ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am revenit dupa o lunga perioada de absenta... nu as fi vrut sa reincep cu o astfel de postare, dar eu inca mai incerc sa-i dau credit lui hell. Pur si simplu nu s-a putut. Inca. Cat despre apsalba, d-l popescu a promis ca nu mai posteaza la topicul asta. Se pare ca nu se poate abtine. Asta este. sunt convins ca cei care au trimis bani in contul respectiv au pierdut mai multi bani in viata lor decat banii pe care i-au depus.
asa reusim sa ne cunoastem intre noi..
pana ne mai auzim fire intinse si salutari din italia
asa reusim sa ne cunoastem intre noi..
pana ne mai auzim fire intinse si salutari din italia
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Pana vii cu filmuletul, posteaza extrasul ala de cont. Poare asa te mai crede cineva. Pun pariu ca prin contul respectiv bate vantul. Sau Sorin Ovidiu Vantu.HellRAISER scrie:O sa fiu scurt, din motive ca postez de pe calculatorul lui sefu, al meu este stricat. Prima data Windowsu a cedat, apoi sursa de alimentare...si uite asa am ajuns aici.
Apsalba......go fishing man
Ilie....gura mica .....
@Restu, voi veni cad de curand cu filmuletu cu popularea.
Multumesc prietenilor care m-au avertizat de "cateii" care musca pe la spate
PS Orice catel serios face urat cand simte miros de potaie.

Dupa cum se aude,se pare ca Pinochio umbla dupa un imprumut(chiar bancar) sa poata face popularea.Pentru cine nu stie,banii care s-au strans atunci s-au evaporat inca din iarna.De ce credeti ca nu apare cu extrasul de cont?Sansa lui este ca a fost "tras "de urechi, de mine si Apsalba.....si astfel se pare ca sunt persoane care vor sa-l scoata din c...t.Foarte frumos,desi acum ca adevarul a iesit la suprafata, aceasta actiune lasa asa ... un gust amar.
daca ilie are dreptate e mare pacat...
unii chiar au crezut in sansa acestei actiuni
unii chiar au crezut in sansa acestei actiuni
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Rabdarea este o virtute. Daca se gaseste vreun fraier sa umple golul lasat in cont de sarbatorile de iarna. Ca sa nu mai dea vina pe hidrobion, ii dau amatorului de populari niste sfaturi gratuite. Puietul de peste se poate transporta si in porbagajul masinii. Iata procedeul:Tavi scrie:Mai rabdati 2-3 sapatamani si vedem apoi ce si cum.
- se iau cativa saci din polietilena;
- se umplu un sfert cu apa;
- pentru siguranta ar fi bine ca sa se foloseasca saci dubli (bagati unul in altul);
- se pompeaza oxigen in saci pana se umfla complet;
- se leaga ermetic;
- se pun in portbagajul masinii si ata cu ei la rau;
- pentru acomodare se recomanda umplerea completa a sacilor cu apa din raul unde se face popularea si eliberarea se face dupa 10 minute.
Simplu, nu? Eu am adus astfel 1.000 de pastravi de o vara de la Bradisor la Alba. Mortalitatea? Zero. Mult succes.
PS Imi pare rau ca nu am contribuit si eu la sarbatorile de Craciun ale artistului cu popularea. Poate avea si omul nevoie.