ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
IBAN-ul corect este:HellRAISER scrie:imi cer scuze pt intarziere dar este gata aici avetzi numarul de cont,acum sa vedem momentul adevarului...catzi dintre care au vorbit isi vor sustine si vorbele cu fapteCod: Selectaţi tot
RO 07BRDE330SV13646103300
RO07BRDE330SV13646103300
fara spatii !
Cateva propuneri:
locatia si specia nu se vor afisa pe forum

contributiile vor fi implicit confidentiale.
Cine doreste sa faca publica suma pe care a dat-o e liber sa o faca

Multumim, Hell!

Oare e suficient o populare de 1000 ron? Stie cineva cat e pretul la peste viu pt populat? Cu ce credeti ca ar trebui populat? Alevini de un an, reproducatori mari, ce specii? Cum facem un plan de bataie sa incepem sa adunam si informatii. Sa ne interesam unde este peste, de care, ce dimensiuni, ce pret, sa facem calcule. Cu cat mai multe informatii cu atat iese actiunea mai bine si mai ieftin. Ca sigur nu merita populat in Timisoara Arad sau Baia Mare cu peste din delta.
- Petru B.GD.N
- senior
[quote="Vega"]eu unul nu cred in "planul" vostru, dar sper din tot sufletul sa ma insel, asa ca ... Dumnezeu sa va ajute.[/quote]
deja s-au strans ceva bani, nu f multi, dar sensibil o suma frumoasa raportata la numarul de persoane :wink:
daca ar pune 20 - 30 de oameni bani sa sti ca e f posibil sa facem ceva , chiar si daca este vorba de 10 kg de alevini sa zicem
deja s-au strans ceva bani, nu f multi, dar sensibil o suma frumoasa raportata la numarul de persoane :wink:
daca ar pune 20 - 30 de oameni bani sa sti ca e f posibil sa facem ceva , chiar si daca este vorba de 10 kg de alevini sa zicem