NOUL ORDIN PRIVIND PESCUITUL SPORTIV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Domnule Trentea,
Cand m-am referit la unii care gandesc, ma referisem si la dumneavoastra. Precum stiti pozitia oficiala aFNPSR a fost contra obligativitatii asocierii. Sunteti totusi de acord ca intr-o asociatie serioasa este mult de munca. Am auzit ca si din asociatia dumneavoastra au emigrat ceva membri. Insa asociatia merge mai departe. Asociatia de la Valcea nu si-a exprimat in scris intentia de retragere. Stiti ca intr-o asemenea structura nu se intra ca intr-o gara. Sunt niste reguli statutare.Poate doar presedintele este nemultumit de faptul ca fost schimbat din functie pentru inactivitate. Noi nu am facut federatia sa facem magazine cu articole de pescuit cum sugera domnul respectiv, intrucat avem din ce trai. Noi dezvoltam altceva decat AGVPSR. Si daca ar pleca asociatia respectiva, in 2 saptamani va disparea. Deabia asteapta AJVPS sa ramana singura pe piata. FNPSR ar pierde o asociatie de 50 de membri, care nu stiu daca au beneficiat de ceva dupa urma asociatiei.
Fiti convins ca federatia va merge mai departe.
PS Presedintele s-a retras din respect pentru federatie, intrucat fiind om de afaceri (construieste cvartale de locuinte in Cluj) nu putea sa aloce suficient timp pentru federatie. Restul sunt speculatii.
Cand m-am referit la unii care gandesc, ma referisem si la dumneavoastra. Precum stiti pozitia oficiala aFNPSR a fost contra obligativitatii asocierii. Sunteti totusi de acord ca intr-o asociatie serioasa este mult de munca. Am auzit ca si din asociatia dumneavoastra au emigrat ceva membri. Insa asociatia merge mai departe. Asociatia de la Valcea nu si-a exprimat in scris intentia de retragere. Stiti ca intr-o asemenea structura nu se intra ca intr-o gara. Sunt niste reguli statutare.Poate doar presedintele este nemultumit de faptul ca fost schimbat din functie pentru inactivitate. Noi nu am facut federatia sa facem magazine cu articole de pescuit cum sugera domnul respectiv, intrucat avem din ce trai. Noi dezvoltam altceva decat AGVPSR. Si daca ar pleca asociatia respectiva, in 2 saptamani va disparea. Deabia asteapta AJVPS sa ramana singura pe piata. FNPSR ar pierde o asociatie de 50 de membri, care nu stiu daca au beneficiat de ceva dupa urma asociatiei.
PS Presedintele s-a retras din respect pentru federatie, intrucat fiind om de afaceri (construieste cvartale de locuinte in Cluj) nu putea sa aloce suficient timp pentru federatie. Restul sunt speculatii.
apsalba scrie:... Noi dezvoltam altceva decat AGVPSR. Si daca ar pleca asociatia respectiva, in 2 saptamani va disparea. Deabia asteapta AJVPS sa ramana singura pe piata. FNPSR ar pierde o asociatie de 50 de membri, care nu stiu daca au beneficiat de ceva dupa urma asociatiei.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
al trentea ne spune :
de ce numai apsalba va ramane cu planurile de management in brate si P4E nu ??????
apoi tot el spune :Vedeti-va de treburile interne, care nu-s putine, pentru ca atunci cand vor apare permisele la liber o sa ramaneti doar cu planurile de management in brate, pentru ca majoritatea pescarilor vor prefera sa ramana neinregimentati in asociatii/federatii conduse de satrapi.
pai bine ,bine , ..dar P4E nu e tot asociatie ???Ceea ce va deranjeaza vadit este ca s-a obtinut acest cap de pod, NEOBLIGATIVITATEA ASOCIARII, care a fost sustinut de P4E si alte asociatii sau pescari neinregimentati. Este greu de digerat din perspectiva consecintelor ...
de ce numai apsalba va ramane cu planurile de management in brate si P4E nu ??????
Clar ai avut ghinion ...gigi 2007 scrie:al trentea ne spune :apoi tot el spune :Vedeti-va de treburile interne, care nu-s putine, pentru ca atunci cand vor apare permisele la liber o sa ramaneti doar cu planurile de management in brate, pentru ca majoritatea pescarilor vor prefera sa ramana neinregimentati in asociatii/federatii conduse de satrapi.pai bine ,bine , ..dar P4E nu e tot asociatie ???Ceea ce va deranjeaza vadit este ca s-a obtinut acest cap de pod, NEOBLIGATIVITATEA ASOCIARII, care a fost sustinut de P4E si alte asociatii sau pescari neinregimentati. Este greu de digerat din perspectiva consecintelor ...
mai informeazate si tu cu ce se ocupa P4E, ce a facut pana acum etc. si nu incerca sa-i bagi in aceeasi oala cu federatia alba-stra in care domneste marele ganditor
Ps. nu am nici un fel de legatura cu P4E iar cu mareata si malaiata federatie nu vreau sa am de-a face.
S'altare și bunăstare !
- al. trentea
- utilizator constant
gigi (contra
), P4E n-a vandut niciodata permise, iar membri sai fac cu totii VOLUNTARIAT in ceea ce priveste actiunile asociatiei. Gandeste-te doar la un lucru: in jur de 150 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, baieti si fete deopotriva, orfani sau cu dizabilitati au primit educatie ecologica prin pescuit sportiv in ultimii 5 ani, au fost initiati in acest hoby prin cursuri de pescuit sportiv, si si-au aratat cunostintele apoi in concursuri de pescuit pe malul apei. Si-au pastrat unditele si accesoriile cu care au concurat, au avut masa si transportul asigurat, au primit cu totii cadouri, iar cei mai merituosi au fost premiati. Ai predat cumva lectii de pescuit unor surdo-muti, gigi?
Mai vorbim...

Mai vorbim...
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"
- al. trentea
- utilizator constant
Daca esti din Bucuresti si doresti sa participi la o astfel de activitate, macar in calitate de observator, luna viitoare vom demara actiunea cu o noua clasa de copii institutionalizati de la "SOS-Satele Copiilor", Floreasca.
Putem tine legatura pe privat.
Putem tine legatura pe privat.
Asociatia "Pescari 4Ever"