tot respectul fatza de P4E, pentru aceasta atitudine ... NORMALA !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
foarte clar si toata stima pt acest punct de vedereal. trentea scrie:....
Asociatia "Pescari 4Ever" nu impartaseste ideea gestionarea apelor statului de catre asociatii asa cum prevede acest proiect de lege.
Daca o asociatie isi doreste sa ia in administrare o apa, o poate lua in locatie de gestiune prin contract, ca oricare administrator privat, in urma unei licitatii, pe o perioada indelungata. Nu rauri, tronsoane de rauri sau alte ape curgatoare.
Daca vrea o asociatie sa aiba balta sa pentru eternitate, n-are decat sa-si cumpere teren, sa-si sape o groapa mare sau bazin, sa-l umple cu apa si sa si-l populeze cu ce peste vrea.
Paza, controlul, repopularea si intretinerea apelor naturale libere trebuie facute de catre organele statului: politie, jandarmerie, ANPA, dupa caz. Noi daca platim permise, dorim ca acesti bani sa fie indreptati catre aceste organe ale statului, care presteaza niste servicii pana la urma urmei.
Daca am permis de conducere, trebuie sa-mi asfaltez singur drumul? Si sa-mi cumpar portiunea pe DN1 dintre Pucheni si Potigrafu, perceptand taxa de trecere pentru ceilalti soferi?
Sper ca am fost clar acum pentru toata lumea cu pozitia Asociatiei P4E.
al. trentea scrie:Adiwolf si toti ceilalti pescari care nu-si doresc asoicierea: puteti singuri sa deschideti o lista cu propunerile voastre, si sa va alegenti unul-doi reprezentanti care sa o sustina in fata celor care propun proiectul de lege (ministerul) si forului legislativ (camera Deputatilor). Asta daca reprezentantii pescarilor vor fi chemati la dialog social...Vom vedea.
Multumesc tuturor pentru aprecieri.
si asa unii au luat toate baltile si sub 30 - 50 lei ziua nu ai ce cauta pe balta + 50 -100 lei benzina .....- asa mersi , sa pescuiasca cine poate.......indiferent de faptul ca pe viitor ma poate costa mai mult acest hobby.
gigi, esti tare! demna de Caragiale...gigi 2007 scrie: vor fi obligati sa se inscrie de data asta benevol , dar obligatoriu ,intr-o asociatie indiferent cum se numeste ea.