ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Oct 2009, 15:06

apsalba scrie:Banii vor fi virati, in mod cert. Mai este de rezolvat o problema; protocolul ANPA - RNP. Cui i-ar folosi popularea cu bani privati a unor ape pe care RNP sa te taxeze ulterior?
OK stimabile, te credem. Dar spune o data exacta cand vor fi virati. Nu vrem doar promisiuni. Sau speri de fapt ca faimosul protocol ANPA - RNP va ramane valabil si tu nu va mai trebui sa decartezi? :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Oct 2009, 17:41

Fario_nebunu scrie:Dar spune o data exacta cand vor fi virati... Sau speri de fapt ca faimosul protocol ANPA - RNP va ramane valabil si tu nu va mai trebui sa decartezi? :lol:
Fario, termenul e oricum depasit:
apsalba scrie:Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
intr-o asemenea situatie normal ar fi ca orice ar avea de zis in continuare, sa inceapa cu ordinul de plata postat ! apoi,... deci de-abia DUPA ! , daca mai vrea sa faca conversatie, sa continue cu niste scuze fatza de cei pe care i-a facut tzepari, sau daca asta e prea mult pentru el, macar sa mormaie niste felicitari simple, sau un stingher "bravo" , ... sau "well done !", ... ceva similar ! (asa cum s-ar cadea din partea unuia care vrea sa reprezinte exact pe unii ca cei care au facut posibila actiunea prin propriile contributii, adica pe pescari !!! )
abia apoi sa vina cu intrebari noi si framantari personale, care n-au avut niciodata legatura cu subiectul in discutie, de genul celor ca protocolul ANPA - RNP ...
treaba cu:
"cand va hotarati donez si eu 10 milioane"
n-a fost niciodata conditionata de protocolul ANPA -RNP...
deci apsalba, cum ziceai ?:
apsalba scrie:Este o chestiune de onoare. Curaj.
AI DREPTATE ! SUBSCRIU LA VORBELE TALE !!! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Oct 2009, 20:30

stati linistiti ca d-l popescu nu o sa-si tina nici aceasta promisiune. Va gasi dumnealui o chichita ca sa iasa cu "fata curata"
Inca nu v-ati obisnuit cu tam tam-ul facut de apsalba? prima data a zis ca doneaza 10milioane (1000ron) cand se organizeaza ceva. Dupa ce s-a organizat a zis ca plateste factura. Miky, cred ca ai gresit numele pe care s-a facut factura, poate daca scria popescu in locul numelui tau se facea ceva... asa ai gresit si e normal ca apsalba (dl popescu) sa nu poata achita contravaloarea unei facturi care nu este pe numele sau.
Fire intinse

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Oct 2009, 11:38

Daca apsalba a spus "onoare si curaj" eu va spun "rabdare si tutun" pana cand se devalorizeaza leul ... si atunci poate ca o sa-si tina pentru prima data o promisiune :lol:
S'altare și bunăstare !

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 13 Oct 2009, 23:11

Neee, daca factura era pe numele Popescu, mergea si o deconta la asociatie! Apoi banii ii pastra si tot nu ii depunea in contul lui Miky!
Cum suna indemnul ala?? "E o chestiune de onoare! Curaj!" :evil:

PS. nu vrea nimeni, chiar nimeni sa posteze macar 1-2 din sutele de poze cu popularile facute de Pytiu?? Nu vrea nimeni sa-l ajute??? va rog ...

pityu
veteran
veteran

Ne implicam in populare

Mesaj de pityu » 14 Oct 2009, 07:57

Oaca a scris
PS. nu vrea nimeni, chiar nimeni sa posteze macar 1-2 din sutele de poze cu popularile facute de Pytiu?? Nu vrea nimeni sa-l ajute??? va rog ...
Chiar asa! Eu inca mai astept oferta! Ai putea sa te oferi chiar tu Oaca! Ce zici? Da-mi te rog o adresa de e-mail sa ti le trimit! Sper ca tu te pricepi sa le pui!

