Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
fishi
- veteran

Fario_nebunu scrie:fishi scrie:
@serbanel@piscatore
Vad ca l-ai citit Virgil Ierunca,c-am asa trebuie

Offff, mai Fishi, mai, ce ma mai botezi tu pe mine! Hai ca Serbanel e OK, imi place apelativul si poti sa imi spui asa,

dar Piscatore? Acum inteleg eu de ce am avut necazuri pe site-ul ala de 3 parale unde am fost inscris acum un an! Ti-ai bagat tu coditza aia neastamparata, nu?

Noroc mare ca nu sunt razbunator de felul meu! Am prea mult umor ca sa dau cu bata in capetele oamenilor!
Virgil Ieruna? Nu am citit nimic de el dar ii ascultam emisiunile la Europe Libera iar tata a cunoscut-o pe Monica Lovinescu, fata lui.
Deci vezi ca nu doar tu esti cult pe balta!
Daca vine de la tine consider ca este compliment.........
Cu Virgil Ierunca ma refeream la cartea acestuia si anume ''Fenomenul Pitesti''..........este de citit

-
tudor
- Moderator

-
Fario_nebunu scrie:fishi scrie:
@serbanel@piscatore
Vad ca l-ai citit Virgil Ierunca,c-am asa trebuie

Offff, mai Fishi, mai, ce ma mai botezi tu pe mine! Hai ca Serbanel e OK, imi place apelativul si poti sa imi spui asa,

dar Piscatore? Acum inteleg eu de ce am avut necazuri pe site-ul ala de 3 parale unde am fost inscris acum un an! Ti-ai bagat tu coditza aia neastamparata, nu?

Noroc mare ca nu sunt razbunator de felul meu! Am prea mult umor ca sa dau cu bata in capetele oamenilor!
Virgil Ieruna? Nu am citit nimic de el dar ii ascultam emisiunile la Europe Libera iar tata a cunoscut-o pe Monica Lovinescu, fata lui.
Deci vezi ca nu doar tu esti cult pe balta!
Monica Lovinescu a fost nevasta lui Virgil Ierunca, nici decum fata.

-
anglerone1
- utilizator nou

-
frate asta e braconaj curat.....este regretabil dar din pacate adevarat ca intalnim si nu rar asemenea specii de pescari(nu ar trebui sa ii numesc asa) .Am vazut unul de curand pescuind la japca pe Olt si toti priveau cum asta isi facea treba fara sa spuna nimic.Sincer nu cred ca era cea mai buna idee deoarece omul era de 5 ori cat mine si e lesne de inteles ca as fi fost boxat .Dar oare unde sunt oamenii legii care ne deranjeaza doar pe noi,pescarii adevarati!!?

CIPRIAN
-
shootgun
- veteran

-
csaa scrie:Bravo @shootgun! Te felicit !
Dar nu te mai intorci in Romania?
Si daca te intorci ai vrea sa gasesti aici ceva in genul Somalia?
Daca as sti ca gasesc pe Olt o gasca de braconieri, m-as intoarce, i-as da pe mana politiei si cu primul avion asa fi iara inapoi...

-
bebe13
- utilizator constant

vino inapoi cu un politist britanic ca pe ala nu il impresioneaza nimeni{asa am auzit}
poate curatam baltile de la noi
-
csaa
- utilizator constant

Pana vin politisti britanici trebuie sa ne descurcam cu astia pe care ii avem. Politia e foarte ocupata cu alte genuri de infractiuni, plangeri, scandaluri, etc. Pentru infrac'iuni de genul japca apelati la politia d efrontiera sau la jandarmi.
-
shootgun
- veteran

-
Jandarmii sunt cea mai viabila optiune deocamdata....Ferice de noi ca ii avem si pe astia....
-
SVF
- veteran

Din ce unit.faci parte shoot?
-
shootgun
- veteran

-
tincu ilie scrie:Din ce unit.faci parte shoot?
Pana acum 3 saptamani am sevit timp de 12 ani in Batalionul 21 Vanatori de Munte din Predeal....Itre timp mi-a venit mintea la cap si mi-am dat demisia..

acum servesc intr-o alta tara....

-
SVF
- veteran

am facut si eu armata la vanatori,Sf.gheorghe,acu ceva vreme.Te salut oriunde vei fii,fire intinse peste tot.