ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 24 Apr 2008, 18:33

acum povesteam cu Liviu sa ne intilnim pe malu oltului si sa povestim ca asa .............am mai povestit si cu altii vor sa participe.Acum ca sunt trei zile libere poate ?

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 24 Apr 2008, 19:56

salutare!
asta cred ca e cea mai buna idee!am putea astfel sa ne si cunoastem mai bine........un gratarel,o berica-si sigur putem discuta altfel
ma bag si eu pentru jud. Sibiu
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 24 Apr 2008, 20:03

numai sa nu populam cu babusca :D
MARlACHI

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Apr 2008, 20:30

mino scrie:acum povesteam cu Liviu sa ne intilnim pe malu oltului si sa povestim ... Acum ca sunt trei zile libere poate ?
acum ca sunt 3 zile libere, ... pentru mine abia se deschide sezonul,... si eu astept asta din septembrie 2007 :D ... nu ma fortati sa vin pe olt,... eventual tineti-ma si pe mine la curent cu ce hotarati,... nu ca hellraiser care nici nu-mi confirma pe PM daca au intrat banii :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Apr 2008, 20:43

miky...cand tiai verificat ultima data MP-ul??? :lol:

pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 24 Apr 2008, 20:57

Normal ca am inteles ideea, imi doresc mult sa se si realizeze, chiar daca nu voi beneficia direct; e o idee care imi place si in care cred. Altfel n-as fi mers inainte. N-am cotizat pentru stima si respect, ci pentru a implini ceva. Intr-o idee, pentru a-i da viata, trebuie mai intai sa crezi; sa invingi toate barierele neincrederii, sa inchizi intr-un fel putin ochii, si cine stie, poate se si realizeaza! Din cate am inteles, majoritatea celor ce posteaza/ viziteaza site-ul, sunt pescari (i.e. chiar practica "povestile" care mie imi plac atat de mult), si atunci mi-e cu atat mai greu sa le inteleg ezitarile. Dar...cine sunt eu sa judec?!
Numai de bine tuturor! Poate va mai ganditzi... :!:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Apr 2008, 21:16

HellRAISER scrie:miky...cand tiai verificat ultima data MP-ul??? :lol:
dar tu ? :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Apr 2008, 21:33

pestisorul de aur scrie:Normal ca am inteles ideea, imi doresc mult sa se si realizeze, chiar daca nu voi beneficia direct; e o idee care imi place si in care cred. Altfel n-as fi mers inainte. N-am cotizat pentru stima si respect, ci pentru a implini ceva. Intr-o idee, pentru a-i da viata, trebuie mai intai sa crezi; sa invingi toate barierele neincrederii, sa inchizi intr-un fel putin ochii, si cine stie, poate se si realizeaza! Din cate am inteles, majoritatea celor ce posteaza/ viziteaza site-ul, sunt pescari (i.e. chiar practica "povestile" care mie imi plac atat de mult), si atunci mi-e cu atat mai greu sa le inteleg ezitarile. Dar...cine sunt eu sa judec?!
:respekt: :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Apr 2008, 08:59

pestisorul de aur scrie:Normal ca am inteles ideea, imi doresc mult sa se si realizeze, chiar daca nu voi beneficia direct; e o idee care imi place si in care cred. Altfel n-as fi mers inainte. N-am cotizat pentru stima si respect, ci pentru a implini ceva. Intr-o idee, pentru a-i da viata, trebuie mai intai sa crezi; sa invingi toate barierele neincrederii, sa inchizi intr-un fel putin ochii, si cine stie, poate se si realizeaza! Din cate am inteles, majoritatea celor ce posteaza/ viziteaza site-ul, sunt pescari (i.e. chiar practica "povestile" care mie imi plac atat de mult), si atunci mi-e cu atat mai greu sa le inteleg ezitarile. Dar...cine sunt eu sa judec?!
ceea ce vroiam de fapt sa spun (desi am luat-o pe scurtatura) era ca apreciez in mod deosebit gestul tau subliniind faptul ca desi nu este o actiune de pe urma careia sa ai un beneficiu direct totusi ai decis sa faci un gest nobil .
In concluzie esti un exemplu pentru cei ce pun 1000 de intrebari si piedici , si poarta sloganuri de genul " eu am facut si am dres " sau care striga tare ca din cauza aia ori cealalta lucrurile merg din rau spre mai rau iar, cand sunt chemati sa puna umarul pentru a face ceva concret spre a indrepta starea de fapt existenta o dau cotita sau se fofileaza desi astfel de actiuni sunt si in beneficiul lor. :!:
respecte

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Apr 2008, 09:04

ps .
un text poate contine 2 sau mai multe mesje simultan prin aceleasi cuvinte:
- cel putin unul "ad literam"
- cel putin unul " printre randuri" sau cum ziceau batranii bate saua ca sa priceapa calul :!:
fiecare trece aceste mesaje prin prisma propriei ratiuni si le intelege in consecinta.
respecte
:wink:

Scrie răspuns