pityu
veteran
veteran

Ne implicam in populare

Mesaj de pityu » 14 Oct 2009, 08:05

Aproppo! Uita-te te rog la raspunsul meu recent dat pe topicul intitulat: "Dati si voi o mana de ajutor" de pe Forumul revistei AVP - "Lapescuit.net" la "Discutii Generale"!
Stiu bine ca faci si tu parte din cercul lor de prieteni. Ati putea linistit sa va supranumiti de ex: "Grupul: Mishtocari fara frontiere" sau ceva asemanator.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Ne implicam in populare

Mesaj de MihaiV » 14 Oct 2009, 08:55

pityu scrie: Ati putea linistit sa va supranumiti de ex: "Grupul: Mishtocari fara frontiere" sau ceva asemanator.
Cum poti sa zici asa ceva de cei de la AVP??

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 14 Oct 2009, 09:00

Nu citesc forumul indicat de tine. Imi ajung postarile tale de aici, e vreo diferenta acolo? Stii sigur = habar n-ai! Ai posibilitatea sa ma contrazici: spune ce user folosesc pe acel forum! Hai ca vreau sa o aud si p-asta!
M-ai mai acuzat si anul trecut de ineptii si fantasmagorii provocate de vaporii de alcool si s-au dovedit penibile! Asa ca lasa intrigile si legaturile mele cu grupurile imaginare sau mai stiu eu ce-ti trece pe linga urechi!
Iar despre "mishtocar" ... eu zic sa mai reflectezi la epitete, sa incerci macar sa recitesti mesajele inainte de a le da drumul in eter (poate o citire cit de cit cursiva a mesajului scris iti provoaca o revelatie si renunti la palinca, apoi mai stergi din continutul mesajului ceea ce este evident penibil), ca altfel iti spun/explic bancul cu ala de mergea pe contrasens pe autostrada! :)

Da, te ajut sa postezi pozele. Avind in vedere ca au trecut atitea zile, poate saptamini, luni, ani ... te rog sa mai ai rabdare inca vreo citeva zile pina voi avea vreme si pentru asa ceva. Oricum, pina atunci ai timp sa le selectezi, sa nu te mai aud spunind ca am omis intentionat mai stiu eu ce ai vrea tu sa subliniezi.

pityu
veteran
veteran

Ne implicam in populare

Mesaj de pityu » 14 Oct 2009, 13:52

MihaiV a scris[quote]pityu a scris:
Ati putea linistit sa va supranumiti de ex: "Grupul: Mishtocari fara frontiere" sau ceva asemanator.

"Cum poti sa zici asa ceva de cei de la AVP??"

Vad ca nu te dezminti nici tu. Cand ti-am zis ca tii cu ursu, ai crezut ca glumesc.
Nu m-am referit deloc (nici macar intamplator!) la cei de la AVP, pe care dealtfel ii respect in mod deosebit! M-am referit la faptul ca acolo, la aceea adresa pe care am dat-o poate sa citeasca (daca vrea bineanteles) o parere de a mea recent expusa legat de aceste populari.
Mai bine vedeai si tu (ca in cazul meu ai stiut sa vezi!!!) jignirile pe care din nou mi le aduce colegul Oaca si la care nu voi mai reactiona din respect pentru ceilalti forumisti.
Daca l-am facut mishtocar, e 100% adevarat si de vina e numai el, pentru ca a scris cu mishto si ironie referitor la pozele pe care mi le-a solicitat un alt forumist si pe care (din pacate eu nu stiu si nu prea am timp sa invat acum sa le pun), ca si cum popularile noastre sunt minciuni si chestia cu dovezile foto ar fi pure inventii. Am spus clar in textul din forumul AVP ca spre deosebire de Miky si compania, noi am facut popularile cu aprobarea ANPA si in prezenta si sub directa coordonare de specialitate a fostului Inspector Piscicol Zonal, Dl. Dimitrie Micoroi, pe care-l veti putea vedea (cine-l cunoaste) si in poze dealtfel. A nu se intelege din nou ca Dl. Micoroi nu mai este insp. piscicol! Este, dar nu mai e pe zona noastra. A fost mutat.
[/quote]

Scrie răspuns