Ne-au napadit japcari

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 20 Feb 2008, 09:48

cipic scrie:Mai Smiley de ce nu ai dat un tel la politie daca tot te aflai in fata unor infractori!!!Degeaba te plangi tu aici ca o sa faci ca o sa dregi!!!Daca stam si ne gandim poate ca si tu ai o parte de vina ca nu ai anuntat autoritatile!!!Uite eu acum 3 ani pe lacul Vacaresti se bracona electric si m-am dus sa ma plang unor gabori care frecau p... in fata targului Autovit........stii ce mi-au zis:''Pleaca ma si vezi-ti de treaba ta,ce ti-e ciuda ca nu prinzi si tu la fel ca ei!!!'' ,mai aveau putin si imi dadeau si un sut in ***,nu trebuia altceva decat sa urce un dig sa vada ce fac baietii cu curentul!!!Asa ca nu ma m-ai interseaza ce face x sau y,toti stim ce se intampla pe lacurile sau raurile noastre!!!Asa ca,cine are relatii si putere ala poate sa salveze un lac de braconieri!!!Mai inainte de acest topic a mai fost unul tot pe un baraj, cel care l-a deschis a filmat ceea ce se intampla acolo,oare s-a intamplat ceva cu acei braconieri???Il rog sa ne raspunda si sa ne spuna daca ia mai vazut pe acei braconieri!!!
Salut,

Nu am avut telefonul la mine, iar in al doilea rand am actionat, am pe cineva si ma ajutat. O sa se faca niste razii pe acolo. Chiar rog pe cine intra pe forum si a fost prezent prin zona sa imi confirme.

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 20 Feb 2008, 10:09

nu te supara smmileyypescarul lacul mare(barajul era dezghetat) :?: :!:
scz d off topic

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 20 Feb 2008, 11:15

MihaiV scrie:shootgun, mi se pare mie sau la nebun i s-a facut nitzelush teama ca i-o pui cand il prinzi cu ramele geto-dacice pe Azuga si acu incearca sa se puna bine? :lol: :lol:
Stiu si eu Mihai...ar trebui.. :lol: Vreau sa zi ca nu iert pe nimeni... :roll:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 20 Feb 2008, 11:27

Fario_nebunu scrie:Spune-mi, oare am putea fiecar e din noi, pe judete si zone, sa postam pe site numere de telefon si persoane de contact unde sa sunam cand vedem braconieri? Ca daca sni la 112 pana iti face legatura cu cine trebuie braconierii ai timp sa plece in liniste! Sa avem un fel de dispecerat si numere de tel utile salvate in telefon. Nu e o idee buna?
Uite, incep eu primul :
Dispecerat jandarmerie Fagaras : 0268214949 si 0722256943
Apoi mai este 0722256943 si 0788841147. Aceste doua din urma apartin unui jandarm (Cristi) si care si-a exprimat disponibilitatea 24/24 . Eu personal pe el l-am sunat de 2 ori si au venit in 25 si respectiv 38 de minute...
Pentru cei ce pescuiesc in zona Fagarasului ( Mandra, Beclean, Dridif, Voila, Oltet etc.) baietii astia va scapa de braconieri cat ati zice "peste"

blogpescuit.com
junior
junior

Mesaj de blogpescuit.com » 20 Feb 2008, 12:58

tali scrie:nu te supara smmileyypescarul lacul mare(barajul era dezghetat) :?: :!:
scz d off topic
Salutare,

Am specificat dupa baraj , jos la pietre.

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 20 Feb 2008, 19:32

La fel va pot da numarul de telefon al Sectorului Oltenita: 0242515683. Garantat scapati de jepcari.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Feb 2008, 22:03

"Atata doar ca de la pastravarie in sus e inchis, deci tot braconier esti.

