Am peste 100 de poze incepand de la Complexul Salmonicol Bradisor, cum scoatem pastravii, cum ii cantarim, cum ii introducem in hidrobionul imprumutat de la Dl. Ing. Cerbu, cum ii transportam si avem grija sa mai improspatam apa din cand in cand pe langa oxigenarea permanenta din tuburi, cum ne asteapta la intrarea pe paraie echipele voluntare de pescari dinainte formate, cum preiau pastravii pentru populare si in final cum procedam concret la eliberarea in apa paiaielor si a Lacului Cariera Campul lui Neag. Ar fi interesant sa vedeti. E o actiune cu adevarat frumoasa, in care sunt implicati in jur de 20-30 de membrii ai asociatiei, care pe langa munca lor voluntara au pus la dispozitie si autoturismele proprietate privata si au refuzat decontul carburantului, atunci cand am vrut sa le decontam.
Daca reusesc voi pune pozele direct, daca nu, va rog pe careva care va pricepeti mai bine sa ma ajutati. Eu vi le trimit pe mail cu explicatiile de rigoare iar un voluntar dintre voi (care se ofera!), sa le puna pe forum.
Am pus o singura data poze pe forum si atunci am avut langa mine pe cineva care se pricepea. E cam mult de-atunci si noi astia mai in varsta prindem greu si uitam repede
Daca se ofera cineva voluntar sa le puna, sa-mi trimita adresa de mail pe adresa asociatiei:
salmocarpatica@yahoo.com
Mii de multumiri anticipat!