ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Aug 2009, 10:36

io zic ca niste gentelmeni ce sunteti sa va flambati pe privat,nu e frumos nici cu speculatii sinici cu amenintari ,ori vad ca lipsiti de inhibatii va place in public :lol:

@miky ... ce mai faci moshule? mai da si tu un semn pe mess :wink:

daca a ramas stabilit ca la discutia de am avut-o la Sibiu in iarna cu amenajarea cu busteni a unui rau si popularea cu pestrav ii ok :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Aug 2009, 10:52

vad ca se cam incing spiritele pe aici ... nasoala situatie din ceea ce se poate citi pe topic ...

ps : pikeman, bine ai revenit, ma bucur ca ti-au trecut supararile si ai reinceput sa mai scrii cate ceva pe aici ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 11:07

pikeman scrie:
daca a ramas stabilit ca la discutia de am avut-o la Sibiu in iarna cu amenajarea cu busteni a unui rau si popularea cu pestrav ii ok :D
Sper ca acum nu se initziaza o actiune de strangere de fonduri si pentru busteni,e sufix pentru pastravi.Doamne ce hotaratzi voi iarna :lol:
Cat despre supozitzii,mhhh...tu chiar crezi ca-mi place sa vb.asa ca sa ma aflu in treaba?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 11:38

ilie scrie:Copile,vai de capul tau,fereste-te sa ma mai amenintzi.Ia-o ca pe un sfat.....Faptul ca nu spui nimic de bani Pinocchio nu e o noutate,deja stim cum sta treaba,dar sa iesi cu un raspuns de toata jena,nu faci decat sa anulezi mesajul de bun simtz al unor persoane care incearca sa te scoata din rahat.Puteai sta frumos in banca ta din ultimul rand, si la imaginile cu popularea zambeai si tu, dadeai din manutze frumos si poate te cam uita lumea...Dar "tzaranul"tot"tzaran" ....
hopa...vezi aschia din ochio meu??? ar trebuii sa vezi busteanul din ochiu tau, sau ai uitat cum te-ai facut de kk pe alt site si ai fost prins cu matza in sac :lol:
Tu nu ai nici o putere asupra mea, nu imi esti nici ruda, deci nu iti permit sa:
....Sansa lui este ca a fost "tras "de urechi, de mine
Vorba lui Adelin .....kkt-ul se descompune singur din simpla notiune
Faptul ca nu spui nimic de bani
De aia am fost de acord sa ma intalnesc cu Miky, Tavi si Kingfischer ca nu am banii
...Puteai sta frumos in banca ta ....
In timp ce tu ma faci in toate felurile pe aici
Dar "tzaranul"tot"tzaran"
Si tu ce esti? Sau pt simplu fapt ca Locuiesti in oras te vezi mai presus de mine
Scuzama daca nu sunt genul sa te pup in fund doar pt ca ai o varsta,
Ca pescar ai tot respectul de la mine pt pestii prinsi, dar nu te vad pe tine sa eliberezi tot ce prinzi doar asa din simplu respect pentru peste
Copile,vai de capul tau,fereste-te sa ma mai amenintzi
Sincer, nu ma dau in vant dupa asa ceva, dar tu ma cam faci in toate felurile, si din simpla natura a firii omenesti nu pot sa stau cu mainile si sa nu fac nimic

dar sa iesi cu un raspuns de toata jena,nu faci decat sa anulezi mesajul de bun simtz al unor persoane care incearca sa te scoata din rahat
Tu mai ai mult pana ce reusesti sa treci de calcaiul lor, momentan deduc din cadrul postarilor tale ca esti cu vreo 1-2 metri sub pamant

Hai :arrow: :arrow: :arrow:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 11:52

Mike, mai raspunde ma si tu la telefonu ala

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 11:53

Copile,nu fi idiot,te-am facut tzaran pentru comportament,nu ma intereseaza unde stai.Nu vreau decat un extras de cont,e asa de greu?Nu de alta,dar da-mi ocazia sa-mi strang de gat "cunostintza "de la banca.Hai ca nu e greu...Restul e can-can.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 12:02

ilie scrie:Copile,nu fi idiot,te-am facut tzaran pentru comportament,nu ma intereseaza unde stai.Nu vreau decat un extras de cont,e asa de greu?Nu de alta,dar da-mi ocazia sa-mi strang de gat "cunostintza "de la banca.Hai ca nu e greu...Restul e can-can.
nu ai inteles cand am vorbit la telefon ca banii au fost mutati pe ING din motive de dobanda, plus ca contul meu de pe brd a devenit activ din cauza politici firmei la care lucrez
Nu de alta,dar da-mi ocazia sa-mi strang de gat "cunostintza "de la banca
Din cate stiu eu alea sunt date cu caracter privat deci clar nu ai ce cauta cu nasu in ele, nici tu si nici "cunostiinta" ta
Restul e can-can

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 12:03

Lamurit :?:

Ps: watch your language
Copile,nu fi idiot,te-am facut tzaran pentru comportament

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Aug 2009, 12:11

HOPAAA,cand ai vb.tu cu mine la telefon?Cand mi-ai spus tu mie ca ai mutat banii la alta banca?Cat a trecut de cand i-ai scos si pana zici ca ai deschis alt cont?Pai vezi mai baiete ca o dai la intors?Cam tarziu vii cu varianta asta,de cand m-am luat de tine.....
Ps:
AI ANUNTZAT CUMVA CA SCOTZI SI MUTZI BANII?ERAU BANII TAI? :? DE ACUM FIECARE E LIBER SA GANDEASCA CINE MINTE SI CINE NU.

Pentru mine e subiect inchis,am demonstrat ceea ce aveam de demonstrat.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Aug 2009, 12:40

:lol: oppppaaaa....cineva are un lapsus :lol: ia aduti aminte dupa ce mi-ai trimis Mp ala ca nu ma intelgeam cu DanStiucaru si cu Sorinusc ce sa "mintim" ala de eu eram in pdu olt treceam bariera si ti-am explicat ca i-am vazut masina lui Dan pe partea cealalta a oltului....apoi te-am sunat (a raspuns sotia ta)si ti-am explicat si treaba asta, de ti-am spus ca am mutat bani in urma unei consultari cu Tavi,
hai mai Ilie...dupa aia am postat pe topicul cu "suntem si sibeni" ca te stiu de baiat finutz, apoi m-ai sunat si nu eram pe langa tel sa vorbesc

Cand tiam explicat ca Brd are comision de 5 lei pe luna si Ing da 12 % dobanda, si cum ca in urma acestei mutari am facut inca 100 de lei in loc sa pierd 100 din cauza comisioanelor de la BRD

Daca si acum ma faci mincinos si in toate felurile...esti lucru slab

Scrie răspuns