Noua Lege a Pescuitului - sunteti de acord?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 13 Mar 2008, 09:44

al. trentea scrie:Domnul Popescu, ca de obicei, incearca sa priveasca lucrurile numai prin punctul de vedere al Federatiei din care face parte, ...
mai bine zis din perspectiva:
L' ETAT... C'EST MOI ...!!! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 13 Mar 2008, 09:50

Daca asta este convingerea ta, pot sa-ti spun ca ma dezamagesti, mai ales ca m-ai cunoscut.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 13 Mar 2008, 10:53

Dle Popescu
ma simt dator sa iti dau un raspuns acum pentru a lamuri lucrurile odata...
poate ca dta esti un om de actiune,... poate ca gresesc si ma insel eu...
parerea mea singulara in fond nici nu prea conteaza,... ma tem insa ca aceasta imagine ti-ai creeat-o singur si e perceputa de mult mai multa lume decat ai vrea dta...
pentru ca ...:
intotdeauna si in orice situatie, discutie, etc... chiar daca la un moment dat se realizeaza un consens al majoritatii, dta ai o pozitie diferita, pe care o sustii cu incapatanare in detrimentul dorintei majoritatii...
niciodata nu ai sustinut, promovat pozitiile celorlati, dar ai vrea sa ti le impui pe ale tale... niciodata nu ai stiut sa faci o echipa care sa impinga caruta in aceeasi directie...
daca toti se opintesc dintr-o parte sa o miste,... dta pui mana si impingi din lateral... daca nu in mod si mai nefericit din sens opus...
un exemplu recent este demersul asoc. pescari 4E...
toti au subscris, dta ai un punct de vedere diferit, mergi pe calea ta, alta decat a celorlalti,...
vorbesti in numele unei asociatii, mai nou te acoperi si cu numele federatiei,... cate din pozitiile si demersurile dumitale au fost luate prin consultari cu ceilalti membri in numele carora vorbesti, si cate din demersurile astea au la origine ideea, propunerea, sau initiativa altui membru din cei care te inconjoara...
duci razboaie de unul singur cu incapatanare, si singur stabilesti ca directia ti-e buna...
adopti pozitii si atitudini nepopulare in randul celor in numele carora vrei sa vorbesti si le sustii pana la absurd...
si te miri ca nu ai priza la public... esti perceput asa cum stii sa iti croiesti imaginea in concordanta cu transparenta pe care o arati...
ne-am cunoscut asa e,..., ca ne respectam ca persoane, asa ramane sper..., dar ca dintr-o data, pe chestia asta, suntem in aceeasi tabara,... a dumitale neaparat,... e gresit !
nici eu nu mi-am schimbat convingerile, si eu am principii,... si imi place sa ma regasesc pe aceleasi pozitii cu aia multi... nu in fruntea lor, dar alaturi de ei... vreau sa pescuiesc fara sa ii deranjez pe ceilalti si vreau la randul meu sa pot pescui fara sa ma deranjeze sau sa ma afecteze interesele celorlalti, oricare ar fi aceste interese...
deocamdata, multe din actiunile si demersurile dumitale consider ca ma afecteaza in mod nefericit... si neconstitutional
ca in urma demersurilor dmitale, si a haosului creeat pentru o lunga perioada apele raman mai nepazite si mai neingrijite decat erau si pana acum si ne plangeam de ele,... ca in urma lipsei dmitale de solidaritate cu cei pe care vrei sa ii reprezinti, in loc sa pui umarul la offul lor, intarzie si mi se amana rezolvarea si respectarea drepturilor firesti constitutionale...
pozitia dmitale diferita, totdeauna originala, care are putine legaturi cu ce vrem noi pe mal, mai mult incalceste lucrurile decat sa ajute,...
ma scuzi, dar asta e ...
poate gresesc eu,...
sau poate ca dta ar trebui sa intelegi odata ca nu sunt doua carute cu pescari ci numai una,... si nu e musai sa stai dta la volan (adica pe capra, cu hatul in mana :D )...
PS: nu e nevoie sa imi dai un raspuns, nu urmaresc o polemica si nici cearta,... de fapt sper sa nu ne certam din asta,... am vrut sa lamuresc doar lucrurile, ca sa nu fie dubii,... sper ca am reusit...
daca gresesc eu,... cu atat mai bine pentru dta,... n-ai decat sa demonstrezi acest lucru prin fapte de preferinta,... rezultatul nu e important sa se vada pe fatza mea ci pe imaginea pe care ti-o modelezi in fatza celorlati,... eu nu sunt reprezentativ... succes in a infirma cele spuse de mine,... cand se va intampla, ... o voi recunoaste, promit ...
deocamdata insa nu e cazul...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Mar 2008, 19:27

miky scrie:Dle Popescu

vorbesti in numele unei asociatii, mai nou te acoperi si cu numele federatiei,... cate din pozitiile si demersurile dumitale au fost luate prin consultari cu ceilalti membri in numele carora vorbesti, si cate din demersurile astea au la origine ideea, propunerea, sau initiativa altui membru din cei care te inconjoara...
duci razboaie de unul singur cu incapatanare, si singur stabilesti ca directia ti-e buna...

deocamdata, multe din actiunile si demersurile dumitale consider ca ma afecteaza in mod nefericit... si neconstitutional
ca in urma demersurilor dmitale, si a haosului creeat pentru o lunga perioada apele raman mai nepazite si mai neingrijite decat erau si pana acum si ne plangeam de ele,... ca in urma lipsei dmitale de solidaritate cu cei pe care vrei sa ii reprezinti, in loc sa pui umarul la offul lor, intarzie si mi se amana rezolvarea si respectarea drepturilor firesti constitutionale...
pozitia dmitale diferita, totdeauna originala, care are putine legaturi cu ce vrem noi pe mal, mai mult incalceste lucrurile decat sa ajute,...
.......
doamneee,
sa imi aduci aminte sa iti dau o tuica :lol: :wink:
chiar ca meriti :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns