ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 12:57

Ai un tupeu fantastic....jenant,vad ca la tine si minciuna e vorba.Vad ca incerci sa-mi bagi si familia in mizeria ta.Sper ca e ultima oara,iar cei de aici sa-si fi dat seama cu cine au de a face.Mai bine raspunde la ce te-am intrebat mai sus.Cand ai scos de la BRD,de ce nu ai anuntzat oamenii,si cat a durat pana i-ai transferat la ING(oare?)
Asa procedezi cand nu ai nimik de ascuns .Pana atunci,vb.unui prieten de aici:
SAH-MAT-prostul care nu e fudul nu e prost destul. Pacat,te-ai dovedit prea marunt pentru o astfel de actziune. :arrow:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 13:12

mai ilie, revinoti...
am sunat atunci si a raspuns ea, si tu nu erai in camera cu ea, astrigat la tine si a zis....citez:"Iliutza, hai la telefon" tia dat telefonul si am vorbit, aduti bine aminte ca ti-am zis ca si Tavi poate confirma transferul de pe ING.
Nu vreau sa amestec pe nimeni in treaba asta, nici familia ta, tot respectul ca tiai intemeiat o familie, eu mai am mult pana acolo, eu deabea ma descurc cu salarul meu de 1200 nu pot sa inteleg cum reusesc uni parinti sa se descurce cu mai putin si sa aibe copil, de aceea tot respectul pt cei cu familie, de aceea nici nu indraznesc sa aduc vorba aiurea despre asa ceva.

Si stai tu calm ca aceei oameni care zici tu ca "m-au vorbit de bine" la fel ziceau si despre tine......

Eu ma opresc aici, nu am ce sa iti mai demonstrez si sincer, nici nu ma mai complic sa iti explic din momet ce uiti asa repede

Cu toate ca mi greu sa recunosc noi 2 suntem cam la fel...doar ca tu ai ceva ani inaintea mea

Inca odata, respect pt pescarul care esti, pt sport si pt baietzi care au incredere in popularea asta...dar la cum vorbesti aici....lasi de dorit

Ps: ai grija de cei care m-au vorbit pe mine la tine...ca la fel au facut si cu tine :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 13:15

Discutziile noastre( cand au fost...ohooo),au fost doar despre pesti.Fa popularea aia cat mai repede si lumea va trece peste asta,va uita si vei fi din nou nr.1 :lol: Hai,fir intins.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 13:31

deci iti aduci aminte acum?
Deci stiai de treaba si tot ai ales sa ma faci in toate felurile, si in tot acest timp tu vroiai ca eu sa stau cu mainile in san si sa nu zic nimic in apararea mea???
Discutziile noastre( cand au fost...ohooo),au fost doar despre pesti.Fa popularea aia cat mai repede si lumea va trece peste asta,va uita si vei fi din nou nr.1 :lol: Hai,fir intins
Nici nu vreau sa fiu nr.1 vreau doar sa pescuiesc relaxat si sa admir pescuitul ca pe o relaxare, nu ca pe o competitie
Pacat,te-ai dovedit prea marunt pentru o astfel de actziune
Cel putin am avut inima si am avut initiativa sa deschid contu, cand multi alti se codeau, probabil ca daca imi spunea cinevaca se va ajunge la asa ceva......nu ma agitam atat

Fir intins si tie, si cred ca merit niste scuze in urma injurilor adresate :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Aug 2009, 13:42

ilie scrie:
pikeman scrie:
daca a ramas stabilit ca la discutia de am avut-o la Sibiu in iarna cu amenajarea cu busteni a unui rau si popularea cu pestrav ii ok :D
Sper ca acum nu se initziaza o actiune de strangere de fonduri si pentru busteni,e sufix pentru pastravi.Doamne ce hotaratzi voi iarna :lol:
Cat despre supozitzii,mhhh...tu chiar crezi ca-mi place sa vb.asa ca sa ma aflu in treaba?
cam infantil raspunsul sincer

nu se initiaza nimik, s-a discutat pur si simplu sa populam cu pastrav, faptul ca am putea vorbi cu romsilva sau ajvps (pentru cativa copaci si un mijloc de ai transporta) plus o mana de oameni care s-au aratat binevoitori in a pune mana sa amenajam un rau ( ecologizare plus bulboane, cascadari, podete sau ce mai trebuie ) nu inseamna ca mai facem o actiune de strangere de fonduri

daca mai ai chef de cinisme si mijtouri eftine poti folosi butonul MP :wink: e pacat sa va faceti de ras asa ...

P.S. salutare d4md3od ... mai faci jerk-uri? :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Aug 2009, 15:58

pikeman scrie:P.S. salutare d4md3od ... mai faci jerk-uri? :)
de atunci nu am mai facut nici un jerk, mai bine zis timp de vreo 1 an jumate nu am facut nici un vobler, de abea de cateva luni am gasit niste timp pentru a mai face cate ceva ... vezi la mine in galerie cateva dintre cele facute in ultima perioada ...

numai bine ...

ps : scuze de offtopic ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 17:49

Hell,mai baiete,ma referam la faptul ca daca vreodata am purtat discutii,astea erau demult,la inceput,tocmai acel ohooo la care faceam referire.Chiar nu te duce capul deloc?Spun inca o data,de bani am aflat asa cum am spus-o mai sus,cand am vz.ca te coiesti.Clar?Lumea si-a dat seama ,care o vrut,care nu, asta e...Deocamdata tu ai scos banii si tot tu ai facut ce-ai facut cu ei....Tu esti la mijloc,pricepe mintea ta lucrul asta?Chiar esti labil si nu pricepi ca ceea ce ai facut tu se cheama furt?
@Pikeman,era o gluma,daca nu o gusti, ai mp la indemana.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 05 Aug 2009, 17:57

a fost greu sa repopulati? :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 18:08

ptiu drace....credeam ca ai inteles....dar no...asta, atat te duce capu...o las asa, crezi ce vrei, daca vrei iti trimit bani inapoi si poti sa zici nu ai nici o tangenta cu popularea asta....
Iti mai zic odata, inceteaza cu vorbele aiurea :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 18:21

Nu aveai de facut decat sa spui cand ai scos banii,cat o trecut de atunci si ce ai facut cu ei pana i-ai depus la alta banca(?).Scurt.De ce ai facut acest lucru,am obosit sa te mai intreb eu,poate te vor intreba altzii.Pana atunci eu pregatesc slipul,nu de alta dar poate vei avea nevoie de el :lol: La revedere,d-le Clyde Barrow :lol:sper ca nu preferi Bonnie :lol: :lol:

Scrie răspuns