ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
salut
in primul rand scuzati absenta(am fost plecat o perioada)
2. decizia "cu ce si unde se populeaza " sa se ia la nivel de judet intrucat fiecare stie cel mai bine ce-i la el acasa si ce lipseste
3. raportat la specii tre' sa le alegem in functie de necesitati ,pret si posibilitati logistice(in asa fel incat sa diminuam pierderile)
4. raportat la dimensiune propun puieti si alevini pe cat posibil pentru ca :
- se adapteaza mai usor la un mediu nou
- sun mai multi la o cantitate egala in kg
- sunt mai greu de prins la inceput
5. popularea propun sa o facem secret la inceput iar pe parcurs dam curs si formalitatilor pentru una ca la carte pe care sa o facem publica pentru a-i sensibiliza si pe altii
6. daca lucrurile vor merge si vom considera util si necesar vom putea face si o fundatie sau un ONG in care sa colectam cei 2% din impozit in acelasi scop , dar prim data sa vedem ce suntem instare acum si cum intelegem sa ne unim pentru un scop nobil si comun. ideal ar fi sa devenim o echipa .
respecte
in primul rand scuzati absenta(am fost plecat o perioada)
1.Propun ca ordinea judetelor sa se faca in functie de numarul deponentilor din fiecare judet(judetul cu cei mai multi deponenti primul samd)iar la paritate(2 sau mai multe judete la egalitae) departajarea sa se faca in functie de suma depusa de fiecare judet.OvidiuRus scrie:eu propun :
- hell sa ne zica cand sunt in cont 1000 ron
- intre timp sa cautam crecatorii
- sa ne hotaram ce specii
- sa ne hotaram care e primul judet vizat , eu zic sa incep cu sibiul.
- datele popularii sa nu fie publice , decat pe prv ( nu uitati niste poze)
2. decizia "cu ce si unde se populeaza " sa se ia la nivel de judet intrucat fiecare stie cel mai bine ce-i la el acasa si ce lipseste
3. raportat la specii tre' sa le alegem in functie de necesitati ,pret si posibilitati logistice(in asa fel incat sa diminuam pierderile)
4. raportat la dimensiune propun puieti si alevini pe cat posibil pentru ca :
- se adapteaza mai usor la un mediu nou
- sun mai multi la o cantitate egala in kg
- sunt mai greu de prins la inceput
5. popularea propun sa o facem secret la inceput iar pe parcurs dam curs si formalitatilor pentru una ca la carte pe care sa o facem publica pentru a-i sensibiliza si pe altii
6. daca lucrurile vor merge si vom considera util si necesar vom putea face si o fundatie sau un ONG in care sa colectam cei 2% din impozit in acelasi scop , dar prim data sa vedem ce suntem instare acum si cum intelegem sa ne unim pentru un scop nobil si comun. ideal ar fi sa devenim o echipa .

respecte
- kingofbeasts
- veteran
ps
cat despre cei 5000 de membrii ....eu cel putin am fost dezamagit.
tot respectul pentru pestisorul de aur care a inteles ideea chiar daca asa cum s-a exprimat puncteaza mai mult capitolul povesti pescaresti la gura sobei
pentru ceilalti care au trecut pe la banca:
iar celor care asteapta inca sa vada ce se intampla le doresc cele bune cu urmatoarea mentiune:
eliberati macar ce-i sub limita legala , nu de alta dar poate au fost bagati de noi

cat despre cei 5000 de membrii ....eu cel putin am fost dezamagit.
tot respectul pentru pestisorul de aur care a inteles ideea chiar daca asa cum s-a exprimat puncteaza mai mult capitolul povesti pescaresti la gura sobei

pentru ceilalti care au trecut pe la banca:

iar celor care asteapta inca sa vada ce se intampla le doresc cele bune cu urmatoarea mentiune:
eliberati macar ce-i sub limita legala , nu de alta dar poate au fost bagati de noi

- kingofbeasts
- veteran
"marea poluare"
Abia sunt 30 de donatori si discutam la nivel national ! (':shock:')
cu 1000 ron\ luna ?
cu 1000 ron\ luna ?
nu mai mino, Kingofthebeasts zice bine: in functie de nr de "donatori" si in functie de bani donati sa se faca popularea...tot ce pot zice pana acum...SIBIU locul 1 la donatzi,
Cat despre ce populam si unde, sa se decida in urma unei intalniri "face 2 face" adica toti ne adunam la o bere printrun local, sau la o pescuiala pe undeva si ne dam cu parerea ce zicetzi este bine asa????
Cat despre ce populam si unde, sa se decida in urma unei intalniri "face 2 face" adica toti ne adunam la o bere printrun local, sau la o pescuiala pe undeva si ne dam cu parerea ce zicetzi este bine asa????