Nu mai pescuiti, de foame... Va rog,... multumesc.

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 01 Mai 2011, 20:48

era f simplu sa ne alaturam initiatorului acestui topic. dar e mai bine sa ne cautam scuze de doi lei...ca aia sint de vina. si sa traim in complicitate. :wink: in rest...nimeni nimic!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 01 Mai 2011, 21:13

Indian Larry scrie:In acest mod nu facem altceva decat sa incurajam plasarii si pescarii industriali ? :roll: Cererea va fi din ce in ce mai mare , automat si pescuitul .
Voi vedeti in orice pescar , o metoda de starpire a pestilor . Ei bine , nu pescarii cu undita sunt de vine , ci aia cu plasa si renelul . Tot noi ii incurajam , consumand peste din ce in ce mai mult din magazin. ..
Din magazin poti cumpara peste de cultura, nu din captura si de asemenea , daca ajungem sa ne abtinem sa cumparam peste sub dimensiune si sa-i convingem si pe prietenii nostrii nepescari, sa faca la fel, cred ca multe lucruri s-ar schimba. Daca magazinele n-ar mai cumpara de la plasari peste sub dimensiune, din lipsa de clientela, ar fii o mare victorie. Si atunci si plasarii si-ar schimba "modus operandi", Nu maine, dar incet , incet, lucrurile s-ar misca.
Pe de alta parte, in 2006, am vazut eu cu ochii mei in delta, saci cu stiuci de toate dimensiunile, prinse la table, nu la plase si bagate la portbagajul cu numar de Bucuresti. Stiucile prinse in doua zile, nu intr-o luna!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Mai 2011, 08:32

Cei care dau la spinning nu cred ca pescuiesc de foame, ... cat despre braconaj cunosc pe unii din vedere care au jeepuri de zeci de mii de euro si stau la agatat pe malul apei aproape zilnic ....

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 02 Mai 2011, 09:28

kzoli scrie:Cei care dau la spinning nu cred ca pescuiesc de foame, ... cat despre braconaj cunosc pe unii din vedere care au jeepuri de zeci de mii de euro si stau la agatat pe malul apei aproape zilnic ....

Discutabil , sunt si din cei care dau la spinn si cand prind o toana fac ravagii . Toata treaba cred ca tine de caracter , cu care te nasti si ulterior il mai cizelezi . Nu are nici o legatura cu conditia sociala cu clasa sociala din care faci parte sau cu scolile prin care ai trecut . Poti gasi oameni cu caracter si in varful muntilor si respectiv fara urma de caracter in buricul targului.

Acum sa fim seriosi , vi se pare ca pescuitul e singurul domeniul in care treburile merg prost ?

Nici nu prea are de unde sa fie oameni de caracter in tara asta . Ati uitat ca exact pe astia iau bagat in puscarii si pe la canal , comunistii ? Iar dupa perioada asta , nu mai are rost sa amintesc .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Mai 2011, 17:42

melculbeat scrie:era f simplu sa ne alaturam initiatorului acestui topic. dar e mai bine sa ne cautam scuze de doi lei...ca aia sint de vina. si sa traim in complicitate. :wink: in rest...nimeni nimic!
...bine mai, de azi nu mai retinem nimic. :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...glumeam evident, doar nu traim in OZ. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 02 Mai 2011, 18:12

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 02 Mai 2011, 18:31

catalin66 scrie:
kzoli scrie:Cei care dau la spinning nu cred ca pescuiesc de foame, ... cat despre braconaj cunosc pe unii din vedere care au jeepuri de zeci de mii de euro si stau la agatat pe malul apei aproape zilnic ....

Discutabil , sunt si din cei care dau la spinn si cand prind o toana fac ravagii . .
aia nu-i "foame" , este lacomie :!:

aspius
junior
junior

Mesaj de aspius » 02 Mai 2011, 18:46

Va invit sa o priviti ca pe o propunere pentru pescarii sportivi. Un peste retinut pe sedinta de pescuit, timp de un an. Ma refer la baltile, paraile, raurile, apele naturale...

Nu mai pescuiti de foame. Multumesc.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mai 2011, 22:21

...Corect..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 03 Mai 2011, 08:46

Salut!

Si cum detin cand sa "eliberez"? Daca pastrez amu' un peste, iar mai apoi.. moare in mana mea altu'-n timp "record", ce se considera ?

Sunt de acord cu eliberarea, insa.. ar trebuii sa fie si explicata si metoda/maniera, eu personal as fi interesat.

Spor si numa' bene!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

Scrie răspuns