Eu pe apele de munte n-am vazut pe nimeni cu triunghiuri sau la japca. Doar braconieri din astia ca tine. Asa ca nu-s rautacios. Va urasc sincer si va doresc ... (mai bine ma opresc ca-mi iau ban, dar sti tu ce, sunt convins)"

Mihai, tie ti se pare normal ca din toata frumusetea aia de rau numit Azuga, lung de peste 20-23 km doar 5 km sa fie liberi la pescuit, adica zona care trece prin oras? E normal ca Romsilva sa dea autorizatie doar pe acolo unde raul trece pe langa case, unde arunca localnicii gunoaie, trec cainii si oile prin apa, plutesc pungi si peturi, se pisa puradeii in apa etc? Macar sa fi dat si ei jumatate de rau liber si zona izvoarelor sa fie interzisa! :cry:
Asadar, daca ei nu sunt corecti insa stiu ai naibii sa ia banul de la pescari :x atunci nici eu nu ma consider "legat" de ceea ce ei declara zona interzisa.
Braconieri asa ca mine? Dar nu ai auzit de aia cu carbid, frunza de lipan, clor etc? Crede-ma, faptul ca tu pescuiesti cu musca artif nu inseamna ca altii nu pot da cu rama si lacusta, in fond Azuga nu e a voastra a muscarilor si blinkeristilor ci si a noastra a ramarilor si lacustarilor pentru ca pe putin jumate din banii colectati de Romsilva vin de la noi! Poate vei zice ca sunt diliu in sinea ta dar daca vreodata mi se pune pata si am destui bani o sa concesionez pe 20 de ani si Azuga si Timisul si cu mana pe inima iti zic ca voi interzice acolo pescuitul cu musca, va fi permis doar cu naturale si poate cu blinker si vobler! Deja voi muscarii exagerati cu intoleranta si fanatismul, e timpul ca si "naturalistii" sa va arate ca nu sunteti doar voi in acest univers! Fara suparare si resentimente!
Daca ma "urasti sincer si imi doresti"....ei bine eu declar ca imi esti simpatic si iti doresc si eu tot ce imi urezi si tu mie - cat mai multe intalniri cu Mos Martin, caderi in cascade, scapari de pesti capitali, partide cu zero pesti prinsi etc. :lol: :lol: E OK acum, mai Mihai tata?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 20 Feb 2008, 23:46

Fario_nebunu scrie: Azuga nu e a voastra ...
nici a urmasilor vostri,... ci, a urmasilor urmasilor vostri,... in veacul vecilor !!! AMIN !!! :lol: :lol: :lol:

parca in trecut s-a mai zis ceva asemanator... :lol:
Fario_nebunu scrie: Deja voi muscarii exagerati cu intoleranta si fanatismul, e timpul ca si "naturalistii" sa va arate ca nu sunteti doar voi in acest univers!

"Naturalisti" din toate tarile... uniti-va !!!

cum era cantecul ala ?:
"Haai la luuuppta cea maareee ..." :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Feb 2008, 00:02

Miky, tu chiar ai haz, sa stii asta! :lol:
Naturalisti din toata lumea, uniti-va ca sa contrabalansam "hegemonia" impertinenta a muscarilor puristi! Asta va fi deviza mea de acum, mersi pentru sugestie!
Imi cer ecuze, poate mai exagerez si eu dar nu pot tacea (cu riscul de a lua ban...c'est la vie!) cand vad cum unii pescari arunca cu sageti spre mine doar pentru ca nu acept sa fiu constrans ca si ei de reguli create de altii. Uite, fata de Mihai si de alti confrati, eu ma consider de zeci de ori mai liber!
Mihai daca afla ca un rau e interzis la pescuit nu merge deloc, iar eu merg si incerc sa prind rezonabil cativa pesti. El pune doar artificiale si daca nu prinde pleaca impacat acasa, eu din contra caut solutii ca sa nu vin cu mainile goale. Rama, lacusta si boisteanul pot fi solutii.
http://www.youtube.com/watch?v=4lhGZwlUocg
http://www.youtube.com/watch?v=4MrgMRPZW9k&NR=1
Uitati-va la un pescar francez valoros, Alponse Arias, metoda "peche au toc", care implica momeli naturale. Daca omul ala vinde file cu asa ceva, chiar credeti ca e ceva imoral, ilegal sau stupid? Eu nu as prea crede...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 21 Feb 2008, 00:21

Fario_nebunu scrie: Uite, fata de Mihai si de alti confrati, eu ma consider de zeci de ori mai liber!
Mihai daca afla ca un rau e interzis la pescuit nu merge deloc, iar eu merg si incerc sa prind rezonabil cativa pesti
Fara suparare, aici se desparte bunul simt de restul.... 99% dintre pescari fac ca Mihai... :roll:

Scrie răspuns