Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
daca eu concesionez un teren si amenajez pe el o baza sportiva cu terenuri de tenis, pentru practicarea tenisului de camp in mod recreativ de catre amatori,... trebuie ca eu sa fiu tenismen ?apsalba scrie:As vrea sa stiu si eu care sunt membri pescari ai RNP. Care este echipa lor reprezentativa. Care este statutul pescarului RNP.
Pescuitul sportiv este o activitate recreativ sportiva nu o activitate economica. Cred ca articolele 23-25 din OG 23/2008 sunt destul de clare. Numai pescarii detinatori de permise de pecuit sportiv eliberat de ANPA pot practica pescuitul respectiv. Alfel art. 25 ar suna asa: La libera lor asociere pescarii se pot constitui in regii autonome sau asociatii. Este limpede.
daca ar fi sa ne legam de chichite si cuvunte, dupa modelul apsalba, am putea spune urmatoarele:apsalba scrie:MINISTERUL AGRICULTURII, PADURILOR SI DEZVOLTARII RURALE
ORDIN
privind practicarea pescuitului recreativ/sportiv
.....................
Art. 4 (1) Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură poate atribui dreptul de pescuit recreativ/sportiv pe anumite zone, la solicitarea asociaţiilor de pescari sportivi, legal constituite sau instituţiilor care au in obiectul de activitate pescuitul recreativ/sportiv.
Ati explicat, dar va contraziceti singur, asa ca nu e deloc clara explicatia. Iata la ce ma refer:apsalba scrie:Cu Romsilva am explicat; ...
Deci aci ziceti ca se poate pescui si pe baza unei taxe de acces.apsalba scrie: Pentru apele nearondate se pescuieste cu permisul. Pentru apele date la asociatii se pescuieste in baza cotizatiei pentru membri sau in baza unei taxe de acces stabilite de catre asociatii, ...
Iar aici nu mai sunteti de acord cu taxa de acces.apsalba scrie:Cu Romsilva am explicat; nu poate prelua ape pentru ca se incalca art. 23-25 din OG 23/2008. Acolo se specifica in clar ca dreptul de pescuit se exercita prin permisul de pescuit care este emis de ANPA nu de RNP.
Asta s-a vrut a fi o gluma de 1 aprilie? Marele, inegalabilul si fenomenalul campionat al Federatiei, "Cu etape, clasamente de etapa si finale", la musca, a avut programate trei etape de vis dintre care s-a organizat pana la urma una singura. E drept ca au fost multi concurenti, intr-un coplesitor numar de opt! Si vreo 2-3 arbitrii care au stat la corturi, ca n-avea rost sa se oboseasca pe apa!apsalba scrie:Iteleg ca esti ofensat ca nu ai putut participa la concursurile FNPSR. Te anunt ca nu am organizat concursuri ci un campionat national al federatiei. Cu etape, clasamente de etapa si finale. Nu p-uteam invita alti pescari, deranjand buna desfasurare a campionatului.
Poate ca RNP a organizat un concurs.
Vrea? Si daca vrea de 10 ori mai mult ca Selaru?APSHD scrie:Nu inteleg de ce nu se ia nimeni de SELARU chiar atit de mult il idolarizati![]()
De ce va luati mereu de APS-Alba care cit de cit vrea sa faca ceva pentru pescari