Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Michael
- Moderator

gene3004 scrie:...ceva aproximativ la fel.
nu intotdeauna ceea ce pare "aproximativ la fel" este identic.
oricum, raman la parerea ca polaroid este mama ochelarilor cu lentile polarizate.
-
SVF
- veteran

Posibil ,la noi nici in mag.de specialitate nu mai poti fii sigur de marfa.

-
DidelPro
- veteran

Cind am spus 90 %nu mam referit la calitate

Nu tot ce intra pe piata este slab calitativ.Va pot da multe exemple de "asa zise" contrafacute care rivalizeaza cu produse de marca.In celebrele "state" gasesti o gramada dar calitatea este un pic alta,incet,incet si piata "EUROPEI"din care facem parte a inceput sa selecteze produsele.Asa ca important este sa te simti bine si sa nu iti afecteze vederea.
-
toni f
- veteran

da , ii am eu si sunt excelenti ....
ii recomand cu caldura ....
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
DidelPro scrie:In general 90 % din ce vine la noi sunt produse contrafacute,dar nu astai baiul .Este bine atunci cind cumperi,sa ii probezi la lumina naturala si sa ii ti la ochi 3-4 minute,nu toata lumea{ochii} accepta aceasi culoare si fond.Eventual ,probatii de 2-3 ori

ma indoiesc! parerea mea ca ai putea inversa proportiile. am luat ochelari din germania si am luat si de aici si nu am sesizat diferente. si ma refer la ochelari de 15E nu de milioane. Sunt foarte ok, sa fiu eu chiar asa norocos sa intru in aia 10%...ma indoiesc. Apropos...recomand cu caldura Balzer, lentilele sunt foarte ok, pretul de asemenea...la ultimii am avut probleme cu rama insa cred ca vina e a mea ca am capatzana de bulgar

si ei sunt mai finuti
-
ovidiu
- veteran

-
Michael scrie:gene3004 scrie:...ceva aproximativ la fel.
nu intotdeauna ceea ce pare "aproximativ la fel" este identic.
oricum, raman la parerea ca polaroid este mama ochelarilor cu lentile polarizate.
O groaza de firme produc acum lentile polarizate...si intradevar polaroid e mama lor...dar nu sunt mai bune. Sunt doar Polaroid.
Lucrez in domeniu stiu ce spun, am lucrat cu diverse firme care produc lentile polarizate, inclusiv lentile cu dioptrii pentru diversi confrati pescari...care m-au pupat pt idee
Am avut ocazia sa compar, nu sunt diferente intre lentile, poate intre preturi

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Jedi
- veteran

Doar firma Sea Striker se "lauda" cu lentile Polaroid.Iar ochelarii lor sint in plaja de jos a preturilor.Oakley,Solar Boat,Costa del Mar,Ray Ban, Bolle si Cebe (firme frantuzesti) sau H2Optix ori Revo au preturi ce sar si de 200$. Toate au "mama lentilelor",adica Polaroid, dar nu vor sa ne zica ? .Ca am cumpara doar Sea Striker.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
luci_t
- veteran

-
eu ma ceva asemanator de la rapala si sunt foarte multumit de ei