice limita a bunului simt.a vazut si ea ochelarii mei balzer...la ei costa muuult peste cat am dat eu, ceva aproximativ la fel.
-
luci_t
- veteran

-
Ioan S. scrie:adrian25 scrie: In speta intreaba cit costa o pereche de ochelari Polaroid la optica medicala si vezi cit costa in Mall ... s-ar putea sa ai surpriza ca cei de la optica medicala sa coste de 3 ori mai mult (si nici ochelarii Polaroid din Mall nu sunt chiar ieftini)
aici se mai pune o intrebare: polaroidul din mol este exact acelasi produs cu polaroidul dintr-un magazin de specialitate??? Sau e o chinezarie ieftina care se vinde scump in mall???