Asa procedezi cand nu ai nimik de ascuns .Pana atunci,vb.unui prieten de aici:
SAH-MAT-prostul care nu e fudul nu e prost destul. Pacat,te-ai dovedit prea marunt pentru o astfel de actziune.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nici nu vreau sa fiu nr.1 vreau doar sa pescuiesc relaxat si sa admir pescuitul ca pe o relaxare, nu ca pe o competitieDiscutziile noastre( cand au fost...ohooo),au fost doar despre pesti.Fa popularea aia cat mai repede si lumea va trece peste asta,va uita si vei fi din nou nr.1Hai,fir intins
Cel putin am avut inima si am avut initiativa sa deschid contu, cand multi alti se codeau, probabil ca daca imi spunea cinevaca se va ajunge la asa ceva......nu ma agitam atatPacat,te-ai dovedit prea marunt pentru o astfel de actziune
cam infantil raspunsul sincerilie scrie:Sper ca acum nu se initziaza o actiune de strangere de fonduri si pentru busteni,e sufix pentru pastravi.Doamne ce hotaratzi voi iarnapikeman scrie:
daca a ramas stabilit ca la discutia de am avut-o la Sibiu in iarna cu amenajarea cu busteni a unui rau si popularea cu pestrav ii ok![]()
Cat despre supozitzii,mhhh...tu chiar crezi ca-mi place sa vb.asa ca sa ma aflu in treaba?
de atunci nu am mai facut nici un jerk, mai bine zis timp de vreo 1 an jumate nu am facut nici un vobler, de abea de cateva luni am gasit niste timp pentru a mai face cate ceva ... vezi la mine in galerie cateva dintre cele facute in ultima perioada ...pikeman scrie:P.S. salutare d4md3od ... mai faci jerk-uri?