NOUL ORDIN PRIVIND PESCUITUL SPORTIV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Apr 2008, 18:34

hopa...bravo mihai.....esti la fel de precis k si miky...mah voi doi cred k sunteti pe"felie"...oricum argumente solide si extrase chiar din ce a scris apsalba deci,... K.(the Fu@k out)O. cu vorbele tale APSALBA

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 02 Apr 2008, 18:52

HellRAISER scrie:...ce zice domnu Vesa...
Imagine

K.(the Fu@k ing) "domnu" pls :lol:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 10 Apr 2008, 12:58

apsalba scrie:As vrea sa stiu si eu care sunt membri pescari ai RNP. Care este echipa lor reprezentativa. Care este statutul pescarului RNP.
Pescuitul sportiv este o activitate recreativ sportiva nu o activitate economica. Cred ca articolele 23-25 din OG 23/2008 sunt destul de clare. Numai pescarii detinatori de permise de pecuit sportiv eliberat de ANPA pot practica pescuitul respectiv. Alfel art. 25 ar suna asa: La libera lor asociere pescarii se pot constitui in regii autonome sau asociatii. Este limpede.
Nu stiu cata treaba au facut padurarii pe apele romane, dar l-am rugat pe presedintele ANPA sa solicite RNP lista cu investitiile efectuate pe apele de munte in ultimii 5 ani. Va garantez ca nu au facut nimic. Este mai usor sa bagi banii in jippane decat in toplite cascade si puiet. Dovada? Am curatat si reparat 3 toplite in 2005 in cadrul unei tabere cu cercetasii crestini finantata de apsalba. Am bagat si apa in ele si l-am rugat pe directorul directiei silvice sa bage ceva puiet pe care sa-l eliberam toamna pe valea Ampoitei. Rezutatul? A taiat apa la toplite.
RNP Romsilva are in obiectul de activitate pescuitul sportiv din moment ce poate sa detina fonduri de pescuit . Iata ce spune Hotararea nr. 1105 din 25 septembrie 2003 privind reorganizarea Regiei Nationale a Padurilor Romsilva:
Art 7
RNP Romsilva are ca obiect de activitate:
a) aplica strategia nationala in domeniul silviculturii si actioneaza pentru apararea , conservarea si dezvoltarea durabila a fondului forestier proprietate publica a statului, pe care il administreaza, precum si pentru gospodarirea fondurilor de vanatoare si de pescuit atribuite
....................

siluru
junior
junior

Discutii generale despre pescuit

Mesaj de siluru » 23 Apr 2008, 00:05

Care ma lamureste si pe mine...cu Delta ce se intampla? Iar o iau smecherii la impartit?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Apr 2008, 06:31

Pe ordinea de zi a Senatului-comisia legislativa- a avut loc ieri prima sedinta privind modificarea si aprobarea prin Lege a OG 23/2008. Graba cu care se doreste aprobarea acestui act normativ, precum si modificarile introduse la OG, arata ca cei interesati nu se lasa. FNPSR a prezentat hibele acestor noi texte ce vroiau sa fie introduse in OG, a transmis observatiile sale comisiei si s-a decis ca saptamana viitoare sa se prezinte o pozitie comuna anpa-fnpsr. Precum vedeti legile nu se aproba pe forum si nici nu tine nimeni cont de forumisti.
Siluru,
Delta va deveni ceea ce trebuie sa fie, nu pusculita de bani a orisicui.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 23 Apr 2008, 08:04

Delta va deveni ceea ce trebuie sa fie, nu pusculita de bani a orisicui.
Uite ca s-ar putea sa am noroc. In sfarsit cineva stie ce trebuie sa devina Delta. Si sper din suflet ca ma va lumina si pe mine. Ca io numa ce n-ar trebui sa devina banuiesc. Asa ca Domnule APSALBA v-as ruga frumos sa detaliati.

PS. Multe salutari Domnului Ionascu. Adrian. Si dansul stia ce trebuie sa devina Delta. Si Danut, Sorinel, Cornel, Robert, Alex etc....
Mie-mi place-n Delta!

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 23 Apr 2008, 22:58

Sa te-auda Dumnezeu.....te rog,tine-ne la curent.Mersi

Scrie răspuns