noua lege a pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 28 Iul 2004, 10:16

petru,

nu imi imaginez ca in suedia situatia e roza, peste tot in lume exista devianti. dar fenomenul nu are aploarea pe care o are aici. diferenta e la nivel de autoritati, daca la voi politia vrea sa se simta fara pata si la un asemenea caz de braconaj ziarele fac deja valva, aici toate stirile importante se musamalizeaza iar politiei nu-i pasa de cum e perceputa. inca nu constientizeaza lumea importanta sanatatii mediului inconjurator, nu e vorba numai de pescuit. atitudinea e generalizata. in cazul nostru, problema se trage in primul rand de la pescari, suntem prea putini cei realizam ca e o problema reala. eu cred ca e nevoie de educatie, cred ca oamenii trebuie sa invete intai ca nu e bine asa cum stiu ei, abia dupa aceea putem trece la etapa superioara.

gandeste-te ca noi suntem chiar la inceput, nu poti compara la nivel de perceptie un pescar din scandinavia cu unul din romania. cum bine zici, la voi pescuiau lorzii in 1700 toamna cu batul de musca. de unde vrei sa aiba modele pescarul roman? singura revista de pescuit autentica de pe piata noastra a aparut abia de 2-3 ani. alte surse de informatii de unde sa vezi? pe net? pai din 2 milioane de pescari romani pe site-ul asta s-au intra 200, care sunt probabil aceiasi cu cei ce intra pe celalte site-uri de pescuit. nu glumeam cand am zis ca suntem o minoritate.

cred ca n-ai mai fost demult in expeditii ziua in amiaza mare pe lacurile din ro. daca ai face un tur prin frumoasa noastra tara, ai vedea cam peste tot localnici cu barci confectionate din camere de tractor care isi scot plasele. iar pe maluri numa' sticle de plastic aruncate si alte din astea. ziua. daca autoritatile ar avea cel mai mic interes sa vada ceva, ar vedea. eu cred ca nu le pasa si basta, daca nu le iese un ban de la amaratii aia cu plasele chinezesti, de ce sa se streseze. tu numesti braconaj pescuitul ilegal cu pripoane, eu as fi multumit daca ar fi doar atat la noi. dar nu e, baietii nostri si-au dat seama ca e mult mai eficient curentul sau carbidul.

nu am citit ceea ce-ai scris tu pe pescarul.com, nu mai vizitez alte forumuri pentru ca ma streseaza lipsa de dialog, dar o sa merg azi sa verific link-urile de la tine. insa nu ma intelege gresit, eu nu cred ca trebuie sa stam cu mainile in san, cred doar ca trebuie parcurse niste etape mai intai. that's all.

numai bine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Iul 2004, 10:22

te contrazic, avem peste 4000 de IP-uri unice care viziteaza site-ul intr-o luna
de unde ai scos tu 200, ca sunt curios ?

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 28 Iul 2004, 10:29

Dane, e foarte probabil ca multi membri ai forumului sa foloseasca computere din Internet Cafe-uri. D-aia ai 4000 de I.P.-uri. Eugen cred ca se referea la numarul de membri "inscrisi".
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Iul 2004, 10:31

majoritatea vizitatorilor intra intre orele 8-19, de pe conexiuni dedicate la Internet, ca si tine de exemplu
ca se mai intra si seara pe dial-up e altceva, dar putin comparativ cu traficul de peste zi

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 28 Iul 2004, 10:36

Eu am o conexiune via serverul celui mai mare Internet Cafe din Constanta :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Iul 2004, 10:39

da, si 70 % din mesajele tale au venit de pe acelasi IP
un Icafe tot linie dedicata are, cu cateva IP-uri fixe....

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 28 Iul 2004, 10:47

DA, asa este, sint doar cuplat in serverul lor, din motive de cabluri. Dar am IP-ul meu. Restul de 30% sint in momentele cind ISP-ul meu era down si am folosit conexiunea lor de backup.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 28 Iul 2004, 10:51

intr-adevar, vorbeam de cei inscrisi. da' si daca ar fi 4000, cu ce s-ar schimba situatia?

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 28 Iul 2004, 10:54

Cu 2000%!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 28 Iul 2004, 10:59

:)

Scrie răspuns