CORECT!MihaiV scrie:nu stiu unde vezi tu atac la persoana.
deocamdata site-ul acesta promoveaza pescuitul pestilor rapitori cu metode sportive si in limitele legii, in timp ce tu ai strans peste 100 de mesaje in care promovezi braconajul!
Ne-au napadit japcari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
-
- utilizator constant
Fario nebunule,.... tu, la fel ca hatzarii, jepcarii si alte specimene umane cu ustensile din astea dubioase puteti devenii o comoara pentru orice pescar de buna credinta. Sa-ti spun de ce! Pe spatele permisului meu de pescuit scrie printre altele:
Call 1-800-482-9262 to report violation of Game & xxx Regulations.
REWARDS up to $1000
Daca ar fi legea asa si in Romania, iti dai seama ce satisfactie ar avea pescarul cand, dupa o partida de pescuit se mai vede si cu 20.000$ in buzunar?
In scurt timp veti ajunge cautati si vanati la fel ca si comorile dacice.
Call 1-800-482-9262 to report violation of Game & xxx Regulations.
REWARDS up to $1000
Daca ar fi legea asa si in Romania, iti dai seama ce satisfactie ar avea pescarul cand, dupa o partida de pescuit se mai vede si cu 20.000$ in buzunar?
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!
Mi-as da 10 ani din viata....panda_xxx scrie: Call 1-800-482-9262 to report violation of Game & xxx Regulations.
REWARDS up to $1000
ADDICTED TO SPINNING
-
- veteran
"Fario nebunule,.... tu, la fel ca hatzarii, jepcarii si alte specimene umane cu ustensile din astea dubioase puteti devenii o comoara pentru orice pescar de buna credinta. Sa-ti spun de ce! Pe spatele permisului meu de pescuit scrie printre altele: "
Panda frate, inteleg ca ai ganduri mercantile legate de braconieri dar chiar nu cred ca as intra in categoria celor care iti pot aduce....20 000 dolaroi sau euroi, pentru ca nu practic pescuitul cu electricitate, carbid, japca etc ci, recunosc ca e banal, cu rama, lacusta, corobete etc. Asa incat ai lua maxim 200-300 pe mine,ceea ce e insignificant si te va determina sa nu te ostenesti sa suni la acel numarr. In plus, desi e bine sa denuntam braconierii penali, mie mi se pare ca aceste anunturi incurajeaza putin si turnatoria, para....poate ca unii pescari invidiosi, intriganmti
se vor razbuna pe cei care prind mai mult decat ei denuntandu-i ca braconei! Asa era si in Franta pe la 1793 - fiecare lider revolutionar din marile cartiere ale Parisului avea de facut o "norma" la tradatori si dusmani ai revolutiei si oamenii erau indemnati si rasplatiti ca sa denunte...
Bine, daca as vedea o echipa de "electricieni" cum baga catod plus anod in apa normal ca as anunta si eu, dar anonim si fara sa astept vreo recompensa, nu de alta dar baietii prinsi s-ar putea interesa de persoana mea si nu prea am chef sa ii cunosc dupa eliberare...
Insa pe un amarat de pescar care da si el cu rama pe un parau unde Ocolul zice ca nu e voie, chiar ca nu l-as denunta. Poate ca e ca si mine un "haunted by waters" asa ca de ce sa ii fac rau.
Shoot Gun - ai da zece ani din viata? Hmmm, nu e bine sa dai nici un an asa gratuit, mai bine ii petreci la pescuit fara sa te "inveninezi" sufleteste din cauza braconeilor...Oricum nu ii vei putea starpi pe toti nici macar din judetul Brasov
Panda frate, inteleg ca ai ganduri mercantile legate de braconieri dar chiar nu cred ca as intra in categoria celor care iti pot aduce....20 000 dolaroi sau euroi, pentru ca nu practic pescuitul cu electricitate, carbid, japca etc ci, recunosc ca e banal, cu rama, lacusta, corobete etc. Asa incat ai lua maxim 200-300 pe mine,ceea ce e insignificant si te va determina sa nu te ostenesti sa suni la acel numarr. In plus, desi e bine sa denuntam braconierii penali, mie mi se pare ca aceste anunturi incurajeaza putin si turnatoria, para....poate ca unii pescari invidiosi, intriganmti

Bine, daca as vedea o echipa de "electricieni" cum baga catod plus anod in apa normal ca as anunta si eu, dar anonim si fara sa astept vreo recompensa, nu de alta dar baietii prinsi s-ar putea interesa de persoana mea si nu prea am chef sa ii cunosc dupa eliberare...

