ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 07 Aug 2009, 21:50

MINO din pacate apele de ses nu mai sunt in gestionarea nimanui.asta e reusita razboiului dus de federatia lu ...cam asta au reusit ei cu toate actiunile lor mult laudate peste tot.
munca noastra s-a dus pe apa sambetei, gandeste-te ca acum 3 saptamani o gasca de "pescari"din valcea , cica aveau si autorizatie de pescuit comercial pe valcea, au fost prinsi cu 150kg peste prins din apele Oltului la noi in judet.
putem spune : multumim federatiei, multumim statului.
poate ne vedem la un pescuit
fir intins

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Sep 2009, 15:15

IT’S SHOW TIME !!!

miky scrie:actiunea se va finaliza in septembrie...
Sfarsit de septembrie, multi, probabil sunt nerabdatori sa vada daca mai da cineva socoteala pentru ceva,...si mai ales, daca e cazul ca cineva sa fie linsat ori nu...:D
A fost sau nu, pana la urma, o abureala ???...
Ei bine,... n-a fost abureala ! POPULAREA S-A FACUT !!!...
Inainte insa de ...detalii, as mai zice vreo „dooâ€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Sep 2009, 15:15

Aaaaaaa ! Da ! Era sa uit ! Popularea... :D
O sa incerc sa fiu concret si sa nu prea repet ce s-a mai zis despre ea:
In urma contributiei voastre, prieteni, s-a strans suma de 1600 Ron, suma in care a dat fiecare, dupa cum a putut, cum a simtit, cum a considerat... noi va multumim tuturor ! Multumim mai ales celor care, de la mare distanta de Sibiu, si-au adus aportul dezinteresat si nobil ! Fara ei, am fi fost mai putini, si mai neputinciosi ! Nu ma intrebati citi au contribuit, cine/cat a dat, ca habar n-am si nici nu conteaza, pentru mine cel putin... iar extrase de cont io nu am de unde sa va arat, si nici nu ma intereseaza sa le vad ! Cert e ca toata suma a fost folosita pentru achizitionarea de pastrav indigen pentru populare, deci pana la urma, ...la propriu, vorba aia : „banii, s-au dus pe apaâ€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Sep 2009, 15:18

avem o bucata de tort si pentru Apsalba, care, inca de la inceput, a avut atata incredere in noi :D :
apsalba scrie:Pot sa pariez ca nu se gaseste niciun amator sa faca rost de peste si sa-l care la locul de populare, dar sa-l mai si plateasca.
deci coane Fanica, ti-am pastrat felia cea mai mare, stii matale, aia cu cireasa, exact asa cum ne-ai rugat, in repetate randuri :
apsalba scrie:....Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane....
......................................................................................
....Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc...
......................................................................................
....Nu ma intereseaza pe numele cui este. Factura este dovada ca s-a facut popularea... Ar fi si dovada fata de donatori ca banii lor au ajuns unde trebuie. Trimiteti factura, dovada ca ati populat (poze) si postez ordinul de plata. Faceti o incercare...
....Ce aveti de pierdut? In cazul in care faceti popularea va atingeti obiectivul. Daca primiti banii investiti, mai faceti una. Este o chestiune de onoare. Curaj.
... Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
Stiind ca o sa-ti faca placere, factura este pe numele meu :D , si precum vezi, a venit vremea sa fie decontata...
Nu puteam sa nu-ti dam ocazia sa te tii de cuvant, cred ca intelegi !:

Imagine

Asa ca: „next move... it’s your move !â€

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Sep 2009, 15:28

felicitarile mele baietiilor care au reusit sa o scoata la capat pana la urma cu toate ca, trebuie sa recunosc, la un moment dat eram aproape convins ca nu se va mai intampla nimic ...

nu ma pot lauda ca am contibuit cu ceva la toata chestia asta dar ma bucura gandul ca se mai face si cate un bine apelor ...

inca o data ... sincere felicitari si tot respectul meu tuturor ....

ps : ehehehehehe ... Miky, asta cu factura e buna ... ar fi prea frumos, insa sunt sigur ca se va face ca ploua ... :oops: ... citez: „Ce mai ai de pierdut ? ... E chestie de onoare ! Curaj !â€
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Sep 2009, 16:09

FELICITARI ! ! !

[quote="miky"]...
Nu puteam sa nu-ti dam ocazia sa te tii de cuvant, cred ca intelegi !:
...

„Ce mai ai de pierdut ? ... E chestie de onoare ! Curaj !â€

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Sep 2009, 16:13

Bravo bajeti, maxime felicitari! Nota 20 pentru demers, suna aproape incredibil in romanica zilelor noastre.
Pare tare rau ca n-am fo mai atent la topicul asta, as fi donat si io ceva. Stiu ca suna rau, dar chiar asa e. Ramane pe data viitoare.
Inca o data un BRAVO mare de tot, jos palaria!
Buffalo soldiers ce sunteti!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Sep 2009, 16:31

Well done, my friend! :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Sep 2009, 16:34

TOATA STIMA , FELICITARI
Imaginile cu pastravii plecand pe rau sunt priceless ......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Sep 2009, 16:36

sunt onorat ca am participat ( numai material din pacate , fizic oricum nu puteam fiind plecat din tara la acea data ) la aceasta actiune si mandru ca m-am inhaitat cu baietii astia lipsiti de bun simt si respect care au avut nesimtirea sa faca acest gest si care au tinut blocati banii oamenilor in moment de criza in loc sa ii restituie necajitilor care si-au manifestat dispretul fata de timpul trecut pana la intamplarea faptelor. De buna credinta am gasit sa sustin acest demers si sa nu ma indoiesc de ei :wink:

cat despre apsalba , creca acum cauta scara de incendiu sau usa din dos , de acesta lasati-mi dreptul sa ma indoiesc :lol: :lol: :lol: sper sa ma dezamageasca sa apuc si eu sa pun mana de-a dreptul pe un pistruiat la urmatoarea populare si sa il bag in rau din banii dansului :wink:

Scrie răspuns