Salut,cipic scrie:Mai Smiley de ce nu ai dat un tel la politie daca tot te aflai in fata unor infractori!!!Degeaba te plangi tu aici ca o sa faci ca o sa dregi!!!Daca stam si ne gandim poate ca si tu ai o parte de vina ca nu ai anuntat autoritatile!!!Uite eu acum 3 ani pe lacul Vacaresti se bracona electric si m-am dus sa ma plang unor gabori care frecau p... in fata targului Autovit........stii ce mi-au zis:''Pleaca ma si vezi-ti de treaba ta,ce ti-e ciuda ca nu prinzi si tu la fel ca ei!!!'' ,mai aveau putin si imi dadeau si un sut in ***,nu trebuia altceva decat sa urce un dig sa vada ce fac baietii cu curentul!!!Asa ca nu ma m-ai interseaza ce face x sau y,toti stim ce se intampla pe lacurile sau raurile noastre!!!Asa ca,cine are relatii si putere ala poate sa salveze un lac de braconieri!!!Mai inainte de acest topic a mai fost unul tot pe un baraj, cel care l-a deschis a filmat ceea ce se intampla acolo,oare s-a intamplat ceva cu acei braconieri???Il rog sa ne raspunda si sa ne spuna daca ia mai vazut pe acei braconieri!!!
Nu am avut telefonul la mine, iar in al doilea rand am actionat, am pe cineva si ma ajutat. O sa se faca niste razii pe acolo. Chiar rog pe cine intra pe forum si a fost prezent prin zona sa imi confirme.