Despartiti-va de vanatori si va dau eu APE, faceti o asociatie , chiar ajps, nu este problema! dar separati-va de vanatori.
Exista solutii!

Ticairlandezu, este ca tu ma sustii??????? Incercam ca avem experienta!!!!!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rcorbu scrie:ceva ce imi place, si este normal sa fie asa: http://apssibiu.ro/wp/?page_id=565, pentru orice asociatie de pescuit
Domnule Corbu, cred că greşiţi încercand să impuneţi, cu orice preţ, astfel de reguli. Ştiţi mai bine decat mine că atribuirea de ape în administrare, făcută de ANPA "pe picior" n u funcţionează. Practic, asociaţiile au preluat ape într-o asa-zisă administrare doar pentru a păstra dreptul de a distribui permise şi de a încasa cotizaţii. Plus o taxă suplimentară, mai mare sau mai mică.rcorbu scrie:Propunere catre ANPA ca toate asociatiile care castiga ape in administrare sa publice pe site-ul ANPA contul de banca precum si tarifele ( saptamanale/lunare/anuale) cel putin pentru nemembrii
Ar fi OK daca tariful anual pentru nemembrii = cotiazatia unui membru
Contra este cineva ? motivatie
Vor putea face acest lucru asociatiile care au incintelelor lor private..Dacă vrem ape bine gospodărite, cu amenajări şi, mai ales, cu peşte, atunci asociaţiile care primesc ape în administrare trebuie să-şi facă un buget anual de cheltuieli şi să fixeze numărul maxim de membri.