ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Ian 2009, 15:27

nu uitati ca actiunea inca mai are loc... asa ca hai sa vedem suntem sau nu dornici de a pescui in zona sb?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Iun 2009, 07:09

S-a terminat prohibitia. Unde au fost facute popularile pentru ca toti cotizantii sa se bucure de contributia lor? Daca nu, schimbati numele topicului in ''Cutia milei''. :lol: :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Iun 2009, 09:34

@ apsalba...

...credeam ca ai ajuns europarlamentar , dar se pare ca m-am inselat si te manca , in continuare ...la "basca "

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Iun 2009, 09:40

old_radu scrie:@ apsalba...

...credeam ca ai ajuns europarlamentar , dar se pare ca m-am inselat si te manca , in continuare ...la "basca "
Saracu de el a incercat sa ajunga euroales si a fost al 4-lea pe lista PRM. Din pacate (pentru el) si din fericire (pentru noi) primii trei - Vadim pui de cretin si Jiji fiul Oii apoi Claudiu Tanasescu-Jigodescu. Apsalba a ramas pe dinafara, ca de obicei.... :x Asa ca acum s-a intors sa ne "fericeasca" pe noi.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Iun 2009, 09:47

Fario,
N-am fost plecat nicaieri si nici nu vreau sa fiu coleg cu EBA si favoritii tai. Pur si simplu nu am avut timp de conversatii pentru ca am mai deschis un santier pentru inca o balta de 12 ha. Cand cele doua aflate in lucru vor fi gata, va fac o invitatie la pescuit. Cat despre teparul asta care v-a fraierit de bani, primesc mesaje pe privat de la cei care il cunosc cum ca nu este decat un gargaragiu de duzina. Nu fiti suparati ca v-a fraierit. Altii si-au lasat casele pe la Caritas si FNI. Pe langa teparii de meserie, individul nu este decat o cantitate neglijabila.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 14 Iun 2009, 17:51

kingofbeasts,
Au depus banii icre? Adica s-a strans ceva dobanda? Lasa-i vreo suta de ani acolo si populam Pacificul. :lol: :lol: :lol:

PS Nu port pica nimanui care m-a criticat ca am ceva cu initiatorul. Din pacate am avut dreptate. Consider subiectul inchis.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 14 Iun 2009, 18:35

Nu ar fi rau sa vedem un extras de cont,asa, de dragul popularii.Sunt curios sa vad cum au fost pastratzi banii in vederea acestei actiuni.Pentru mine unul treaba e ca si lamurita.Persoana respectiva nu a fost in stare de nimic pana acum,cred ca e vremea ca altcineva sa preia aceasta initiativa.Stiu si persoana potrivita(din pct.meu de vedere) pentru lucrul asta,dar trebuie sa fie si el de acord cu asta.Ce zici AdiSb? :wink:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 14 Iun 2009, 18:42

In clipa asta, nu zic decat ca, din punctul meu de vedere nu am pus punct, inca!
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Iun 2009, 12:28

O sa fiu scurt, din motive ca postez de pe calculatorul lui sefu, al meu este stricat. Prima data Windowsu a cedat, apoi sursa de alimentare...si uite asa am ajuns aici.
Apsalba......go fishing man
Ilie....gura mica .....
@Restu, voi veni cad de curand cu filmuletu cu popularea.
Multumesc prietenilor care m-au avertizat de "cateii" care musca pe la spate

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Iun 2009, 20:25

Gura mica sa-i spui lui taicatu.Cat despre populare ti-am cerut un extras de cont,cu suma stransa la data respectiva pana azi.De atunci puteai sa faci popularea aia si intr-un picior,dar in schimb vad ca ai gura mare,asa cum se plang si cei care ies cu tine pe apa.Din pct.meu de vedere esti un zero barat,ca tot iti place asa mult.Daca pe altii i-ai dus cu presul,din pacate cu mine nu ai reusit.Chiar daca o sa faci popularea aia pana la urma,cu cine stie ce bani(gurile rele spun ca ai vandut calculatorul,opps,adica prietenii),timpul credibilitatii pentru tine a cam expirat.Si doar i-ai promis lui Gepetto ca te faci baiat cuminte :lol: :lol: Ia vezi,te recunosti in filmulet?
http://www.youtube.com/watch?v=I0Xyrsb1Ezo

Scrie răspuns