Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pityu
- veteran

Uite Oaca ce ai postat.
PS. nu vrea nimeni, chiar nimeni sa posteze macar 1-2 din sutele de poze cu popularile facute de Pytiu?? Nu vrea nimeni sa-l ajute??? va rog ...
In primul rand nu am facut eu popularea ci asociatia si nu trebuie sa mi se spuna cand se vorbeste cu mine la mishto si cand nu, ca am discernamant total si poate vedea oricine postarea ta si sa-si dea cu parerea daca este vorba de3 mishto sau nu.
Tu in schimb te grabesti sa-ti dai arama pe fata de fiecare data, parca ar fi obligatoriu sau parca nu te-ar cunoaste lumea. Cat despre palinca, aburi, etc. esti informat 100% gresit. Sunt operat pe cord deschis si nu consum decat ocazional si foarte putin, ceea ce nicidecum nu poatesa duca la modificari de comportament, gen ceea ce se intampla in cazul tau.
-
MihaiV
- Moderator

Pityu-le, cred ca esti singurul care vede "misto" in mesajul respectiv. Iar pe forumul celalalt nu intra Oaca, asa ca e tot o "inventie" de-a ta.
Dar eu altceva vreau sa te intreb: care e deosebirea intre cele doua populari din punct de vedere al eficientei?
-
Oaca
- utilizator constant

oaca_pityu@yahoo.com
Haide sa nu o mai lungim! Ai adresa de e-mail si o sa postez pozele, daca le trimiti (nu am mai postat nicio poza pe rapitori, dar o sa ma descurc ... am doar citeva postari pentru ca nu am vrut sa raspund atacurilor tale mai vechi).
O voi face pentru asociatia pe care o reprezinti, poftim, ca sa nu se interpreteze! Sa le pun si copyright?
Astept pozele! Succes!
-
old_radu
- veteran

...scuze de off-topic...
...cred ca "lupta" asta intre pityu si Oaca este o diversiune a lui "...escu" , ca sa mai uitam putin de promisiunea lui...parca era vorbaa de o mica donatie ...NU ?
-
Oaca
- utilizator constant

- neee, nu se uita asa usor!!!
e vorba de populari. e vorba de toti cei care s-au laudat cu populari imaginare, de toti cei care s-au indoit de cei care au facut aceasta populare posibila si care au demonstrat fara echivoc existenta ei.
acum e rindul lor sa iasa la suprafata, sa-si tina promisiunile:
escu - are contul bancar, trebie sa posteze un OP
pityu -a are adresa de e-mail, astept pozele
de restul nu stiu ... - inca nu le vine sa creada ca o mina de pescari inimosi pot face mai mult decit organizatiile lor bombastice
-
luci_t
- veteran

-
radu inca mai crezi in chestii din astea???
daca nu a donat 10milioane vechi crezi ca o sa doneze 16?? mai bine noi ne vedem de ale noastre: familie, pescuit, repopulari pe sestache (a se citi repopulari din banii de suc, apa minerala, corn sau lapte) si sa-l lasam pe apsalba (d-l popescu) sa se laude cu ce vrea
-
adiwolf
- veteran

Oaca scrie:
- neee, nu se uita asa usor!!!
e vorba de populari. e vorba de toti cei care s-au laudat ............
.......
.......... - inca nu le vine sa creada ca o mina de pescari inimosi pot face mai mult decit organizatiile lor bombastice
foarte mare dreptate ai.
nu se poate uita asa de usor si nici nu merita lasati in pace

-
feugen
- veteran

-
Daca aveti vreo balta cu exces de puiet de salau, stiuca, etc si nu in cele din urma acordul proprietarului va pun la dispozitie un navod de 400m cu ochiuri mici. Navodul urmeaza a fi vandut deci ar trebui sa va miscati repede.
P.S. Nu am nicio pretentie pentru folosirea navodului si nici puiet nu vreau.
-
Oaca
- utilizator constant

Am primit primul e-mail de la Pityu cu poze de la populare. Va trimite mai multe poze, dar rugamintea mea ramine de a selecta esentialul, pentru ca 40 de poze sint mult prea multe. Sint si fime de la populare.
Astept si restul si daca nu reusesc azi sa postez (din motive obiective) voi reveni luni.
-
Oaca
- utilizator constant