Insa pe un amarat de pescar care da si el cu rama pe un parau unde Ocolul zice ca nu e voie, chiar ca nu l-as denunta. Poate ca e ca si mine un "haunted by waters" asa ca de ce sa ii fac rau.
Shoot Gun - ai da zece ani din viata? Hmmm, nu e bine sa dai nici un an asa gratuit, mai bine ii petreci la pescuit fara sa te "inveninezi" sufleteste din cauza braconeilor...Oricum nu ii vei putea starpi pe toti nici macar din judetul Brasov

Aici Fario are dreptate. Atita timp cit majoritatea pescarilor nu respecta legea, mai mult sau mai putin, putinii care o respecta sint turnatori. Sint turnatori sau neadaptati intr-o societate unde, cum am ami spus, legile sint "orientative".
Shootgun ai in concluzie 2 variante: ori te 'aliniezi' la societatea romaneasca ori pleci intr-o tzara civilizata
Shootgun ai in concluzie 2 variante: ori te 'aliniezi' la societatea romaneasca ori pleci intr-o tzara civilizata

Dan Alexe scrie:Aici Fario are dreptate. Atita timp cit majoritatea pescarilor nu respecta legea, mai mult sau mai putin, putinii care o respecta sint turnatori. Sint turnatori sau neadaptati intr-o societate unde, cum am ami spus, legile sint "orientative".
Adica, cum ???????Daca vezi un braco il lasi in pace pentru a nu fi turnator?Legea este ,,orientativa''?Sunt ferm convins ca si in Franta sau in alta partea legile pot fi putin ocolite,dar .....este vorba de oameni de mentalitate, de educatie,etc. Aici esti considerat TURNATOR pentru ca denunti mizeria si abjectia umana(mai frumos nu stiu sa spun) si esti si sustinut pt asta .
-
- veteran
Fishi, vad ca esti revoltat! Eu nu spuneam ca trebuie ca noi pescarii sportivi sa inchidem complet ochii la acte de braconaj ci doar sa fim selectivi, sa nu facem din tantar armasar si sa nu devenim turnatori de profesie ca altfel intreaga breasla devine o noua "Secu"! Normal ca peste tot in lume poti ocoli legea insa aceasta lege e mai aspra in Franta decat la noi si se aplica mai dur, mai direct, cand e prin un braconel. Uite, un amic de al meu de pe Youtube, pescar francez de pastrav si lipan care elibereaza TOT ce prinde, a intalnit un asa-zis pescar rural care avea in geanta exact 70 de pastravi de la 14 cm la 30! Chestionat a spus candid ca ii ia pentru ....a face pastravi afumati artizanal!
Ei bine, desi era revoltat nu a sarit sa il bata, nu a sunat la politie, doar l-a compatimit in mintea lui pentru ca acel braco de la sat avea minte de om neandertalian. Si i-a mai si spus acru ca ar face mai bine sa si-i cumpere de la alimentara ca asa mai scuteste efortul de a merge la apa, a cauta rame, a monta unditza si a pescui!
Asadar cum e mai bine: sa ramai pasiv, sa critici, sa sari la bataie sau sa anunti potera?
Ei bine, desi era revoltat nu a sarit sa il bata, nu a sunat la politie, doar l-a compatimit in mintea lui pentru ca acel braco de la sat avea minte de om neandertalian. Si i-a mai si spus acru ca ar face mai bine sa si-i cumpere de la alimentara ca asa mai scuteste efortul de a merge la apa, a cauta rame, a monta unditza si a pescui!

Sper ca glumesti...ca altfel ti-as zice ca ai probleme mari! De asta merg lucrurile asa de bine la noi, te confunzi cu majoritatea si emiti niste teorii de iti vine sa fugi... Parerea mea e ca majoritatea pescrilor respecta legea, nu invers. Ce ar fi sa te aliniezi tu cu gandirea si (poate) si cu ceea ce faci, la normalitate?Dan Alexe scrie:Aici Fario are dreptate. Atita timp cit majoritatea pescarilor nu respecta legea, mai mult sau mai putin, putinii care o respecta sint turnatori. Sint turnatori sau neadaptati intr-o societate unde, cum am ami spus, legile sint "orientative".
-
- utilizator constant
Cu astfel de specimene trebuie :Fario_nebunu scrie: Asadar cum e mai bine: sa ramai pasiv, sa critici, sa sari la bataie sau sa anunti potera?
bataie-chitanta, chitanta-bataie, bataie-chitanta, bataie-bataie, chitanta-chitanta .
Si uite asa un timp indelungat pana se invata. Din pacate asta se numeste dresaj. Eu asa am facut cu cainele meu si a mers. Acum stie ce are voie si ce nu.
Eu sunt sigur ca poate functiona si la specimentele bipede.
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!
-
- veteran
"bataie-chitanta, chitanta-bataie, bataie-chitanta, bataie-bataie, chitanta-chitanta"
Daca esti bun crestin stii deja ca trebuie sa intorci si celalalt obraz atunci cand cineva te agreseaza. Nu?
"Eu asa am facut cu cainele meu si a mers. Acum stie ce are voie si ce nu.
Eu sunt sigur ca poate functiona si la specimentele bipede."
Mda, inteleg ca tu compari pe bietul braconel cu un catzel! Adica vrei sa verifici reflexul pavlovian, nu?
OK, daca as fi sef de post de politie ti-as da niste braxconei din astia "electricieni" sau "chimisti" ca sa ii "reeduci" tu cu metoda Gherla-Pitesti si sa faci din ei oameni utili societatii!
Daca esti bun crestin stii deja ca trebuie sa intorci si celalalt obraz atunci cand cineva te agreseaza. Nu?
"Eu asa am facut cu cainele meu si a mers. Acum stie ce are voie si ce nu.
Eu sunt sigur ca poate functiona si la specimentele bipede."
Mda, inteleg ca tu compari pe bietul braconel cu un catzel! Adica vrei sa verifici reflexul pavlovian, nu?