ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 21 Apr 2008, 20:35

Eu oricum n-am sa merg never ever la pescuit oriunde s-ar alege, but I'm doing it for the others, care merg si scriu/ spun/ traiesc povesti dupa aceea!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Apr 2008, 20:40

pestisorul de aur scrie:Eu oricum n-am sa merg never ever la pescuit oriunde s-ar alege, but I'm doing it for the others, care merg si scriu/ spun/ traiesc povesti dupa aceea!

:bere: :wink:

pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 21 Apr 2008, 20:55

Sau poate cine stie, "fraieresc" pe cineva vreodata sa ma ia :roll:
As putea oricand sa ma ascund in portbagaj...sau cine stie ce alte idei bune imi mai vin!
Until then - happy fishing everyone! Si sa facetzi poze cand va strangeti si populatzi apa care hotarati, ok?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Apr 2008, 21:02

Cum se face legatura intre cine a depus bani si forum. Se vad toate intrarile nominal in extras, cu nume, data s.a.m.d.? Intreb nu din lipsa de incredere dar ar fi misto si sanatos sa se posteze extrasul lunar scanat de exemplu, si sa vedem intrari si retrageri. Promit sa ajut si eu. Spunea cineva mai la inceput ceva de genul: dar din cei 5000 de membri cine stie cati sunt activi si... dar nu-i musai sa depunem numai 5 lei, nu? Se poate si mai mult, dupa posibilitati, nu?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Apr 2008, 21:13

Tristian scrie:dar ar fi misto si sanatos sa se posteze extrasul lunar scanat de exemplu,
nu cred. poate unii vor sa puna bani si sa nu ii stie tot forumul ca au pus. asa cum altii se lauda ca vor pune 10 milioane.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Apr 2008, 21:18

Si inca ceva, ca mi-am amintit si unii nu stiu. Daca nu suntem comozi tare, aici (si aici): ,http://www.salvatidelta.ro/index.php/?page_id=59 gasiti formularul de descarcare a declaratiei 230 care se listeaza si puteti directiona 2% din impozitul pe venitul din salariu pe anul trecut, unei asociatii sau fundatii non profit, ca de exemplu Salvati Dunarea si Delta a Academiei Catavencu. Mai multe informatii la linkul de mai sus, si cu privire la completare si expediere cat si cu privire la proiect.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Apr 2008, 21:22

MihaiV scrie:
Tristian scrie:dar ar fi misto si sanatos sa se posteze extrasul lunar scanat de exemplu,
nu cred. poate unii vor sa puna bani si sa nu ii stie tot forumul ca au pus. asa cum altii se lauda ca vor pune 10 milioane.
Pai tocmai de aia Mihai, nu trebuie sa intre toti aici si sa spuna ca eu dau atata sau atata. Si asa usernameul de pe forum poate nu da indiciu cu privire la identitatea deponentului si le mai taie avantul unora care sunt buni de gura, ca nu-i greu sa scri da sa mergi sa stai la coada la banca sau sa-ti amintesti ca vrei sa depui e altceva. Ca acuma 5 lei chiar, nu cred ca se pune problema pentru noi cei care stam pe internet si pe calculatoare. Si un sistem de aducere aminte ar fi bun, prin 30 sa vina un mesaj privat cu: Stimate prietene, ne poti ajuta si luna asta? Ca adevarul e ca se mai si uita.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Apr 2008, 21:27

HellRAISER scrie:imi cer scuze pt intarziere dar este gata aici avetzi numarul de cont,

Cod: Selectaţi tot

RO 07BRDE330SV13646103300
acum sa vedem momentul adevarului...catzi dintre care au vorbit isi vor sustine si vorbele cu fapte 8)
La ce sucursala sau agentie e deschis contul ca daca depui din alt oras sau judet probabil trebuie specificat pe ordinul de depunere? Mai e nevoie si de numele beneficiarului/titularului.
Se face si un program cu popularile? ma refer la ordinea si cursurile de apa vizate, sa participam si la aia care putem, ca e frumos, desi probabil chestia cu achizitia si popularea efectiva dureaza si e insotita de hartii. Cand vine randul judetului Mures spuneti ca eu cred ca mai pot trage niste sfori pe ici colo sa facilitam toata treaba. Sunt destul de nerabdator...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 21 Apr 2008, 21:56

il voi ajuta pe hellraiser si toti cei care vor fi depus bani vor primi poza si update la extrasul de cont, pentru a se vedea cine , ce si cum, ... dar ramane pe privat, am inteles ca cineva a dat deja 50 ron, felicitari :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Apr 2008, 22:08

Pe privat e suficient, bineinteles. Agentia si titularul cred ca sunt necesare.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns